Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

o ranyyy... powinnas po prostu brać dalej normalnie jak zawsze :| a teraz co tabletka, brak tabletki i znow tabletka... namieszałas ostro, bierz juz normalnie ale uważaj i sie zabezpieczaj dodatkowo.... co z tego że środowa była zjedzona? to trzeba było wziąć czwartkową a nie sobie okienko robić ;/

Gość młoda położna
agnieszkaaaa -- moniak ma racje.Zabezpieczaj sie dodatkowo i to do konca opakowania.Glupio zrobilas,ale teraz bedziesz miala nauczke na przyszlosc ;-)Okresu nie dostaniesz bo wczasie brania tabletek okres nie wystepuje ;-) A jak bedzie z krawaieniem to sama zobaczysz,ale chyba nie powinnas dostac wczesniej.

Gość kajcia
hej dziewczyny mam pytanie dzisiaj wzielam 2 tabletki bo nie wiem ale jakos mialam wrazenie ze tamtej nie polknelam bo bralam ja w pracy popilam szybko i nawet nie zauwarzylam czy ona byla w buzi czy moze mi to cos zaszkodzic i czy moge zrobic sobie przerwe od 20 dni a nie od 21?

Gość agnieszkaaaa
moniak>>> nie,ze okienka..tylko wtedy ta 1 z blistra wzielam we srode tyle tylko za wczesnie,a potem od czwartku juz normalnie bralam kazda!!nie robilam okienka zadnego!

też mi sie kiedys tak pomyliło, nic Ci to nie zaszkodzi, po prostu dzien wczesniej skonczysz opakowanie

agnieszka, owszem zrobiłaś. zawsze bierzesz o 19 tak? wziełas w środe o 1 w nocy i potem powinnas wziąć nie później niz za 24h a wziełaś pewnie w czwartek o 19 czyli te 24h zajebiście przekroczyłaś

Gość agnieszkaaaa
do młoda połozna>>> ja wtedy wzielam we srode tabletke,tylko sporo za wczesnie,niz normalnie i od czwartku brałam juz dalej o 19 zawsze...a w 1tyg nie wspolzylam. Dopiero w 2tyg i to z prezerwatywa..takze chyba nic sie nie stalo???

Gość agnieszkaaaa
do moniak>>> tak, wzielam dopiero w czwartek o 19;/ ale w 1tyg nie wspolzylam...dopiero w 2tyg i to w prezerwatywie, wiec chyba nic sie nie stanie???....:((((

Gość młoda położna
agnieszkaaaa ------ jezeli uzywalas prezerwatywy to jakim cudem mialoby sie cos stac?

Gość agnieszkaaaa
do moniak>>> i owszem zgadzam sie,zrobilam 1 okienko,ale potem bralam juz wszystko tj zawsze,nie ze co 2dzien:P

Gość agnieszkaaaa
do młoda położna>>> bo ja juz jestem taki schizol:||| nie wiem jak sobie z tym poradzic;/ wiem,ze w prezerwatywie nie moze;) aha prosze powiedz mi,czy ja w 1tyg sie tak pomylilam, to potem jak bralam dobrze, to antykoncepcja jest zachowana???pomylilam sie 1dnia wiec juz 11dnia jest ok?bo na ulotkach jest napisane,ze jak sie zapomni w 1tyg, to dalej przez tydz trzeba dodatkowo sie zabezpieczac,wiec ja tak zrobilam;)

Gość agnieszkaaaa
do młoda położna>>> przepraszam,że tak męcze, może moje pytania są glupie, ale chce być pewna...

Gość młoda położna
agnieszkaaaa ----- U ciebie jest sprawa taka,ze byl za duzy odstep miedzy 1 a druga tabletka wiec nie bylabym taka przekonana czy poziom hormonow byl wystarczajacy do zablokowania owulacji...Mozlwe, ze jest ok,ale ja bym nie ryzykowala.

Gość agnieszkaaaa
młoda położna>>>wiem.tylko ja 11dnia tabletek, zrobilam "to" chwilke bez,mowiac trywialnie pare ruchow, a dalej w prezerwatywie, wiec chyba nic sie nie stalo?? chodzi o to ze nie bylo konczone we mnie, bo wlasciwie caly stosunek odbyl sie w prezerwatywie.

Gość agnieszkaaaa
teraz juz ustawiam sobie przypomnienia w telefonie,zeby nie zapomniec i zeby nic mi sie nie mieszalo!

Gość kajcia
sama juz nie wiem boje sie chyba tych tabletek ze nie zadzialaja czy cos

Gość agnieszkaaaa
młoda położna >>> bardzo prosze odpisz.

Gość tagusia
do kajcia>>>ale czego sie boisz?ze jak bedziesz brala nie zadzialaja??

Gość kajcia
mloda polozna>>>> doradzisz?

Gość kajcia
nie wiem w sumie czego jakos sie blokuje a co myslisz o tych moich 2 tabletkach dzisiaj nie zaszkodza?

Gość agnieszkaaaa
młoda polozna>>>Ty sie najlepiej tutaj orientujesz w temacie,wiec jak bedziesz miala chwilke to prosze odpisz,bo ja zwariuje;|

Gość młoda położna
Dziewczyny....ja was nie rozumiem.To po co sie trujecie tabletkami skoro i tak sie boicie wspolzyc?? A nie boicie sie,ze prezerwatywa peknie? To jest bardziej prawdopodobne niz zajscie w ciaze w czasie brania tabletek. agnieszkaaaa --- nie wiem, czy cos sie stalo.Pewnie nie, wyluzuj...

Gość agnieszkaaaa
do kajcia>>>>z tego co czytalam,to dwie tabletki na pewno nie zaszkodza.Wejdz na strone yasminelle tam masz wszystko napisane,jak sie za duzo wezmie,ale 2wg mnie to nie jest "przedawkowanie":)

Gość agnieszkaaaa
do mloda polozna>>> ja dopiero biore 4paczke i mysle ze wkoncu sie przelame;) tylko teraz taka glupote zrobilam..uwazam ze tabletki tj dobre wyjscie;) i martwilam sie tylko tym ze tak pochrzanilam. Wiem ze musze wyluzowac...ale wystraszylas mnie ze moze dawa hormonow byla zmniejszona....nie robilam tego bez...ale balam sie tego o czym pisalam:|

Gość agnieszkaaaa
do mloda polozna>>> ja w tym miesiacu tylko tak namieszalam,stad moje obawy i te schizowania!wiem,ze zeby zajsc w ciaze musi dojsc do wytrysku "w srodku", a ja takiego czegos nie mialam...tylko wlasnie jak sie zrobi glupote to potem sie mysli:(

Gość agnieszkaaaa
do mloda polozna>>> Ty juz jestes zdystansowana do tego tematu...a ja teraz nie kieruje sie mysleniem racjonalnym,tylko juz sobie wmawiam wiele rzeczy,wymyslam....

Gość kajcia
dzieki tez tak myslalam ale chcialam sie upewnic

Gość kajcia
ale co mam to traktowac jakbym wziela jedna i normalnie brac jedna o tej samej porze?przez 21 dni?

Gość młoda położna
kajcia ---- bierzesz tabletki normalnie do konca....Poprostu wczesniej skonczysz i tyle.

Gość kajcia
mloda polozna>>>>>>wypowiesz sie co do mojej sytuacji???//