Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka23

picie occtu spirytusowego

Polecane posty

Gość olka23

hejka słyszałam ze picie zwykłego octu spirytusowego też dużo pomaga w odchudzaniu słyszał ktoś moze o takim sposobie odchudzania

ja słyszałam, moja koleżanka tak się odchudzała i rzeczywiście schudła, ale przy okazji doprowadziła do odwapnienia kości (tak to soę chyba nazywa) i od 15 lat chodzi o kulach. Nie u każdego picie octu powoduje aż tak negatywne skutki, ale nie radzę ryzykować

Gość to prawda jest
piłam ocet 2 lata i schudłam 38kg :) ani 1 kg nie wrócił codziennie piłam dwie setki jedna rano druga na noc. To naprawdę działa.

Gość słyszałaś że dzwonią
a nie wiesz w którym kościele mozna pić ocet ale JABŁKOWY !!! ten ci nie zaszkodzi a ocet spirytusowy spożywany w nadmiarze może spowodować nawet smierć

Gość jot23
dobre bo polskie

Gość tukan
Spirytusowy to samobójstwo!. Jabłkowy lub winny, owszem, ale w minimalnych ilościach!

Gość kwas siarkowy lepiej odchudza
idiotki - pijcie, pijcie długo nie nie nacieszycie się linią - ocet spali nie tylko tłuszcz, ale watrobę i pozostałe organy oprócz mózgu- bo mózgu to chyba nie macie pisząc takie głupoty

Gość kicia1
Dziewczyny wy zwariowałyście? Ocet zwykły (jabłkowy też) nie tylko odchudza ale i oprócz tego wszystkiego co było napisane wyżej- zabija krwinki czerwone co jest przyczyną białaczki. Przecież jest tyle innych metod odchudzania. Dajcie sobie spokój!- chyba że życie jest Wam nie miłe.

Gość przykro mi grubasy ale jeszcze
nie wynaleziono innej metdy odchudzania niż ograniczenie żarcia i ruszenie dupy sprzed komputera. Proste, prawda?:)🖐️

Gość przykro mi grubasy ale jeszcze
a jak chcecie szybko schudnąć, to zaraźcie się hivem albo np. zacznijcie brac heroinę. To naprwdę działa:) Możecie tez przebic sobie jelita osinowym kołkiem- wtedy jedzenie będzie wyciekać i go nie strawicie:) Albo lepiej weźcie młotek i się pierdolnijcie w głowę:O🖐️

Gość matko wy juz wszystkie
powariowalyscie z tym odchudzeniem!!!! spirytus pic??? macie cos z glowa!! przeciz to zabija krwinki czerwone! nie ma innych spopsobow na schudniecie do cholery? juz wam sie z nudow chyba w deklach poprzewracalo!

Gość gość
Kto chce kopnąć w kalendarz to polecam !!!

Gość gość
Dawno temu jedna młoda dziewczyna odchudzała się octem spirytusowym i dostała raka krwi czyli białaczkę i dawno, dawno nie żyje

Gość gość
Dawno temu młoda dziewczyna odchudzała się octem spirytusowym, choć nie miała dużej nadwagi, dostała raka krwi czyli białaczkę i zmarła... Nie polecam!!!

Gość gość
Nie pijcie octu spirgtusowego, ten ocet to śmierć!!!!!!!! Jeżeli już to ocet jabłkowy ale też nie każdy może go stosować (może szkodzić na kości) najpierw zasięgnij porady specjalisty.

Gość gość
Jesteście nie rozsądne, pić ocet spirytusowy?!!!! To już nawet dzieci wiedzą że taki ocet to ŚMIERĆ!!!!!!!!

Gość gość
Idiotki! lepiej być jakim się jest niż nie być w ogóle