Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Lola brakowalo Cie tu dzis.Fajnie ze sie odezwalas.Tak naprawde to Ty jestes tu chyba najczestrzym bywalcem.Nie chwalac sie ja dzis czesto tu zagladalam,jak nigdy:P Rozmawialam z mama.Zmienila zdanie i bedzie na slubie:)Jutro do mnie przyjezdza:) MaRtA🖐️

Miśka, super! Świetna wiadomość jeśli chodzi o Twoją mamę 🌻 Wszystko inne też będzie dobrze :P Lola, Iloniczek, Marta,Frania 🖐️ Biegnę kąpać Maję.

Miska no GRATULUJE Ciesze sie że twoja mama mieniła zdanie!!! A z tego że czesto jesteś to sie ciesze :D

Miska to wspaniale, ze mama zmienila zdanie. Widzisz wszystko sie ulozy. Bedziesz miala niezapomniany slub. :) Fajowo, ze coraz wiecej nas na topiku :) Pozdrawiam

na otwarcie stronki banan wyskoczył mi na buzi....Miśka, no bardzo sie cieszę że mama się zdecydowała. Będzie to dla Was ogromne przeżycie. A Wy dziewczyny na weselu jak orkiestra grała podziękowanie dla rodziców, to płakałyście???? Bo ja....nie wiem jakim cudem, ale nie uroniłam żadnej łezki. To było piękne! Niezapomniane chwile..... Dobra dośc tego :P Ide sie zaraz pluskac i do wyrka z mężuśkiem :D na....wiecie na co :P Do jutra kofane, papa!

uuu lalala... jestem tu pierwsza? :D A tylko tak wpadłam na chwile zobaczyc co sie tutaj dzieje.... Chora jestem!!!! ;( zapalenie oskrzeli. Lece na herbatke....

:) Cześć! Iloniczek, kuruj sie, do łóżka marsz :) Ja za to wczoraj skręciłam nogę i nie mogę chodzić.Co z tego jak muszę? Maja niby skończyła już trzy lata ale... Miśka, w sumie termin mojej @ to 2-4 (bo moje cykle są 25-27 dniowe) czyli te moję dolegliwości przedmiesiączkowe są calkiem na miejscu :(

Witam Was gorąco ;-) U mnie ... no cóż ... mój TŻ jakos nie miał ochoty na pieszczoty ❤️ zmęczenie, stres było silniejsze od niego .... a przeciez nie będe go zmuszac 😭 ... noi znowu musze czekać miesiac :-( Kurde kiedyś mi sie wydawało ze trzeba uważać cały miesiac zeby sie coś nie trafiło a dopiero teraz zdaje sobie sprawe z tego ze tak niewiele czasu jest na zmajstrowanie dzidziusia. Trzymam za Was kciuki i czekam na następną okazje ;-)

MIŚKA - noi widzisz ze wszystko idzie ku dobremu ;-) :-) :-D trzymam kciuki zeby tylko zdania mama nie zmieniła ;-) (to moja pesymistyczna natura sie odezwała ;-) ) Ojjjj...Panną Ty juz długo nie będziesz ;-) :-) :-D hihi... A Wieczór Panieński już był ??? ILONICZEK - jesli chodzi o mój ślub to mnie tylko zatkało jak wyszlismy z kościoła i chciałam sobie z moim juz mężem złożyć życzenian... noi zaczeło nas oboje dławić :-p Nie byliśmy w stanie słowa wydusić :-) dobrze ze goscie sie nas nas rzucili z życzeniami ... bo byłoby ciężko 😭

Hej dziewczyny jak ja niecierpie swojej pracy,mowie jak ten smerf ale taka niestety jest prawda,mam taki cichy plan,ze po macierzyńskim wroce do pracy ale zaczne od razu rozgladac sie za czyms innym ale spokojnie i pokolei,najpierw musze byc w ciązy,urodzic dziecko a potem cala reszta kolezanki zawsze mi powtarzaly,ze mam wszystko tak zaplanowane ze az sie niedobrze robi,co prawda to prawda,tez mnie to czasami bardzo denerwowalo,bo jak mialam w planach nauke to nikt i nic mnie na imreze nie wyciagnelo a jak mialam w planach impeze to mnie nic nie powstrzymalo,sa i dobre strony tych moich planow... ciagle czekam,test zakupiony :) papa

Shenen....za nic nie chce mi sie leżec....błąkam sie po domu....przed chwilą odkurzałam, a teraz ścieram kurze :) Kurde od wczoraj schudłam 1kg!!!! Wiem, że 1,5kg jest ruchome, ale zawsze rano sie ważę i miałam więcej niż dzis. Cytrynko....ja tez teścik kupiłam :) Leze sobie w pudełeczku i czeka na ten moment.... Ostatni okres miałam 12. Moge teścik wykonać przed kolejną misiączką, prawda? Heheh zresztą i tak nie wytrzymam :) Lece dalej ścierać....a potem za obiad sie biorę, pa!

Witam Was !!! Nie było mnie tu 2 dni a to mój rekord !! Będe Was odwiedzać tylko nie chce mysleć o ciąży i o starankach dlatego nie pisze tu bo z Wami o tym rozmawiam i o tym myśle !!! Staram sie popuścić lub odpuścić i pomału mi sie udaje !! Osiem miesięcy to dla mnie męka i chce odpocząć od tego ! Będe Was odwiedzać tyle ze nie codziennie WYBACZYCIE ? Ja poprostu chce zapomniec na chwilke i się pomalutku udaje !!! Pisze cie co u Was !!!

Hej Lolu...milusio, że padłas :) Może i masz racje... lepiej sobie rób takie przerwy 2 dniowe :) Wyluzuj sie...a moze joge zacznij ćwiczyc, to wycisza organizm. Tak....powinnaś spróbować :) Ja sobie codziennie ćwiczę, ale raczej nie joge, tylko takie tam ćwiczenia rożciągające i troszke napinające- zwłaszcza mięśni ud i odrobine brzuszek, a raczej pączuszek hahaha. Lece na herbatke z miodem... od tego kaszlu boli mnie juz cała przepona :( Ściskam Was mocno.... później tu zaglądne, pa!

Gość Andzia79
Witam :) Mam 28 lat i za sobą nieudaną ciążę bliźniaczą, którą straciłam w 6 miesiacu ciąży! W listopadzie 2006 staraliśmy się o dzidzię. Nie wyszło. Potem miałam problemy z bakteriami (drożdżakami) ale już jest ok i terez w lutym w czasie moich dni płodnych wznowiliśmy staranka. Miesiączki spodziewam się za 1,5 tygodnia. Jak narazie nie mam żadnych objawów bo na to za wcześnie. Ciekawa jestem czy nam się udało .....................? Zobaczymy :) Bardzo pragniemy już zostać rodzicami. Pozdrawiam i życzę powodzonka w starankach :)

Cze kobitki! Znowu nie mam czasu.Mamuske mam w domu.Oj ciezko sie z nia gada.Jak narazie podtrzymuje wersje obecnosci na slubie.Dzis bylysmy na zakupach.Kupilam jej buty,bluzke i torebke,specjalnie na slub.Mysle ze juz sie nie wycofa. Wczoraj przyjechal tez moj ukochany.Udalo mu sie cudem urwac z pracy ale dzis juz musial wracac:(Nie trawi mojej mamuski,zreszta ona jego tez ale wczoraj bylo nawet milo. Matoda masz racje ze juz nie dlugo bede panna.Jezu to juz za 1,5 tygodnia.Wieczoru panienskiego niestety nie mialam:(i raczej miec nie bede:( Dziewczyny Wy taz sie tak balyscie przed slubem? Shenen naprawde myslisz ze to @? Iloniczek kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia!:) Cytrynka kiedy planujesz zrobic test? Ja bede robic we wtorek w przyszlym tygodniu.Oby wyszly te 2 kreseczki.To bylby najcudowniejszy prezent slubny. Lola dobrze ze juz powoli dochodzisz do siebie.Nie zapomnij tylko o nas i wpadaj tutaj zawsze gdy bedziesz czula sie na silach. Andzia🖐️ Ciesze sie ze do nas napisalas i mam nadzieje ze z nami zostaniesz.W grupie razniej.Przykro mi z powodu poprzedniej ciazy.To musialo byc straszne.Bardzo Ci wspolczuje.Mam nadzieje ze luty okaze sie owocny i z calego serducha zycze Ci za 1,5 tygodnia zamiast @,malenkiej fasolki. 😍

Cześć! test planuje zrobic 10 marca,no chyba,ze ta wredna @ wczesniej przyjdzie,oby nie. W tym tygodniu jeszcze mam luz ale nastepny bedzie bardzo stresujacy w pracy,chcialabym zeby sie skonczyl a on ciagle przede mna...ech Lece zjesc obiadek,mezus ugotowal,bo byl wczesniej z pracy,no co...czasami mi sie nalezy

No witam ponowinie ! Nie zapomne o Was nigdy kobitki .......... Cytrynka trzymam kciuki (jak i za wszystkie ....)

hej dziewczyny jest luty a mi sie chyba udało, okres nie pojawia sie juz 7 dni, jak bedzie 10 zrobie test ... sama jestem ciekawa, a moje uczucie teraz to radość i lęk... poinformuje was jak o wyniku

jeszcze nie wiem tak do końca, ale cos tak przeczuwam... miałam stresujący miesiąc wiec może z tego powodu mi sie spóźnia, ale niedługo juz to sprawdze... sama nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac, mam takie wahania emocjonalne. dziś powiedziałam mojej mamie, ona sie ucieszła i mój mąż też, a ja sie boje, tylko nie wiem czego...ech

Basienka wahania nastrojów..........raz smutek raz radość.........to śa objawy ciąży !!!! :D A moja @ skończyła sie 4 dni temu a teraz mam znowu brązowe plamienie i nie wiem o co chodzi.........

Basiu trzymam mocno kciuki.Jak bedziesz juz pewna czy to fasolka to koniecznie napisz.Uratujesz topik:) Lola uwazam ze powinnas isc kochana do gina.Przynajmnie bedziesz wiedziec o co chodzi.Fajnie ze wpadlas🖐️ Ide spac.💤

Witam !!! Jesteście jak nałóg i bede Was odwiedzać codziennie!!! :p U mnie dziś za oknem piękna pogoda.... warto spacerować Basienka trzymam mocno kciuki za 2 krechy na teście!!! Pozdrawiam Waszystkie trzymajcie sie :D

Miśka bardzo sie ciesze ze wszytsko sie pomalutku układa :-D :-D i oby tak juz zostało ;-) Jeśli chodzi o ślub to chyba do mnie dotarło dopiero kilka dni przed ... noi wtedy byłam aż spanikowana ... zaczeły mnie jakies dziwne mysli nachodzic typu \"czy aby ja dobrze robie\" itp 😭 naprawde miałam duze wątpliwości pomimo tego ze zyło sie nam bardzo dobrze ... no może czasem :-P ...;-) Jednak wszytkie moje obawy w dniu ślubu znikły jak bańka mydlana ;-) Specjalnie zrobiłam wszystko zeby mój przyszły ani nie widział sukni ani mnie wcześniej niz w całej okazałosci nie zobaczył. No wiec jak zobaczyłam jego mine gdy mnie ujrzał ... i jak na mnie patrzył podczas składania przysiegi ... to juz wiedziałam ze to właśnie TO ❤️ Koniecznie musisz zrobić małą popijawe z jakąś koleżanką, znajomą, przyjaciółką ;-) U mnie były 4 znajome i bawiłyśmy sie rewelacyjnie , polecam ;-) A jeśli nie to mozemy któryś wieczór spędzić na gg. + flaszka ;-) Zycze Ci zeby ten prezent slubny Wam wyszedł ;-) ANDZIA - za Ciebie równiez trzymam kciuki ;-) ;-) ;-) ILONICZEK wracaj do zdrówka ;-) BASIEŃKA - noi ??? LOLA - nie trać wiary ;-) 🌼 Pozdrawiam Wszystkich

Gość tez mama
i udalo sie komus w lutym???:)

Dziewczyny zaczelam dzis krwawic.Wczoraj moj TZ tak mnie zdenerwowal ze ryczalam prawie cala noc.Ukrywam wszystko przed mama ale ona i tak widzi ze sie cos dzieje.Jest mi strasznie zle.Nie wiem czy ten slub to wlasciwa decyzja.Mam watpliwosci. Jezu dlaczego ja ciagle jestem nie szczesliwa.Stracilam nadzieje ze moge byc w ciazy.Stres mnie zjada.Jestem klebkiem nerwow.Jakie szanse ma ze mna fasolka...

Gość Andzia79
Witam :) Dziękuję, że mnie przygarnęłyście do swojego grona :):):) Miska 007 - prawie każda kobieta na kilka dni przed własnym ślubem ma takie wahania. Zastanawia się czy to oby faktycznie ten mężczyzna z którym ma zamiar spędzić całe życie, czy napewno go kocha, czy podoła obowiązkom żony i matki ....... Wszystkie te wątpliwości miną w Kościele! Będzie dobrze, zobaczysz :) 26 lutego minęła I rocznica mojego ślubu :) Rok temu nosiłam jeszcze pod sercem swoje aniołki. W dniu ślubu byłam w 4,5 miesiącu ciąży. Byłam niesamowicie spokojna. Zero stresu, nerwów, całą noc spokojnie przespałam. Wiem, że tak uspokajająco dzialały na mnie moje aniołki. Cytrynka 79, Basieńka, trzymam za Was kciuki, żeby @ przez następne 9 miesięcy się nie pojawiła:) Serdecznie pozdrawiam

Czesc dziewczyny, nie bylo mnie tutaj dwa dni az mi wstyd. Miska czasami tak jest, ze blisko przed slubem mamy watpliwosci. Mysle, ze kazda z nas sobie zadala takie pytanie, bo to jednak decyzja na cale zycie. Ja mysle, ze ten stres przed slube troche Cie paralizuje i jeszcze to pragnienie dzidziusa to duzo. Mysle, ze po slubie wszystko sie ulozy. Nie trac nadzieji, bedziesz w ciazy i bedziesz wspaniala matka. Z tym krwawieniem niestety musisz isc do ginka. Glowa do gory wiec i wszystko bedzie dobrze!!! Andzia , to przykre co przezylas. Czasami sie zastanawiam dlaczego takie straszne rzeczy maja miejsce i najgorsze jest, ze sie to zdarza coraz czesciej. Poprostu straszne. Ja sie rowiniez ciesze, ze sie do nas przylaczylas :) Basienka daj znac kiedy bedzie mozna gratulowac. Trzymam kciuki!!! Cytrynka oby dwie krechy na tescie 10 marca !!! Lolu fajnie, ze bedziesz nas codziennie odwiedzac, razem razniej. Iloneczku, jak tam samopoczucie, mam nadzieje, ze juz lepiej. Dziewczyny 🌼 Pozdrawiam wszystkich