Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe ciacho

przedłużanie, zagęszczanie RZĘS

Polecane posty

Mialam ten sam problem co ty. Slabe i ledwo widoczne rzesy. Jednak balam sie pojsc do jakiejs dziewczyny ze sprzętem czy podrzednej kosmetyczki. Tyle juz widzialam kolezanek z okropnymi sztucznymi niedopasowanymi rzesami ze bylam bliska rezygnacji z przedluzania. Jednak jedna z moim kuzynek wybrala sie do kliniki Bona Dea. Poszlam i efekt przedluzania rzes jest swietny! Wygladaja naturalnie, nie mam problemów z oczami albo z jakimis niedoskonałościami. Nic nie bolalo. Tam przede wszystkim przyjmnie cie osoba z konkretnym doświadczeniem i wiedzą. Salon zatrudnia bowiem lingeristke. Wykonuje ona przedluzanie na profesjonalnym sprzęcie. Ceny sa naprawdę atrakcyjne. Wybieram sie tam na kolejny makijaz pernamentny. Teraz brwi a wczesniej robilam usta. Oczywiscie makijaz tez swietny. rzęsy i usta wyglądają pieknie. Podejscie jest do kazdej osoby niesamowicie profesjonalne. Dziewczyny klinika Bona Dea jest w Krakowie. Naprawde warto! Na pewno wroce tam jeszcze.

Gość monia99900
ja wam powiem, jako stylistka, że najlepiej iść na szkolenie do kogoś kto ma też swoją linię produktów. moja koleżanka tak nie zrobiła i potem nawet nie wiedziała na jakich produktach pracowała na kursie. tym samym zaczęła pracę i minęło trochę czasu aż znalazła swoje rzęski idealne. ja byłam na kursie w Natural Lashes, w Warszawie, był prowadzony w bardzo fajnej atmosferze, profesjonalnie przez panią która także pracuje jako stylistka, dla mnie to było mega ważne. po kursie dostaliśmy wytyczne co potrzebujemy na początek do pracy, więc kończyłam kurs naprawdę przygotowana do pracy :) polecam ich jako szkoleniowców, ale też producentów rzęs i innych akcesoriów :)

Gość gość
Ja sama koleżankom przedłużam rzesy, kupiłam sobie do tego odpowiedni sprzet i preparaty od https://joannaslashes.pl/pl/. Planuję dodtkowo zrobic kurs bo swietnie mi to wychodzi, dodatkowo na takim przedłuzaniu naprawde można zarobić.

Gość Agata5612
ja osobiście polecam Atelier Ewa Polak www.facebook.com/atelierewapolak/, dziewczyny tam naprawdę wiedzą co robią i jest to salon z prawdziwego zdarzenia! duże przestronne wnętrze, pięknie urządzone i co dla mnie najważniejsze jest tam czysto!

Gość ballooons1990
Ja polecam panią Ewe z Wrocławia, trzeba czasem dużo wcześniej sie umawiac ale nie traktuje klientek jak zarobek, nie wiem czy wiecie o co chodzi ... nie raz jak przedluzalam rzesy to mialam wrazenie ze ktos to robi na siłe i sapie nad uchem jakby mial dosyć swojej pracy aż sie głupio czułam XDta Pani dojezdza do klientek to super wygoda. ariane.phu@gmail.com moge polecic bez wyrzutow sumienia sama tam przedluzam od pol roku

Gość gość
U mnie po miesiącu stosowania jest efekt i to naprawdę rewelacyjny a stosowałam odzywkę Molash. Rzesy rosną, jest ich więcej, sa ciemniejsze i coraz dłuższe. I to nie jest sciema bo naprawde efekt też ku mojemu zaskoczeniu jest widoczny.

Gość gość
Ja swoim klientkom przedłużam rzęsy na produktach https://joannaslashes.pl/pl/. Bardzo dobrze trzymają rzęsy, nie uczulają i są też dobre cenowo - naprawdę warto!

Gość gość
Trudny i jednocześnie wymagający temat. Ogólnie - zdecydowanie polecam Beauty lux, tam robicie szkolenie z tego zakresu, jest ono stosunkowo krótkie, ale konkretne. Mała grupa, bardzo dobrej jakości kosmetyki i odpowiedni prowadzący. Na spokojnie sobie poradzicie. Tam ten poziom jest naprawdę utrzymywany jak należy.

Gość Martynaxx
Zanim zdecydujesz się na przedłużanie rzęs zachęcam do przejrzenia artykułu ->

Gość gość
Ja robiłam jakiś czas ale to było beznadziejne bo więcej rzęs mi potem odpadało ;/ A teraz w Katowicach w Instytucie kosmetyki i Medycyny estetycznej robię laminację i botox rzęs :) o wiele lepiej się to sprawdza, oczy o niebo lepiej wyglądają

Gość Mela

ja przedłużam na rzęskach Diamon Slik Laseh i bardzo fajnie mi się z nimi pracuje a na oku wyglądają naturalnie 😉 zamawiałam hurtowo na magniticalashes.pl

Gość permens

Potwierdzam. Beauty Lux pozwala przygotować się do zawodu, a akurat z zakresu stylizacji rzęs to szkolenie jest banalnie proste. Wiele zależy od was, nie każdy nadaje się do stylizacji rzęs, ale jeśli się nadajecie, to sobie poradzicie. Praca w małej grupie i na porządnych kosmetykach. To naprawdę bardzo istotne. 

Gość Olka

No ja się nie do końca zgadzam permes, szkolenie szkoleniem, powinno być dokładne, nie banalne, a produkty na których pracuje stylistka dobrej jakości. Jest wiele zmiennych które wpływają na dobry efekt. Musi być to wykonane dobrze, oraz dobrane odpowiednio do klientki. 

Gość Izka

Olka, zajmujesz się może rzęsami?

Gość Olka

Moja siostra zajmuje się profesjonalnie 🙂

Gość katlyn1

ja przedłużam na rzęsach od Magnitica Lashes i bardzo Wam je polecam 😉 są łatwe w pracy i dają bardzo fajne efekty, a klej od Mangitica Lashes BETON jest niezastąpiony!

Gość ewa23

Prawda jest taka ze zamiast przedlużać rzesy spróbujesz z tą super odzywką molash.pl/  Wraszcie znalazłam coś co działa i faktycznie, u mnie nawt po 3 tygodniach zauważyła że rzęsy się wzmocniły, pociemniały i wydłużyły.Nie zawsze trafia się coś co działa, a ja mam to szczescie i moje rzesy równiez.

Gość Magda

Ja zagęszczałam rzesy i przedłużałam je poprzez zabieg laminacji rzes. Jest dużo lepszy bo nie uszkadza moich naturalnych rzes. Bardzo ładnie wyglądają i efekt długo się trzyma. Zabieg robiłam w Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/  i polecam bardzo dobra klinika

Gość lara

Jeśli poszukiwałybyście sklepu z akcesoriami do stylingu rzęs to polecam www.joannaslashes.pl/pl/. Mają bardzo bogatą ofertę wysokiej jakości produktów w dobrych cenach. Zamówienia są realizowane błyskawicznie. 

Gość Pamka

Ja stylistkom rzęs polecam hurtownię Crystal Lashes, to dość nowa polska firma, ale asortyment ma naprawdę niezły. I dobrej jakości rzęsy.

Gość nina

Sama jestem po zabiegu zagęszczania rzęs, który odbyłam w studiu Anny Łączewskiej w Lublinie. Mogę powiedzieć że efekt jest świetny i nie spodziewałam się tego. Pani Anna wie jak poprawić wygląd rzęs i dodać im gęstości.

Ostatnio odkryłam fajny e-sklep z rzęsami i akcesoriami do ich przedłużania, nazywa się MO’s Beuty Shop, polska firma, więc szczególnie warto zwrócić uwagę.