malusia s 0 Napisano Luty 5, 2007 słyszałam, że nawet cos dają - tylko co i w jakim stopniu ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam Napisano Luty 5, 2007 blend a med whitestripes, jestem nawet zadowolona z rezultatow,ponoc mogą powodować tymczasową nadwrażliwość dziaseł i zębów,ale u mnie nic takiego nie wystąpiło:) miałam nieco przyżółkłe zęby od ciągłego picia herbaty,tak nierówno,w niektórych miescach bardziej w innych mnie,paski ladnie wybielily ząbki i co dla mnie najważniejsze mają wszystkie taki sam odcień. Ale za jakiś czas kupię jeszcze raz,mam ochotę na iście holywoodzki uśmiech;) polecam kupić na allegro,ja zapłaciłam 60zł+koszt przesyłki,w aptekach widziałam o wieeele drożej. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malusia s 0 Napisano Luty 6, 2007 Bardzo Ci dziękuje :) jest któs kto używał tych pasków ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie lepiej wybielic u Napisano Luty 6, 2007 dentysty? i chyba taniej w dodatku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malusia s 0 Napisano Luty 6, 2007 ile to kosztuje ? u mnie 1800 :o więc nie za tanio by to było !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak dziwne bo we wroclawiu Napisano Luty 6, 2007 zaleznie od gabinetu i metody kosztuje to 400-800 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach