Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Lola, Ty to masz mózg! :P pamiętałaś....:P A więc...:D nie, nie przyszła @ ! Dziś kupiłam drugi test.....moze jutro go zrobie! Lece nynać, papa!

Dobry wieczor wszystkim :) Dzisiaj piekna pogoda byla16 stopni, serio :) wiec na spacerku bylismy z mezusiem a potem urodzinki zaliczylismy kuzynki. Ja mam niesamowity apetyt dziewczyny i pobolewa mnie w dole brzucha, czy to moze byc to? Miska, jestem bardzo ciekawa co u Ciebie? Iloneczek, mam nadzieje, ze nie przestaniesz z nami pisywac? Melduj sie i pisz co u Ciebie kochana :) Dziewczyny 🌻 Dobranoc wszystkim i do jutra pa

Dziendoberek w ten piekny dzionek :) Ja do tabelki sie wpisze jak bede po wizycie u ginekologa,nie chce zapeszac a wtedy bedzie wszystko juz wiadomo Dziewczyny trzymam kciuki za dwie krechy na testach :)

Witam !!! Jest tu kto ? :p Iloniczku pamiętałam i będe pamietała i mam nadzieje że nas nie opuścisz !!! Trzymam kciuki za dzisiejsze 2 krechy choć już chyba test zrobiłaś !!! Pisz szybko .......oby @ nie przyszła a test wyszedł pozytywnie :D Franiu pobolewa brzuch ? :p no trzymam kciuki !!! Do @ mamy nie daleko więc mysle że nie przyjdzie do ciebie :D Cytrynko a jak ty sie czujesz ? Basieńka gdzie sie podziałaś ?? Miska pisz szybko bo umrzemy z ciekawości :-) Matoda melduj sie ......

Witam :) Lola, mam nadzieje, ze to jest (brzuszek nadal delikatnie pobolewa)a jak nie to bedziemy sie razem w nastepny cykl staraly :) Iloneczek, jak tam tescik wyszedl? Miska, czekamy na recenzje:) Dziewczyny, milego dnia zycze 🌻, oby byla taki sloneczny jak u mnie :) Pozdrawiam

Franiu mnie też pobolewa już podbrzusze, krzyże no i zaczynają wyskakiwać wypryski więc @ już w drodze i ciesze sie z tego !!! Mam nadzieje że do Ciebie jednak @ nie przyjdzie i że te bóle brzucha to z wiadomych powodów :p U mnie na podkarpaciu pogoda nie za bardzo......w sumie musze przyzanć że na dworze jest ciepło no i że nie pada deszcze ale jest pochmurno więc smutno....moze sie poprawi jeszcze :-) Ja też życze wszystkim miłego dnia i lece do swoich obowiązków Wróce wieczorkirm wiec wtedy tu zagladne......no ewentualnie jutro rano !!! P.S. Iloniczek trzymam kciuki mocno !! Pisz do nas szybko te wyniki bo czekamy i wierzymy .......:D

Hejka! Zdziwie Was, ale....boję się zrobić ten test :( Tak sie dziwnie czuję, może to jednak okres sie zbliża, a może to jakies moje urojenia.....? Poczekam jeszcze parę dni.... A ciekawa jestem jak tam nasza Młoda Pani? :D Odezwij się....ciekawa jestem jak przebiegła ceremonia i w ogóle... Lola....hehe fajnie, że życzysz mi wpadki :P W sumie sama obie tego życze, bo i tak wiem, że mimo wszystko będzie OK, a mąż też będzie się bardzo cieszył..... Tata dziś jedzie sie popytać o to przepisanie działki, a mężuś pojechał się rozejrzeć za Porotermą na budowę domku (ceny szybko rosną, więc chcemy juz co nieco kupić). Projekt mamy, ale nastąpią małe zmiany - niewyobrażam sobie mieć salonu, jadalni i kuchni w 1 pomieszczeniu!!!!! Kuchnia musi mieć osobne wejście i drzwi! Lece okna myć! papap!

:) Cześć, pamiętacie mnie? :) Cytrynko, gratuluję!!! Ciekawe na kiedy masz termin? i ciekawe na kiedy ja mam :P do lekarza umówiłam sie dopiero na 20.03, rozmawialam z ginem i powiedziałam kiedy był ostatni @, sam zaproponował taki termin wizyty. teraz czekam :0 Basieńko, trzymam kciuki za wizytę 🌻 na pewno wszystko ok, nie martw sie1 Miśka! Sto lat! Wszystkiego naj... na nowej drdze życia, napisz koniecznie jak było. Iloniczku, ja też robiłam test przed terminem @ i był negatywny, trzy dni po terminie juz było pozytywnie. Wierzę że sie boisz i nie chcesz rozczarować, trzymam kciuki zeby było dobrze. to co, może zrobisz test jutro? ;P A do tej pory miałaś regularne @? Jeśli tak to nie bój się, testuj! Do całej reszty mocno macham i pozdrawiam, odezwę sie po wizycie, raczej nie siedzę teraz przy kompie, nie mam ochoty, ale o Was pamietam i zastanawiam się ktora kiedy dołączy do \"zaciążonych\" ;) Chcę wiedzieć ile nas będzie rodzić \"razem\". Teraz wychodzi słońce więc zmywam sie z małą na spacer. Buziaki!

Witaj Shenen pewnie, że Cie pamiętamy (przynajmniej ja). Być może jutro zdecyduję się na teścik....sama nie wiem! Co będzie to będzie :) Właśnie sobie umyłam okna i powiesiłam nowe firany,....spodziewam się jutro paru gości....bowiem jutro są moje urodzinki :) to już 23!!! :P Zaraz biorę furę i jade na jakieś zakupy.... A Wy macie prawo jazdy? Bo tak sobie myślę, że potem jak juz będzie dzidzia, to jest bardzo przydatne...czy do lekarza zajechac, czy coś. A tak, to trzeba sie prosić! Pozdrawiam Was szystkie :P papa!

Hej dziewczyny... na wizyte ide w środe, więc jeszcze 2 dni... mam nadzieje że potwierdzi sie to że jestem w ciązy. Mam pecha z tymi ginami ,ale co zrobić , może od tej pory bedzie oki. Pozdrawiam wszystkich. U mnie dzis boska pogoda,aż chce się zyć...

Iloniczek ja mam prawko i mój mąż też , ale nie mamy auta niestety, ciągle pożycza nam mama, jest taka kochana. Chceliśmy teraz kupić jakieś autko, ale nie wiem jak to będzie chyb ainne wydatki nas czekają...

Hello :) Shene, ja oczywiscie tez Ciebie pamietam. Fajnie, ze sie odezwalas :) Iloneczek, zrob jutro tescik, moze bedzie to Twoj prezent urodzinowy :) Co do prawka to zrobilam je jakies 5 lat temu. Jak ten czas leci, pamietam jak sie denerwowalam jakby to wczoraj bylo. Tylko czas do @ , a raczej do testu juz mi sie dluzy. Najlepiej juz dzis bym zrobila, ale wiem, ze nie wyszedlby. Mialam sobie nie wkrecac, ale nie moge przestac o tym myslec. Basienka, trzymam kciuki, abys swoja kruszyneczke na usg w srode ujzala. Cytrynka, jak sie z fasolka czujecie? Dziewczyny 🌻 Pozdrowienia dla wszystkich

Heja! Franiu tez o tym myślałam, ale.... jak się rozczaruję? W głębi ducha bardzo pragne tego maleństwa, a z drugiej strony juz sobie powiedzieliśmy, że czekamy 3 lata! Tak się ciesze, że mogę z Wami tutaj o tym porozmawiać :) Basieńko trzymam kciuki za środową wizytę u lekarza :)

Gość yta
Mnie się udało, oby wam też.

Gość buraaa
Witam Dzis znalazlam Wasz topik i przeczytalam w calosci.Tez zaliczam sie do grona tych planujacych dzidziusia. Jeszcze nie jestesmy na etapie PRAC :) ale myslimy kolo wakacji zaczynac.Ale juz zaczynam zbierac informacje.Mam pytanko Cykl liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki do pierwszego dnia nastepnej miesiaczki? I 17 dzien jest dniam najbardziej plodnym? Jak Wy to liczycie? Najmniejsze ryzyko zajscia w caze jest po i przed miesiaczce?

Shenen kochana pewnie że o tobie pamiętamy i czekamy na wieści ... Iloniczek napisz czy masz regularne @ !!! Jesli task to życze \"wpadki\" a nie takiego rozczarowania jakie ja przeżyłam w lutym .........:-(v Trzymam kciuki... Zrób jutro ten test najlepiej jeszcze raniutko i pisz do nas DO ODWAŻNYCH ŚWIET NALEŻY:D Frania jak tam bóle brzuszka ? Cytrynka i Basienka jak sie czujecie ? P.S. Wiem od ginka tylko wcześniej o tym nie pisałam a moze wy nie wiecie więc napisze ............. wiecie że do 12 tygodnia ciąży raczej nie wskazany jest sex bo plemniczki szkodzą rozwijającemu sie zarodkowi i powodują czasem poronienie ? Mi lekarz zabroniła jak mi sie uda........więc teraz mochanko jest w dni płodne a potem czekanie na @ !!!! Serio pisze więc zaciążone uwazać!!!

buraaa tak jak piszesz cykl zaczyna sie 1 dnia @ i kończy 1 dnia następnej..... Dni płodne zależą od długości twojego cyklu........ nie jest powiedziane że 17 dnia bo jeśli twój cykl trwa 28 dni to płodna jestes najbardziej dnia 14 (przypuszczalnie) W linakach w mojej stopce podany jest kalkulator dni płodnych Wejdz sobie tam i licz co miesąc.....sparwdza sie .....http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html

Gość buraaa
lola super dzieki.Cykl mam 30 dni czyli u mnie 17 chyba wyjdzie. Fajny ten Wasz topic bede do Was zagladac kobietki. Ile dni po i przed okresem sa znikome na zajscie w ciaze? Sorki za te pytanka ale chce sie dobrze doinformowac.Zawsze sie zabezpieczalismy ale chyba teraz zaczniemy mniej :) uwazac.

Gość Daga.p.
Witajcie Kobiety. Mam nadzieję, że można się przyłączyć??? Wiem, że już troszkę po terminie jest ;) ale właśnie zaczynamy staranka.

Dobry wieczor :) Lola, moje bole brzucha jakby troche ustapily, wiec pewnie to nic takiego. Za to katarek mam i cos w piersi mnie dusi, obym czegos nie zlapala :( Ja troche wypompowana jestem, bo jakis czas temu zapisalismy sie z M na fitness, chcielismy razem zdrowo czas spedzac. No i tak chodzimy 2 razy w tygodniu. Zreszta ja zawsze uwielbialam sporty. Milego wieczorka wszystkim pania zycze :)

Buraaa, Daga p. , wpadajcie do nas jesli tylko macie na to ochote. Bedzie nam bardzo milo :) No i oczywiscie udanych, owocnych staranek zyczye. Przewaznie robi to Lola, ale tym razem ja zapytam. Macie moze ochote do tabelki sie wpisac :) ??? Pozdrawiam

Buraa i Daga - witajcie :) Wpiszcie się do naszej tabelki :) Kurcze tak mnie pobolewa brzuszek i nie wiem juz co to za oznaka...czy dzidzia, czy okres??????? Mężuś za pół godziny kończy pracę, więc zaraz zmykam szykowac mu śjakąś kolację :)

STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n\'06 luty\'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta

buraaa no w tym kalendażu który ci podałam o liczy kiedy śa najbardziej plodne dni !!! Myśle że u ciebie to bądzie środek cyklu wieć 15 dzień ......... ale licz !!! Pytaj o co chcesz bo po to tu jesteśmy !!! Zostaniesz z nami ? Daguś kochanie no witam ....... ciesze sie że będziesz z nami pisać bo brakowało mi Ciebie :p !!! Pisz często !!! My tu jesteśmy przyjazne Nie to co na naszym starym forum !!! Ciesze sie że jesteś ......:D Wpisuj sie do tableki i zostań tu z nami już!!!!!! STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n\'06 luty\'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Moja obsesja z tabelką:p

Franiu nie doczytałam twojego postu i zaprosiłam do tabelki !!! Co miało oznaczać to że ja zawsze to robie :p Chcesz mi fuche odebrać ? (hi hi żartuje oczywiscie) Widze że ruch tu sie zaczyna dopiero teraz !!!

STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.03............marzec\' 07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Daga_p_11.....torbiel w jajniku Heheheheheh....Prawie wszystkie działy