Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

cena jets ogromna ale slyszlam ze mozna je dostac nawet za 32.90:D to zalezy od apteki... ja zaplacilam 48zl:/

Gość agggunia15
biorę yasminelle już 6 dzień i chyba zaczęły mnie męczyć skutki uboczne - złe samopoczucie, senność :( ... można im jakoś zaradzić?

Gość Troskliwy86
Czesc Dziewczyny :) ! Moze moj problem nie jest na temat ale widze ze tu raczej na bierzaco odpisujecie. Mam pytanie do Was dziewczyny :) A mianowicie chodzi o to ze moje dziewczyna goli sobie zwykla maszynka wloski w okolicach bikini. Ja bardzo lubie jak to robi ale czesto sobie podraznia skore i chcialbym temu jakos zaradzic. Myslalem o kupnie elektryczne maszynki ale nie wiem jaka i ile cos takiego kosztuje. Pomozecie :) Z gory tnx!

Gość młoda położna
Troskliwy---jezeli to nie jest zart....kup depilator i sprobuj sobie ogolic włosy łonowe..depilator jest dobry ale nie na ta okolice.A na podraznienia najlepszy jest sudocrem.

Gość didlinkaaaa
Eeeeeeee ale On chyba chcial zapytac o inny sposob dla dziewczyny...:P. Są specjalne kremy do depilacji miejsc bikini. Ja osobiscie gole golarka i jakos mnie nie podraznia :|...

Gość BOSALKA
Cześć !!! mam do odsprzedania 1 opakowanie Yasminelli i recepty na cztery opakowania(na jednej recepcie są wypisane po 2 opak.) Jakby któraś z Was była zainteresowana podaję mój nr GG 2723007

Gość mirkaaa
CZESC BOSALKA BARDZO BYM CHCIAŁA ODKUPIC OD CIEBIE TE RECEPTY I TABLETKI.PROSZE O KONTAKT nr.gg 3364895

Gość ja tez sie gole golarkap
do Troskliwego: kazda golarka jest dobra byle byla odkazana na bierzaco i naostrzona;p braun jest ok

Gość migotka17
Troskliwy86 ---> wiekszosc dziewczyn ma ten porblem m.in.ja;/ niestety te kremy do depilacji gowniane sa a co do maszynki elektrycznej... moj chlopak tez to porponoal ale ja osobiscie nie mam pojecia czy to cos da. ja zaczelam usuwac penseta w miejscach dzie skora najbradziej sie podraznia co prawda 2 godziny mi to zajmuje ale spokoj na tydzien i zero podraznien :)

Gość Troskliwy86
Wielkie dzieki wszystkim za rady :) Na pewno z ktorejs skorzystam a raczej podsune swojej dziewczynie... :P

Hej Kobietki!, ja także biorę yasminelle. Od jutra zaczynam drugie opakowania, mam do Was kilka pytań bo zastanawiam się czy przesadzam...czy może któraś z Was ma podobne objawy: - długo bezskutecznie leczyłam się z powodu trądziku. wyleczyłam się w 100 % dzięki lekowi teratogennemu- izotek. skończyłam go brać rok temu, od tamtego czasu nie miałam pryszczy. spostrzegłam, że yasminelle (?) sprawiło , że znów wyskakują pojedyncze... Czy to minie? Czy one już zawsze będą wyskakiwać podczas równoczesnego brania tabsów anty? - od czasu przyjmowania yasminelle cierpię na ciągłe napady duszności i zimna. pewnego dnia wstając od komputera poczułam się tak fatalnie, że nie wiedziałam, czy chce mi sie wymiotować, czy leżeć, czy płakac, było mi tak zle, że w ubraniu weszłam pod lodowaty prysznic... czułam, że on mnie parzy...Z kolei lecąc samolotem , podczas gdy wszyscy podróżni siedzą w krótkim rękawku i narzekaja na brak klimatyzacji - ja zakładam na siebie kolejne warstwy ubrania mojego chłopaka Czy wg Was te obiawy powinnam wiązac z zazywaniem tabletek?

Gość bohaira
Witam, jakby ktoś miał do sprzedania Yasminelle bądź receptę (Warszawa) to proszę o kontakt:) jezebel@interia.pl gg: 105858

Gość agastaffbull
Witam wszystkich! Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami na temat yasminelle. Otóż rok temu brałam Harmonet-służył mi bardzo dobrze. Później współżycie ustało i nie brałam żadnych tabletek. Teraz postanowiłam wrócić do antykoncepcji. Myslałam o Harmonecie, ale zachęcona wspaniałymi zachwytami nad yasminelle poprosiłam o nią lekarza. I niestety-to tabletki nie dla mnie. Już po niecałej godzinie od przyjęcia pierwszej tabletki poczułam dziwne mrowienie w obydwu rękach (od pach aż po dłonie), mrowienie wokół ust, zrobiło mi się gorąco...Wystraszyłam się i odechciało mi się yasminelle-zrezygnowałam po pierwszej tabletce. Może powinnam brać je dalej, może powinnam dać organizmowi więcej czasu na przyzwyczajenie się do leku, ale postanowiłam nie ryzykować, tym bardziej że po Harmonecie nigdy mi się nic nie działo. Gdyby któraś z Was chciała odkupić niepełne opakowanie yasminelle, zawierające 20 tabl.(można wtedy potraktować je jako rezerwowy blister), to chętnie odsprzedam za jakieś 35 zł. (w aptece kupiłam za 38.68)

Gość tylkoJA
ja zaczelam brac yasminelle trzy dni temu.i za nie dlugo moj pierwszy raz .. nie weim czy zaufam calkiem tabletka,Jak myslicie czy założyc jeszcze gumke?Ps tabletki biore regularnie i od 1 dnia krwawienia.AAAA i jeszcze wazne ze w ogole nie czuje zsebym brałą jakiekolwiek tabletki.Narazie jestem zadowolona:)

Gość niunia***
witam wszystkich:) ja juz jestem przy 8 dniu brania yasminelle.wszystko byłoby ok gdyby nie to ze...strasznie mi sie obnizyło libido.:( przez co moj zwiazek przechodzi mały kryzys.nie mam ochoty na zadne chocby malutkie pieszczoty nie mowiac juz o seksie.;/mam tylko nadzieje ze to minie???wiecie moze czy to faktycznie mija??bo jak nie to nawet nie mam po co brać tych tabsów skoro lekki dotyk mojego partnera mnie drażni.

Gość AQUA 12
niunia*** myśle ze to minie, to dopiero 8 tabletka, organizm sie przyzwyczaja, ja nie mam zadnych problemów z libido, dzisiaj biore 1 tabletke z 2 blistra;) Pozdrawiam :** waniliowa_krowa co u Ciebie słychać jak sie czujesz? :) jak tabletki sie sprawują?, u mnie wszystko wporządku krwawienie już malutkie :D ii czuje sie mega dobrze :)

Gość AQUA 12
tylkoJA wiesz ja ufam 100 % moim tabletką, bo naprawde jest znikome prawdopodobieństwo żeby zajść w ciąże, bo one zatrzymują owulację, uniemożliwiając uwolnienie komórek jajowych, zwiększa lepkość śluzu w szyjce macicy, co utrudnia plemnikom dostęp do komórki jajowej oraz uniemożliwiają macicy przygotowanie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej. to wszystko napisane jest w ulotce ;) więc naprawde trzeba mieć "szczęście" żeby zajść w ciąże ;) ale jak nie jestes pewna to póki sie nie przekonasz możesz stosować inne metody antykoncepcji:) Pozdrawiam:*

Gość migotka17
agastaffbull---> moja mama od kilku lat bierze Harmonet i w sumie nie narzeka tylko przytyla... teraz tez mysli o przejsciu na yasminelle bo dawka pierwszego hormonu jest taka sama ale zamiast drugiego (nie pamietam jakiego) w yasminkach jest drospirenonum czy jakos tak ktory dziala odwadniajaca i chce je wziac zeby zrzucic te kilogramy :) wiesz moze niepotrzebnie przestalas brac yasminki?? przechodzilas z jednego leku na drugi o innym skladzie wiec moze organizm musial sie przestawic?? miedzy_pieklem_a_niebem --> na twoim miejscu od razu poszlabym z tym do lekarza na konsultacje. moze to skutek brania tabsow a moze choroba jakas??

Witam Was wszystkie !!! Ja jestem już po 5 tabletce i w dalszym ciągu jest wszystko ok. Czuję się jakbym ich wcale nie brała i oby tak dalej. W sumie to również zaczęłam się zastanawiać czy one działają no ale właściwie to dlaczego miałyby nie działać. Tak czy inaczej cieszę się z tego co jest i będę się obserwować dalej. Myślałam też że będę zapominała o ich zażywaniu ale alarm w komórce zdaje egzamin. Pozdrawiam

Gość agastaffbull
Miggotko17, też zastanawiam się nad tym, czy nie za wcześnie się poddałam, ale zniechęciłam się już po pierwszej tabletce, ze względu na niemiłe objawy. Natomiast po Harmonecie, który brałam rok temu nie działo się nic! Przy okazji mam pytanie do wszystkich-czy bardzo zaszkodziłam sobie zaprzestając brania tabletek antykoncepcyjnych (yasminelle) już po pierwszej tabletce? Jaki może mieć to wpływ na organizm i na owulację w tym cyklu? Czy pierwszego dnia kolejnego okresu mogę spokojnie wrócić do Harmonetu?

agasta.. My Ci nie odpowiemy fachowo. Najlepiej zadzwoń do sowjego lekarza i jego zapytaj. Nasze wskazówki Cie nie zabezpieczą. dziewczyny, a mam takie pytanie. Jak tam u Was z libido..? Ja przy pierwszym opakowaniu zwalałam wszystko na stres, egzmainy, a teraz drugie opakowanie, stres przeszedł a libido jakieś takie mizerne.

Gość Mysia166
kto chce kupić 2 opakowania yasminelle w cenie 35zl za 1 opakowanie!! + koszt przesyłki. Chyba, że się gdzieś spotkamy jestem z okolic Gliwic. Mój mail: mysia166@tlen.pl nr.gg: 8394534!! Pozdrawiam:)

Do skakAnek -------------> Wiesz co u mnie libido wręcz wzrosło, być może dlatego ,że czuję sie pewniej i nie musze marwić się czy to dni płodne czy nie, czy zajdę w ciąże czy mnie. Co prawda jstem dopiero po 5 tabletce ale póki co nie narzekam.

Gość niunia***
skakAnek -->>ja tez mam z tym problem co prawda jestem dopiero przy 8 tabletce ale libido strszne.tak obnizone ze gorzej byc nie moze.jedyne co mnie pociesza ze to tylko moze przez peiwrszy miesiąc.moze tobie tez przejdzie:)

może to taka pogoda? Nie wiem, ale chyba jednak trochę spadło. No i teraz myślę o zwiedzaniu na wakacjach niz o innych rzeczach, o których warto byłoby na wakacjach myślec :P

Gość słoneczko123
witam Was:) dostalam upradniony okres:) i jestem juz po 3 tabletce:D o 21 wezme czwarta:) okres sie skonczyl i mam teraz 1 dzien plamienie...ale wyglada na to ze dlugo nie potrwa :) tak poza tym póki co żadnych skutków ubocznych :) oby tak dalej:) co do libido to jest spoko....mam ogromna ochote na seksik:)problem bo nie ma gdzie :/ nasi rodz maja urlop:( mam nadzieje ze nadal sie bede tak dobrze czuć po tych tabletkach :) pozdrawiam i milych wakacji :) mam pyt. w czwartek o 14 mialam plamienie i nie wiedzialam czy to okres wiec czekalam az wystapi normalne krwawienie, no i dostalam gdzies w nocy z czwartku na pt. tak wiec tabletke wzielam dop w pt (o 21 bo o tej porze chce brac). czy jestem noralnie zbezpieczona?? fakt ze i tak planuje stosowac dodatkowe zabezpieczenie ale chcialabym wiedziec( na wszelki wypadek gdyby prezerw. pękła:)

Gość słoneczko123
aha... co do biustu to nie widze różnicy :)

ojj.. dawno mnie tu ni było i tyle się tu dzieje!! aż głowa boli:) ja mam tylko jedno pytanie: skończyłam czwarte opakowanie Y. i Qrdi z krwawieniem to u mnie dziwnie jest... po pierwszym opakowaniu dostałam krwawienia w trzecim dniu, po drugim w piątym dniu, po trzecim w czwartym dniu, a po czwartym opakowaniu w drugim dniu... czy któraś z was też tak, moje drogie kobietki miała???

Gość tabletka
a co z wasza waga dziewczyny? bo chce zmienic na te tabletki glownie dlatego ze wody nie trzymaja jak np cilest. obecnie jestem nanim...i jakby moj brzuszek i biodra staly sie okraglejsze;(

Gość tabletka
a co z wasza waga dziewczyny? bo chce na nie zmienic z tego wzgledu ze wody nie trzymaja jak inne np cilest. jestem nanim...i jakby mi sie brzuszek i biodra zaokraglily;(