Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe ciacho

przedłużanie, zagęszczanie RZĘS

Polecane posty

Gość bsikz.
Ja też płaciłam za założenie 150, uzupełnianie też podobnie 70-90 zł z tym, że moim zdaniem jest dużo wygodniej bo u mnie p.Marta dojeżdża do domu :) , a że wszystko ma ze sobą (no może po za krzesłem ;) ) zabieg jest tych samych warunkach jak w salonie ( a nawet lepiej bo czy jestem w piżamie czy ubrana byle jak mi to wsio ryba i p. Marcie też , najważniejsze dla mnie aby narzędzia były wysterylizowane. :)

Zagęszczanie rzęs to naprawdę godny polecenia zabieg- w salonie dobieramy odpowiednią długość i grubość by uzyskać efekt jaki Pani sobie zamarzy. Cena w naszym salonie to jedyne 390 zl z gwarancją profesjonalnej obsługi. Jeśli chcemy uzyskać taki efekt na naturalnych rzęsach to polecamy rewolucyjną odżywkę na porost rzęs RevitaLash - rzęsy są grubsze i dłuższe już po 3 tygodniach od stosowania. Preparat jest dostępny w naszym salonie.

Gość AmoreMio8787
ja też uważam, że jest to jeden z lepszych zabiegów, przede wszytskim jest to dobre rozwiązanie dla osób, które rzeczywiście mają problem z rzęsami, teraz na rynku jest taki duży wybór rzęs , że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, jednak rzeczywiście najważniejsze to wybrać osobę, która będzie znała się na rzeczy i będzie dobrze przedłuży nam rzęsy, ja korzystam z rzęs Laura Vito , bo uważam, że bają bardzo dobrą jakość i cenę, ja zaopatruję się w sklepie www.abclashes.pl

Polecam Xtreme Lashes. Najlepszy efekt! Xtreme Lashes są w pierwszej dziesiątce najbardziej pożądanych produktów kosmetycznych w USA. Noszą je modelki, gwiazdy kina i telewizji. Teraz są dostępne w nszym salonie na Wilczej. Najpiękniejsze rzęsy a la gwiazdy Hollywood sprawią, że poczujesz się wyjątkowo. Obecnie trwa promocja: zakładanie rzęs Xtreme Lashes tylko 390 zł

Gość paulinac
Data dodania 12/10/2012 Adres Kraków, Polska Pokaż mapę Witam, Proponuję profesjonalny zabieg przedłużania/zagęszczania rzęs 2:1, oraz 3:1 poparty Certyfikatem. (Certyfikat do wglądu) Pracuję na rzęsach z włosia norki syberyjskiej. Dobieram rzęsy indywidualnie po konsultacji z klientką. Stosuję produkty renomowanej firmy Secret Lashes. Usługa trwa ok. 3h. Wykonuję ją w domu (Prądnik Czerwony) oraz w Nowej Hucie. Możliwy dojazd do klientki w Krakowie. Efekt pięknych, długich i podkręconych rzęs utrzymuje się od 6-8 tyg.(żywotność własnej rzęsy). Szczoteczka dla każdej klientki w prezencie. Serdecznie zapraszam wszystkie Panie lubiące dobrze wyglądać. Spróbuj, a nie będziesz w stanie obejść się bez pięknie prezentujących się rzęs. Kontakt: 696-411-871 (jeśli nie odbieram napisz SMS oddzwonię) lub kontakt meilowy cudna_19@tlen.pl. Paulina. Cennik: - 2:1 120zł - 3:1 140zł - uzupełnianie rzęs od 60zł - ściąganie rzęs 20zł Mogę wysłać zdjęcia swoich prac na meila.

Gość ćvodpinky
Paulina jak mozesz przeslij zdjęcia vodpinky@interia.pl i w którym miejscu oczywiście tak mniej więcej w hucie można wykonać przedłużanie? Jestem zainteresowana

Gość makaroniarka_86
przetestowałam parę marek i muszę powiedzieć, że jak dla mnie najlepiej sprawdza się Secret Lashes. rzęsy są lekkie, wyglądają naturalnie, kosmetyczka zawsze dobiera mi je tak, żeby uzyskać jak najbardziej naturalny efekt pasujący do mojej urody, no i przede wszystkim nie wypadają nagle, ładnie się trzymają :))

Gość makaroniarka_86
przetestowałam parę marek i muszę powiedzieć, że jak dla mnie najlepiej sprawdza się Secret Lashes. rzęsy są lekkie, wyglądają naturalnie, kosmetyczka zawsze dobiera mi je tak, żeby uzyskać jak najbardziej naturalny efekt pasujący do mojej urody, no i przede wszystkim nie wypadają nagle, ładnie się trzymają :))

Gość maniacalowania

Gość carmenelektra125
Witam, Ja jakiś czas temu również byłam posiadaczką przedłużonych rzęs i byłam zadowolona, moje rzęsy sa długie i dosyć gestę, wiec po zalozeniu rzes sztucznych efekt był powalajacy, wrecz az za bardzo przeszedł moje oczekiwania..myslalam ze beda dlugie, ale nie w takiej ilosci..pani stwierdzila, ze taki efekt sie ma jesli naturalne rzesy sa dlugie i geste...w pracy faceci byli oczarowani, zebrałam mnostwo komplementow..od kobiet tez:) natomiast efekt utrzymal sie dosyc krotko, po 2 tygodniach duzo rzes odpadlo i efekt juz nie byl tak spektakularny, ale tez ok bo bardziej naturalny... moje naturalne rzesy nawet sie wzmocnily bo nie malowalam ich tuszem, wiec spokojnie sobie rosly..teraz mam swoje i nie mam zadnych ubytkow czy oslabione tez nie sa...ja polecam u kogos dobrego robic to i efekt bedzie ok:) zaplacilam 250zł

Gość mala-duza-mi

wiecie co, ja też kiedyś myślałam o przedłużeniu rzęs, ale jak widziałam, jak mojej bratowej odpadają rzęsy + ile to kosztuje, to doszłam do wniosku, że nie warto się w to bawić. Dlatego prawie codziennie maluję rzęsy mascarą . Staram się również robić dzień - 2 dni bez makijażu, żeby rzęsy odpoczęły, a raz na jakiś czas smaruje je wieczorem olejem arganowym z L'orientu. Dzięki takiemu postępowaniu moje rzęsy są dosyć gęste i długie ;)

Gość monalee
Polecam przedłużanie rzęs w salonie Grodzka 9 Day Spa & Massage w Krakowie. Korzystajcie z promocji! Teraz przedłużanie 40% taniej.

Hej ja przedłużam rzęsy od roku u Pani Magdy w Sielance. Efekt super i wracam na uzupełnienie co 5-6 tygodni. chodzą tez moje koleżanki i są super zadowolone a wcześniej zakładały gdzie indziej

Ja jestem zakochana w przedłużaniu rzęs.Zabieg wykonuję od kilku lat i nie mam żadnych najmniejszych zastrzeżeń. Rzęski wyglądają tak nieziemsko i seksownie że mój mąż nie może oderwać wzroku od moich pięknych oczu. Zawsze marzyłam o takich i długo z nich nie zrezygnuje. Dzięki naturalnie grubym i długim rzęsom spojrzenie staje się niesamowicie głębokie. W Krakowie przedłużam tylko tu:http://www.przedluzanie-wlosow-krakow.pl

Ja najpierw zaczęłam od 1:1, a później przeszłam na 2:1 nie muszę chyba dodatkowo zachwalać tego zabiegu bo większość osób już to napisało. Osobom z Wawy polecam Starflower Studio w centrum, Pani Julia prowadzi także kursy przedłużania rzęs więc bardzo dokładnie opowiada o ałym zabiegu, choć i tak najpierw radzę stronę jej przeczytać żeby nie pytać 50 razy o to samo: www.starflower.pl Pozdrawiam

Gość HannahMcKay
Rzęsy przedłużałam w Studio Piękna, jak z resztą masę innych zabiegów (mezoterapię, lipolizę itd.) po ciąży. Chciałam doprowadzić się do stanu używalności, znów czuć się seksownie i elegancko. Udało mi się to dzięki zabiegom i profesjonalnemu podejściu do problemów. Dzięki dla Pani Moniki i pani Ani! Super, tak trzymać!

Gość Katherin81
zabawne jest to że ja chodzę do kosmetyczki tylko na przedłużanie rzęs i regulację brwi i pod tym względem mam przetestowane większość salonów w Krk. bardzo podoba mi się salon na dobrego pasterza 43, dobrze dobrana grubość i dobre kleje tam mają.

Gość yasmina0000
ja mogę z kolei polecić metodę 1:1 Secret Lashes - mam mega rzęsy, są lekkie, wyglądają naturalnie i jakość doskonała :))

Ja zawsze korzystam z tego typu zabiegów w Day SPA Grodzka9 w centrum Krakowa. Fajne mają ceny + przemiła obsługa. grodzka9.com

Gość Holly_Gollightly
Wypróbowałam wiele miejsc i szczerze polecam Artnail. Rzęsy są piękne długie, długo się trzymają, a przy tym wyglądają naturalnie. W każdym innym salonie uzyskiwałam sztuczny efekt lalki Barbie, a moje własne rzęsy znacznie się osłabiły.

ja ostatnio odwiedziłam Artnail na zwierzynieckiej 25 i przyokazji pazurków, szarpnełam się na rzęsy i jestem bardzo zadowolona :D

Od kilkudziesięciu złotych do 200 i efekt utrzymuje się około 3 tygodnie... Do tego trzeba iść na "zabieg"... To pozostanę przy tuszach avon, które używam http://www.mojavon.pl/katalog-avon-2-2013-online/ Pewnie nie uzyskuję efektu jaki bym uzyskała po przedłużeniu czy zagęszczeniu rzęs u kosmetyczki, ale jest taniej i wygodniej. Żeby było to trwalsze, to bym bardziej zastanowiła się nad zrobieniem sobie czegoś takiego.

Ja mam przedłużane rzęsy we Wrocławiu w cenie 75zł a uzupełnienie 50zł i chodzę raz w miesiącu :) dziewczyna robi w domku i jestem zachwycona mistrzostwo :) a jak przyprowadzisz koleżankę to masz w gratisie uzupełnienie ;) gorąco polecam dajcie znać jak będziecie zainteresowane

Gość PrzedluzanieRzes
Dziewczęta, Polecam przedłużanie i zagęszczanie rzęs 1:1 - rzęsy zawsze wyglądają idealnie, nie trzeba tracić rano czasu na tuszowanie rzęs i efekt i tak jest o niebo lepszy :) No i zawsze będziecie wyglądały dobrze - w dzień, w nocy, na basenie, pod prysznicem ... . Inne dziewczyny nie zdążą się pomalować, albo makijaż im spłynie, a z takimi rzęsami my zawsze wyglądamy perfekcyjnie ;P ALE naprawdę uważajcie na nieprofesjonalne stylistki rzęs! Osobiście nie tylko noszę przedłużane rzęsy, ale też zajmuję się przedłużaniem. Doświadczyłam już kilku zabiegów u stylistek, które w żadnym wypadku nie powinny się tym zajmować! Najlepiej idźcie do kogoś sprawdzonego, zaufanej osoby. Zwracajcie uwagę na materiały na jakich dana osoba pracuje (WSZYSTKIE produkty muszą być wiodących marek!), czy pilnuje porządku i dezynfekuje przyrządy (przedłużanie to precyzyjna praca wokół oczu i dlatego ważne jest, czy dana osoba jest dokładna i dba o "bhp i higienę"), no i przede wszystkim na samo założenie rzęs (osobie, która się tym nie zajmuje może ciężko to ocenić, więc może powiem w ten sposób: osoba która założy wam rzęsy w 1,5 godziny na pewno nie zrobi tego dobrze dla waszego zdrowia i po kilku miesiącach uzupełniania rzęs u takiej osoby może się okazać, że macie połowę swoich rzęs i są mocno osłabione...). Jeśli szukacie odpowiedzialnych stylistek rzęs to mogę podzielić się swoimi doświadczeniami odnośnie tych, które ja poznałam. Mogę polecić dobre stylistki na Targówku, odradzam natomiast Jelonki i salon na Bemowie - dokładniejsze namiary mogę podać na priv :) No i oczywiście zapraszam też do siebie - Warszawa Włochy :) www.przedluzanierzes.80.pl

Gość PrzedluzanieRzes
Dziewczęta, Polecam przedłużanie i zagęszczanie rzęs 1:1 - rzęsy zawsze wyglądają idealnie, nie trzeba tracić rano czasu na tuszowanie rzęs i efekt i tak jest o niebo lepszy :) No i zawsze będziecie wyglądały dobrze - w dzień, w nocy, na basenie, pod prysznicem ... . Inne dziewczyny nie zdążą się pomalować, albo makijaż im spłynie, a z takimi rzęsami my zawsze wyglądamy perfekcyjnie ;P ALE naprawdę uważajcie na nieprofesjonalne stylistki rzęs! Osobiście nie tylko noszę przedłużane rzęsy, ale też zajmuję się przedłużaniem. Doświadczyłam już kilku zabiegów u stylistek, które w żadnym wypadku nie powinny się tym zajmować! Najlepiej idźcie do kogoś sprawdzonego, zaufanej osoby. Zwracajcie uwagę na materiały na jakich dana osoba pracuje (WSZYSTKIE produkty muszą być wiodących marek!), czy pilnuje porządku i dezynfekuje przyrządy (przedłużanie to precyzyjna praca wokół oczu i dlatego ważne jest, czy dana osoba jest dokładna i dba o "bhp i higienę"), no i przede wszystkim na samo założenie rzęs (osobie, która się tym nie zajmuje może ciężko to ocenić, więc może powiem w ten sposób: osoba która założy wam rzęsy w 1,5 godziny na pewno nie zrobi tego dobrze dla waszego zdrowia i po kilku miesiącach uzupełniania rzęs u takiej osoby może się okazać, że macie połowę swoich rzęs i są mocno osłabione...). Jeśli szukacie odpowiedzialnych stylistek rzęs to mogę podzielić się swoimi doświadczeniami odnośnie tych, które ja poznałam. Mogę polecić dobre stylistki na Targówku, odradzam natomiast Jelonki i salon na Bemowie - dokładniejsze namiary mogę podać na priv :) No i oczywiście zapraszam też do siebie - Warszawa Włochy :) www.przedluzanierzes.80.pl

Gość PrzedluzanieRzes
Ah! Zapomniałam dodać, że do 14 lutego mamy na Włochach walentynkową promocję i przedłużanie rzęs jest za połowę ceny regularnej - czyli tylko za 75 zł !:)

Witam!!! Dziewczyny jesli jestescie zainteresowane zabiegiem przedluzania zageszczaniem rzes a mieszkacie w okolicach gorlic to zapraszam do mnie, posiadam certyfikat a pracuje na sprawdzonych produktach, cena konkurencyjna wiecej na priv