Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

tak jak myślałam- na opakowaniu echo :( dziewczyny... wiecie, nie mieszkamy z Chopem razem bo póki co sytuacja zawodowa nam na to nie pozwala ale pomieszkujemy- w weekendy... tak mi się trafiło, że @ i co za tym idzie i dni płodne mam w weekendy (ufff;) ) myślicie, że na ewentualny Celny Strzał wystarczy te 3 dni?? a zresztą... jak ma być to i jeden raz starczy nie?? :) mykam do wanny:) wrócę... popiszcie coś... Zafasolkowane- jak się czują, Oczekujące- kiedy robią test a Pozostałe- jak sobie radzą:) papa

Gość buraaa
smutna lalo dzieki za linka Ja mam zwykle centrum i jak wykoncze to kupie te materna.Pierwszy raz o nich slysze.Ja wlasnie zaczynam planowanie do PRAC sie jeszcze nie zabralam a i z mezem jeszcze nic nie ustalone.Myslelismy wakacje lub koniec roku.Ale jakos ostatnio weszlam tu poczytac na te tematy i tak mnie naszlo na to planowanie.Wczoraj siedzialam sobie wieczorkiem i liczylam te moje DNI.I tak mysle sobie ze chyba czas zaczynac:) Najlepiej od maja.W kwietniu mam urlop i kilka innych planow wiec od maja bede miala troche luzniej. Do tabelki sie wpisze jak zaczne:) WIekszosc a nawet prawie wszystkie moje kolezanki juz posiadaja dzidzie.Wiec i czas na mnie:) Pozdrawiam

Iloniczek czekałam z życzeniami aż cie spotkam ale widze że raczej nie !!! Ty mi już dziękowałaś ale ja ich jeszcze nie złozyłam więc składam......... Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze w życiu, spełnienia marzeń no i \"wpadki\" w tych odłożonych starankach chyba że już jestes zafasolkowana to życze dużego brzucha i zdrowego maluszka....:p Co do bóli brzucha to identyczne jak przed @ występuja w ciąży więc.......:D Basieńko gratuluje objawów........omdlenia, zawroty głowy, nudności itd itp to normalne w ciązy więc..........Pędz jutro do lekarza i pisz do nas szybko :D Smutna_lala i Buraaa przed zajściem w ciazy dobrze jest brać FOLIK (przynajmniej 3 miesiące przed zajściem) lub FEMINATAL (3 miesiące przed ciążą) Ale ostrzegam żeby nie brac ich razem bo za duza ilość kwasu foliowego szkodzi........ lepszy jednak jest raczej FEMINATAL bo zawiera wszystkie potrzebne witaminki i do tego kwas foliowy a FOLIK to tylko kwas ........

Franiu ja jestem chwilowo .....tylko nie zwiej tak jak wczoraj

Franiu Miska pewnie jeszcze odpoczywa a może jest w podróży........to nie głupia myśl :p

Postaram sie, chociaz nie moge za dlugo tu siedziec :( Wiesz Lola ja nie mam juz zadnych objawow, wiec pewnie sie mi nie udalo tym razem :( Nawet bolu piersi nie ma.

Aja już mam piersi napięte i zaczynają pobolewać więc...@ nadchodzi :D A za Ciebie Franiu trzymam kciuki ....

U mnie to przewaznie tydzien przed @ zaczynaja sie rozne takie bole, wiec jednak jeszcze troche czasu mam, chociaz mam nadzieje, ze nie przyjdzie

Ja już niestety lece....obowiązki :-0 Miłej noicki wszystkim życze ....owocnych staranek staraczkom....Do jutra

Basienka mam nadzieje, ze wszystkie te straszne dolegliwosci Cie omina :) Odpoczywaj duzo i oczywiscie pisz dalej :) Lola, a ja znowu zwiewam 🌻 Milego wieczoru zycze 🌻 Do jutra 🖐️

Obwieszczam wszem i wobec hihih :) Nie jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Ale czemu okres mi sie tak spóźnia??????? Nic juz z tego nie wiem:( Do jutra! :P

lola u ja w składzie tego Centrum wyczytałam kwas foliowy w ilości bodajże 400 mg czy jakoś tak... a Folik ma chyba tyle samo:> o tym, że należy brać wiem i właśnie skończyłam 3 listek kwasu :P tylko że pomyślałam, że skoro wiosna (źle znoszę zmiany pogody), to może by se witamin dowalić a skoro jest w nich kwas foliowy to po co go brać podwójnie- WRĘCZ NIEWSKAZANE !!! Ostatnio kumpela mi gratulowała starań... a tak naprawdę nie staramy się, tylko... przestaliśmy się zabezpieczać... ale częstotliwość spotkań chyba w naszym przypadku też jest niezłą metoda anty;) Laseczki... w jakim wieku Wasi Mężowie/ TŻ lub inne Osobniki Zainteresowane dojrzali do chęci bycia Tatą?

Iloniczek czyżbyś sie cieszyła??? w takim razie życze dzidziusia wtedy kiedy będziesz chciała... Pozdrawiam

Iloniczek czytałam że laskom nawet po 5 dniach spóźnienia @ test wychodził negatywny- albo beta albo... czekać- na cokolwiek:) trzym się ciepło:)

wszystkie spicie? ja jakoś nie umię... ale czas na mnie- wstaję do pracy o 6:( masakra... spokojnej tudzież pełnej starań nocy;)

Spóżnione ale szczere zyczenia ILONICZEK 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Nic sie nie martw w końcu sie uda zobaczysz ;-) Mi tez sie spóznia @ i tez nic z tego nie rozumiem :-( moze to wina pogody ?!

Laski powiem to co wiem na ten temat i to co ginek mi powiedział .... 1) @ może wystapić przez 3 pierwsze miesiące ciąży lub tez przez całą ciąze 2) Brak lub opóznienie @ może być spowodowane burzą hormonów lub torbielem na jajniku lub w innym miejscu..... 3) Można być w ciązy @ może wtedy nie przychodzić a test może być negatywny co spowodowane jest tym że jeszcze jest za niskie stężenie hcg w moczu, najlepiej zrobić test z krwi czyli sławną bete bo ona wykrywa ciąże tydzień po zapłodnieniu....... 4) Spóznienie @ może być spowodowane cyklem bezowulacyjnym który może wystąpić u zdrowej kobiety 2 razy w roku ! To są słowa mojego ginka więc tylkjo przekazuje ......Mi też ostatnio bez powodu spóżniła sie @ wiec ........to może być jakieś normalne:p P.S. Pogode mam dzis przepiękna :D Iloniczek życze fasolki z całego serca i nie życze zeby @ spózniła sie bez powodu tak jak mi w lutym bo to rozczarowanie.....moje testy jak wiadomo też były negatywne..........pisze to nie po to żeby sprawic ci przykros tylko po to że trzymam kciuki ale nie chce tez robic Ci nadzieji bo ja czułam to co ty miesiac temu i wtedy ty mi pomagałaś ........... Życze wszystkim miłego dzionka......bede dziś z Wami wcześniej bo koło 17 tylko nie wiem czy wy bedziecie .....:p

Ja przyszlam sie tylko przywitac :), bo na dworze slicznie no i znajome przyjda na babskie pogaduchy :) Milego dnia zycze 🌻 Do wieczorka papap 🖐️

No i ja tez wpadłam na chwilkę :) Basieńko nie cieszę się, bo cholernie tęsknie za moim Aniołkiem....Wczoraj miałam urodziny, a wieczór przepłakałam chyba cały:( Do teraz mam całe czerwone oczy. Teściowa sie pyta co mi jest, a ja na to że to po tym basenie....może za dużo chloru.... Dostałam od szwagierki 17letniej książke..... zgadnijcie jaką? \"W oczekiwaniu na dziecko\" Tak badzo się ucieszyłam, a w duchu aż mną trzęsło że będę musiała poczekać na ta lekturkę jeszcze łohooh, a może i dłużej. A ten Zepter to jest gówno! Po prostu wciskanie kitu ludziom. Nie każdego jest stać sobbie kupić lampe za 2 tysiaki. A jeszcze cierpliwość przy naświetlaniu. Musze szukać innej pracy, tylko gdzie???????? Miłego dnia Wam życzę! paaaaa! A okresu dalej nie mam........

Hej ! u mnie objawy ciążowe ciagle te same tzn. piersi jak balony,zauwazylam, ze pogorszyla mi sie troche cera no i wieczorami troche mnie mdli ale wszystko do zniesienia. jeszcze 10 min. i mykam do domciu. papa

No Cytrynko.... dzidzius w takim razie daje o sobie znać :) Ja zaraz jade do biblioteki.... piszę pracę licencjacką mężowi :) A propo, to mój mąż ma(będzie miał 26 marca) 25 lat, bo ktoś tak pisał, że chciałby wiedziec :P Lece......pa!