Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikit

prawdziwe bomby kaloryczne- co jesc zeby przytyc?

Polecane posty

Gość kikit
nie przesadzam, caly czas slysze: boze jaka jestes chuda, jaki masz wklesly brzuch, niedlugo sie w pol zlamiesz, a ty co juz masz anoreksje, czy ty w ogole cos jesz? takich hasel musze wysluchiwac gdziekolwiek sie pojawie:( juz po prostu brakuje mi na to sil,nie wiem co mam odpowiadac w takich sytuacjach, bo najzyczajniej chce mi sie wtedy plakac, a nie moge caly czas siedziec zaknieta w domu, dlatego chce przytyc zeby juz nie sluchac tych komentarzy

Gość chałwa czekolada

Gość xyz1
ziemniaki są bardzo tłuczące szczególnie z jakimiś sosami . Ja tak ostatnio przytyłam:( a wcale tego nie chciałam:)poprostu lubię takie obiadki a teraz muszę się ich wystrzegać:(

Gość TAKIMI HASŁAMI to .....
rzucaja tylko ZAZROSNICE buhahaha a Ty sie dajesz prowokowac.JA jestem szczupła i Dziekuje Ci za to Panie Boze :)

Gość Maja_2020
Ludzie to ja was wszystkie pobiję mam 174cm i ważę jakieś 52 53kg. Szczerze mówac nie wyglądam tak źle, ale jakoś nigdy nie chciałam przytyć... dobrze mi z taką wagą Ale jak ty chcesz przytyć to jedz dużo wieczorem i w nocy najwolniejszy metabolizm jest wtedy łącz węglowodany białka i tłuszcze np typowy polski obiadek kartofle lub frytki schabowy i coś do tego. Dużo słodyczy najlepszy jest tort czekoladowy i chałwa prawie sam tłuszcz Ja jem dość dużo ale nie chce mi się odkładać tłuszczyk...Nie wiem czy to dobrze czy nie ale chyba wolę to bo jak patrzę jakie męki moja mama przechodzi żeby schudnąć to już zdecydowanie to lepsze...

Gość SMUTECZKY
Eeej, wy sięcieszcie, a nie przytyć chcecie, nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę. ja jem mało i zdrowo, jestem aktywna fizycznie a waże 70 kilo, a mam 169 wzrostu i bardzo dużo bym dała, żeby schudnąć z jakieś 15 kilo, a po prostu nie wiem już co mam robić. Cieszcie się, możecie wpieprzać ile chcecie, a nie przytyjecie :D, a ja zjem jedną rzecz bardziej kaloryczną i już mi trudno, aby nie przytyć :(

Gość gość
Jak to nie wiesz, co masz robić? Zarówno na przytycie, jak i na schudnięcie jest jedna rada - DIETA (i nie mam tu na myśli internetowych diet, tylko porzadna zbilansowana diete ułozona przez dobrego dietetyka).

Gość gość
Najlepiej wspomóc się odpowiednim suplementem diety. Ja osobiście stosuje largomass.

Gość gość
Stosuje suplement largomass i przyznam, że jest to jeden z nielicznych, który rzeczywiście działa.