Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

A propo to nie wpisane JESZCZE prosze sie wpisać do naszego cuda (chodzi o nasze wspólne dzieło- TABELKE) :D

hehe Lola, dobrze że jest juz po pełni księżyca, bo jakies cuda mogłyby Ci wyjśc na tej głowie hihih :) U mnie fryzier był tydzien temu, to też skorzystałam (moja koleżanka obcina). Humorek rzeczywiscie mi się poprawił...jutro jadę na zakupy do Czech z męzuniem :) A dziś nie lada wyzwanie przede mną: nakłonić tate na przepisanie na mnie i męża działki :) Domek juz mamy wybrany...malutki, prawie 120m2, ale podpiwniczony. Pojutrze robie test!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iloneczek, milo slyszec, ze Ci sie humorek poprawil. No to super z ta dzialka, wszystko powoli sie uklada. Trzymam kciuki za tate, aby sie zgodzil no i za Twoj test, oby pozytywny byl !!! :) Lola u , niech sie fryzurka uda no i M niech zauwazy, bo to irytujace jesli sie starasz dobrze wygladac, co jakis czas zmieniasz oby sie nie znudzilo, a mezczyzni po prostu sobie tego zwyczajnie w swiecie nia zauwazaja :( Ja dzisiaj jakas senna jestem, ale nie wierze, ze to moze byc fasolka, poniewaz dobiero 12 dc. Wlasciwy moment na akcje ;)

Hej Dziewczyny Iloniczek na pewno dostaniesz działeczkę w prezencie , bo komu ma dac twój tata jak nie Tobie... na pewno sie uda. Trzymam kciuki Lola u powodzenia u fryzjera, ja ostanio byłam to wszłam średnio zadowolona, miałam długie włosy, a teraz ciężko kitke zrobić. Mam nadzieje że twoja fryzurka bedzie lepsza. U mnie nic nowego, coraz więcej ludzi dowiedauje sie ze jestem w ciąży, a ja nawet jeszcze u lekarza nie byłam... Dzieciaki w szkole mnie wkurzają (uczę wfu w gimnazjum) niektórych to bym nawet pozabijała i jak tu sie nie denerwować. Z drugiej strony myślę sobie ze niedługo moje dzieciątko będzie tak szaleć i wrzeszczeć i czy starczy mi cierpliwości... mam nadzieje że tak. Od jutra mamy w szkole rekolekcje wiec tylko kościół musze zaliczyć i pan dyrektor wymyślił zwiedzanie seminarium, no cóż może będę święta, heheh Pozdrawam :-)

Czesc dziewczyny! Nie moglam wczesniej wpasc.Mam teraz chwilke,moze ok 22.00 zagladne. Oczywiscie dziekuje wszystkim kobitkom za miesieczna obecnosc na moim topiku.Dzieki Wam on w ogole istnieje.Przepraszam ze musiala to zrobic za mnie lola ale ja przed slubem mam troche biegania i nie mam glowy do takich rzeczy.Za wszystkim musze sama isc bo niestety moj TZ nie mogl urwac sie z pracy i do piatku bedzie w Tarnowie.Wroci wieczorem wiec rozumiecie ze juz wtedy wszystko musi byc gotowe.Mam nadzieje ze sie nie gniewacie. Dzis skonczyla mi sie nagle @.Dziwne to jest.Jeszcze wczoraj byl potop a dzis zupelnie nic...Musze isc do gina ale to juz po slubie bo przed nie dam rady. Dziewczyny nie wiem czy jutro uda mi sie wpasc ale dzis jeszcze sie postaram. Lola ciesze sie ze nie zamienilabys naszego topiku na zaden inny:) Iloniczku zycze 2 kreseczek!!! Papatki🖐️

No witam !!! jestem już cała i zdrowa :p A swoją drogą to musze przyznać że dziś złośliwa strasznie jestem :p Iloniczek no miałaś dziś trudne zadanie ale podziel sie wynikami :D Naprawde ciesze się ze humor już masz lepszy :-) Co do domku to nie liczy sie to że ciasny tylko to że własny :D Za test tzrmam kciuki i pisz szybko że masz 2 krechy Franiu przykro mi że twój M wyjechał ale niech szybko wraca bo jest bardzo potrzebny teraz :p Mój M zauważył zmiane i pochwalił nawet :D Basieńko z fryzjera jestem zadowolona- mam balejaż ! Po tym jak straciłam dziecko zafarbowałam sie na czarno i do tej pory tak miałam a teraz powiedziałam sobie że koniec i że czas coś zmieniać bo ciągle nie bedzie żle a o dzidzi i tak nie zapomne ! A ja i tak nie mam co wiązać bo zawsze byłam ścięta na \"chłopaka\" a dopiero zapuszczam i mam już takie średnio krutkie ale jeszcze i tak nie zwiąże :-( Co do dzieciaków w szkole to jesteś nerwowa bo jesteś w ciąży ale to ci minie a jak urodzisz to dla swojego dziecka bedziesz cierpliwa a i tak skoro jeteś nauczycielką to musisz być cierpliwa !!! Miska to zycze przyjemnych przygotowań do najważniejszego wkońcu dnai w życiu (poza narodzinami dziecka :P)!!! A jeśli możesz napisać i chcesz to kiedy dokładnie ten ślub ? Kiedy bedziemy świetować na forum ? Z tego powodu że twój M wyjechał to przykro mi ale wróci .....:D A za to że was nie zamienie to nie dziękuj bo sie przywiązałam :D ❤️

Ojjjjj :-0 Sory franiu bo twój M nie wyjechał tylko mi sie pomieszało !!!

Lolu juz w ta sobote (10marca) przestane byc panna:)Mam lekkiego stresa ale to i tak juz nic w porownaniu z ubieglym tygodniem.Dziwne to ale im blizej tej daty to jestem spokojniejsza. Co do mojego TZ to od listopada ubieglego roku mam go tylko w weekendy.Wczesniej mialam go na codzien.Mieszkamy ze soba od ponad 2 lat.Trudno bylo mi na poczatku przywyknac do samotnosci ale juz jest ok.Oboje wiemy ze z czegos trzeba zyc i dzielnie znosimy rozlake. Co do fryzury to ja jakis czas temu tez odwiedzilam fryzjera i pierwszego dnia bylam zadowolona a teraz jakos mi nie pasi.Martwie sie uczesaniem na slub.W czwartek pojade na jakies probne czesanie bo sama nie dam rady ulozyc wlosow. Matody dawno nie bylo:(Pewnie tez ma kupe roboty.Mam tylko nadzieje ze nas nie zostawi...

Miska 007 trzymamy kciuki ,żeby wszystko sie udało, na pewno będziesz ślicznie wyglądać. Nie denerwuj się niczym bo na pewno wszystko pójdzie ok. Baw się dobrze. ja na swoim ślubie byłam zupełnie spokojna, troche sie tylkomarwiłam żeby wesele przebiegło bez zakłóceń. Było wspaniale, wszyscy sie ubawili i tego właśnie Tobie życzę... Lola ja mam teraz balejaż a chce zrobić ciemny brąz, juz obcinac nie będę- zapuszczam,heheh. Ciesz się że jestes zadowolona z fryzurki...

O dzisiaj ja pierwsz sie melduje :) U mnie pogoda za onkem bardzo ponura, kiedy to juz wreszcie minie 😠 Lola, to nic kazdemu pomylka sie moze przytrafic. Pamietasz jak ja pisalam o dwoch fasolkach, a bylo juz ich wiecej. To tylko dobrze, ze moj maz nie wyjechal, bo teraz mozemy dzialac :) Miska, nie martw sie my wszystkie rozumiemy, ze masz duzo spraw do zalatwienia przed wielkim dniem, ktory juz stoi u progu. Tak, tak koniec czasow panienskich ;) Iloneczek, pisz jak tam, czy tata sie zgodzil. Napewno TAK!!! Kiedy bedziesz robic test? Basienka, jak sie czujecie z fasolka? Masz juz jakies objawy? Andzia, cytrynka, agnese, shenen, taka sobie jedna babka, metoda, skarbel, co u Was? Meldujcie sie :) Mam nadzieje, ze nikogo nie zapomnialam Dziewczyny pozdrawiam

hej dziewczyny, nie spac tylko pisać!!!! Ja już od samego rana kościół zaliczyłam - bo rekolekcje w szkole mamy i trzeba było przypilnować młodzież, a że zachowywali sie w miarę grzecznie to jakoś bez nerwów się obyło. Za chwilę jadę na zawody z dzieciakiami, wieć zajrzę później. U mnie na razie brak jakichkolwiek objawów i mam nadzieje że tak już zostanie i że będę się dobrze czuła przez całą ciążę. A wogóle to jak to jest czy na początku zdarzają sie mdłości i wymioty czy raczej jeszcze wszystko przede mną, odpiszcie jeśli coś wiecie na ten temat. Buziaczki dla Was i żeby wszystko potoczyło się tak jak chcecie. PS. U mnie pogoda wyśmienita, słońce az parzy- prawdziwa wiosna, wszystkie mamusie wyszły ze swoimi maleństwami na spacerki i ja też już bym chciała, hehe

Basienka, moze byc, ze jeszcze mdlosc i wymioty przed Toba, ale to nie jest regula, wiec moze wcale Cie nie dopadna i tego Ci zycze. A ja pomimo pogody wybieram sie z kolezanka do miasta, ona ma mala coreczke, wiec pewnie bedziemy ciuszki ogladac jak ja to lubie :) Wieczorkiem natomiast obiad u tesciowej, ale postaram sie jeszcze wpasc do Was pozniej. Milego dnia zycze i pozdrowienia dla Wszystkich

Dziękuje kochane, że piszecie.... U mnie juz naprawde lepiej! A z działeczką nie będzie problemu...tatus się zgodził bedz problemu hihihi, brałam tez pod uwagę to,że mam 3 braci. Dzis bylismy z moim mężuniem w Urzedzie Miejskim w dziale architektury i powiedzieli, że możemy budować :) Nawet domek mam juz wybrany!!!!!!!! Dziewczyny jestem tak zamotana, że nie będę pisać do każdej z osobna....kurde, ale jestem podekscytowana..... jutro robie test! Lece na obiad, papa!

Witam was w to piekne popołudnie !!! Wiecie co ? Pogode mam od poniedziałku super i rano aż sie chce z łózka wstawać rankiem !! Miska no rto tzrymam kciuki w sobote żeby wsztstko było pięknie choć i tak napewno bedzie !!! No i zeby pogoda była taka jak dziś u mnie- słoneczko,lekki wiaterek, cieplutko ......:D Franiu co do twojej pogody to współczuje .....:-( Z M działaj żeby były tego efekty ! Basienko ja na temat braku objawów sie wypowiadać nie bede bo mogła bym Cie niechcący nastraszyć albo powiedzieć coś nie tak ! Idz do ginka jak najszybciej i pisz co powiedział......:-) Lece na obiadek .........:D

No ja juz wróciałam........:D No Iloniczku widze że już jestes wesolutka !!! Ciesze sie z tobą..... Ciesze sie że dostałaś tą działke i że możecie już zaczynać budowe i wogóle....no i bede sie cieszyła jak jutro test pokaże Ci 2 piękne krechy :p

Iloniczek to wyglada na to,ze razem bedziemy testowaly w tym tygodniu tak naprawde to dzisiaj powinnam dostac @ a ciagle jej nie ma i dobrze zaraz jedziemy sobie z mezem na pizze,bo kompletnie nie chce mi sie dzisiaj obiadu gotowac,taka ladna pogoda,ze az szkoda w domu siedziec pozdrowionka :)

Cytrynko jeśli masz regularne @ to wygląda na to ze będziemy ci gratulować niedługo !!! Trzymam kciuki zeby nie przyszła i żeby nie było tak jak u mnie w lutym !! Pisz do nas o tym co sie dzieje !

Kobitki mezatki jaki prezent dalyscie ukochanemu w dniu slubu? Trzymam moooocno kciuki za testy robione w tym tygodniu.Niestety musze spadac😘

hej dziewczyny.. lola u jedynym objawem u mie jest to że ciągle chce mi sie spć, zasnęła bym na stojąco. ja nigdy nie byłam śpiochem i nie urządzałam drzemek po obiadku, a teraz bez tego sie nie da. Dziś znów boli mnie głowa i tym sie martwie... Iloniczek wiedzialam że sieuda z ta działką , wiec gratuluje a jutro życzę dwóch kreseczek na teście i koniecznie daj zanać.

Kobitki widze że wszystkie bierzecie sie do robienia testów więc kazdej życze 2 kresek !!!! Jutro nasz dzień- spodziewacie sie prezentów ? Jesteście jeszcze ?

ja jestem. lola u w piątek będę sie dobijać do gina, pójde a tam znów tłum kobiet, recepcjonistaka kazała mi przyjść ale mnie nawet nie zapisała bo juz nie miała gdzie, powiedziała ze w takiej sytuacji może pani doktor mnie przyjmie. Gorzej bedzie jak wyczekam sie 5 godzin a tu nic z tego, chyba oszaleje...

BASIEŃKO jak już powiedziałam nie bede sie wypowiadała na temat objawów bo ja ich nie miałam i przy usg kiedy sie dowiedziałam ze jestem w martwej ciązy ginek powiedział mi że to zle ze ja nie miałam objawów i to mogło świadczyć o tym co sie stało !!! Ale to było w 11 tc więc nie bede porównywala sytuacji !!! Dobrze że jesteś spiąca bo powinnaś dużo spać teraz ! Kup sobie witaminki FEMINATAL to są witaminy dla kobiet w ciązy, są bezrecepty, jest 60 tabletek (dość dużych) po około 30-40 zł (dokładnie nie pamiętam) ! Kiedy idziesz do ginka ?

Ja zadałam pytanko a ty mnie uprzedziłaś i pierwsza napisałaś !!! Hi hi ! Kup sobie te witaminki bo naprawde są dobre ! Jak chcesz pogadać tak szybciej to napisz do mnie na gadu-gadu bo tu nam długo zejdzie porozumiewanie a i takjesteśmy we dwie tylko ! Mój numer 9734313

No to pisz jakiego i czy wogóle spodziewasz sie prezentu na dzień kobiet !!! Wszystkie piszcie !!! Bo jestem ciekawa ! Czy są wśród nas panie które nie lubią DNIA KOBIET ? Słyszałam że śa takie tylko nie wiem dlaczego nie lubią swojego święta !

ja uwielbiam to święto, a jutro chciałabym dostac od swojego mężą bukiet tulipanów... uwielbiam kwiaty , a tulipany są oznaką nadchodzącej wiosny... kwiaty to dla mnie najpepszy prezent... Pozdrawiem i życzę dużo 🌻

No witam ! Ja sie tylko chciałam przywitać i biegne bo mam dziś ciężki dzionek (a tak praktycznie to przedpołudnie) a potem milutki dzień z moim M !!! Udało mi sie go przekonać do urlpou :p Miłego dzionka Pa

Witam wszystkie kobitki w dniu naszego sweite. Moj maz jak mu nie przypomne to nie bedzie pamietal, wiec na kwiatka nie licze :( Ale pomimo tego lubie 8 marca. U mnie dzisiaj pogoda wspaniala, wiosna cala para, az sie chce cos robic. Dziewczyny czy mocny bol jajnikow moze byc oznaka owulacji??? Milego dnia kobiet zycze :)