Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Basieńko ból głowy to raczej nie należy do objawów ciązy !!! Mnie głowa bolała dosyc mocno w piątek a wieczorem dopadła mnie gorączka Dziś już mam mniejszą ale jest i wszystko nadal boli ale czuje że przechodzi ! Wiem jedno napewno- staranka w tym cyklu zawieszone bo akurat teraz mam najpłodniejsze dni a po pierwsze nie czuje sie na siłach, po drugie biore lekarstwa a nie chce zaszkodzić (w razie czego :p )fasoleczce !!! No więc....... Teraz sie zaczynam martwić ze sie udało bo jeszcze w piątek rano było przytulanko- teraz czekam na @ i pierwszy raz od 8 miesiecy chce i to bardzo żeby przyszła !!! BASIEŃKO trzymam kciuki za fasolke i za to żebyś sie nam nie rozchorowała !!!

Oj, ale niedbalstwo z mojej strony, nie było mnie tu 2 dni! I widzę, że troszku sie pozmieniało.... Ech teraz tez niebardzo mam czas i chęć pisać :( Od paru dni chodze jakaś przybita, nie wiem co mi jest.... Moze to ta chęć posiadania tej upragnionej fasolki? Życzę miłej niedzieli.... nic tu po mnie :(

Iloniczek przykro mi z powodu twojego \"doła\" !!! Ale pisz z Nami o wszystkim i zawsze !! Przecież jesteśmy tu by gadać o radości i o smutku!! Jeśli chodzi o tesknote za fasolką to rozumiem Cie bo ja cały czas to czuje- ale musimy być sielne ! Mamy juz na topiku 2 zaciążone więc nam też sie uda !!! Tobie może w tym cyklu, mi może kiedyś bo jak już pisałam \"działania\" zawieszone !!!

Mam propozycje- czas uporządkować nasz topik więc może zrobimy tabelke ? :p STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@.....starania od.... lola u.......18..........ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta

Hej dziewczyny, cos grypa panuje na naszym topiku, musicie dbac teraz o siebie :) Mnie na szczescie jeszcze nic nie zlapalo, tylko ten wstretny bol plecow. Dla mnie nadchodzi owocny czas, wiec musimy sie z mezem starac, aby ladna dzidzia byla :) . Jutro kupie test i bedzie sobie na mnie czekal. Ja juz chce wiosne!!! Kurujcie sie szybciutko dziewczyny 🌻 Pozdrawiam 🌻

No to i ja sie wpisze :) STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18..........ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesi eń \'06 frania23...23..........Oosterhout.........23.02...........luty \'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Zycze milego wieczoru 🌻

Czesc kobitki! Ja dzis jestem juz w duzo lepszym stanie.Z moim TZ mielismy ,,cicha\'\' sobote ale wieczorem wyjasnilismy sobie wszystko i znow chce mi sie zyc. Niestety wczoraj dostalam @:(Troche sie przestraszylam bo ze mnie doslownie sie leje i mam duzo sluzu czerwonego.Jak tylko skonczy mi sie @ to ide do gina. Starania przekladam na marzec,jak zreszta wiekszosc z nas.Moze marzec okaze sie bardziej laskawy niz luty.Troche mi smutno ze sie nie udalo ale dam rade.Wszystkie damy rade.A jak nie w marcu to w kwietniu itd... Spadam bo mam do wysprzatania chatke przed slubem🖐️

No witam !!! Ja dalej na chorobowym :-( !! Widze ze już 2 osoby są w tabelce- czekamy na reszte !!! Franiu ❤️ nie wiedziałam ze mieszkasz za granicą- nie wiem czy o tym pisałaś ale ja nie doczytałam !! :p Współcxzuje bólu pleców- mi już przechodzi moje choróbsko !:-) A skoro nadchodzi \"OWOCNY CZAS\" to trzymam kciuki !!! A co do testów to ja nigdy nie kupowałam w połowie cyklu tylko zawsze przed samą @ choć i tak zawsze byłam pewna że przyjdzie !!! Miska ❤️ przykro mi z powodu @ ale mam nadzieje że te staranka bedziesz miała bardziej owocne !!! Iloniczek ❤️ jak sie czujesz ? Jak twoje samopoczucie ? Basieńka 🌻 co u Ciebie ? Jak sie czujeCIE :p ? Czekam na wiadomości !!! Skarbiel 🌻 ja sie czujeCIE ?:-)

Witam o poranku. U mnie za oknem sloneczko, wczoraj bylo 15 stopni, wiec bylam wesola. Jednak cala noc lalo, wiec mysle, ze dzis troche chlodniej :) . Z ta pogoda nigdy nic nie wiadomo. Troche mam metlik w glowie przez ten bol plecow. Chcialam isc do lekarza to on na urlopie jest rozumiecie. Teraz nie mam lekarza, a boje sie ze to cos powaznego i bede musial miec rtg, co oczywiscie szkodliwe dla dziecka jest. Nie wiem czy zaprzestac starania, czy nie ( terazjest idealny czas). Lola, nie pisalam, ze mieszkam za granica, wiec bylas uwazna na topiku :). Pisalam tylko, ze pochodze z Tczewa, a teraz mieszkam troche dalej. Nie wiem jakos wydawalo mi sie to nieistotne. Czesto odwiedzamy Polske, tam mam przyjaciol. Miska, jak dobrze, ze sie wszystko uklada, bo juz nie dlugo slub :). Im wiecej nas na marca tym razniej!!! Basienko, jak tam fasoleczka? Masz juz jakies objawy? Dziewczyny 🖐️ Pozdrowienia dla wszystkich

No Franiu a ja już zdązyłam przeczytać cały topik od poczatku no bo faktycznie myślełam ze czytam nie dokładnie albo mam juz skleroze !!! Plecy cie bardzo bolą ? Po nazwie miejscowości podejrzewam ze mieszkasz w Niemczech ? :-) A męża masz polaka ? :p Mieszkasz tamna stałe czy tylko na jakiś czas ? Pytam tak z ciekawości, mam nadzieje że to vi nie przeszkadza ! :-) A to że dużo dziewczyn będzie sie starało w marcu to powód do radości bo będzie za kogo trzymać kciuki !! Ja tak jak już pisałam przez moją chorobe odkładam stranka na następny cykl :-( czyli dopiero na kwiecień :-( ! Teraz boje sie że w marcu przez przypadek sie udało bo udaje sie gdy sie tego nie chce !!! A boje sie bo biore tabletki no i ta gorączka i to mogło zaszkodzić maleństwu :-( A jak myślicie- czy podczas takiego ostrego przeziębienia i gorączki owulacja występuje normalnie i czy można zajść w ciąże ? :-(

STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta

Dziewczyny zmieniłam stopke i polecam zajrzenie na podane w niej adresy !! Chodzi mi o stopke pod obecnym wpisem !! Pod pierwszym adersem można wyliczyć dni najbardziej płodne- kilku koleżnakom sprawdziło sie wyliczanie ! Pod drugim jest dużo pisane o przebiegu ciązy o badaniach i komplikacjachwięc podałam dydaktycznie ale i zapobiegawczo ! A 3 moim zdaniem jest najlepszy (ten oddzielony) niestety po angilesku ale są tam filmiki pokazujące przebieg ciązy w danym miesiącu tylko trzeba wybrać który miesiąc chcemy oglądać ! POLECAM ALE NIE ROBIE REKLAMY :p

Upsssssss :-0 ! W poprzedniej wypowiedzi mówiąc o pierwszym adersie nie miałam na myśli mojego suwaczka !!! Chodziło o ten pod suwaczkiem- mam nadzieje że zrozumiałyście choć troszeczke z tych moich zagmatwanych wpisów ! :p

Gość Andzia 79
Witam w nowym tygodniu :) I ja dopisuję sie do tabelki :) STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień '06(zawieszone w marcu'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty '07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty '07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27 ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta

O fajnie, ze coraz wiecej sie dopisuje. Lola, moje plecy bola mnie dosyc mocno, pare dni to sie nie zastanawialam nad tym co to moze byc, ale to trwa juz dwa miesiace i stad moje obawy. Dziekuje, ze pytasz. Oczywiscie mozesz wiedziec. Mieszkam na poludniu Holandii, jestem tu juz 3 lata no i chyba na stale. Moj maz urodzil sie w Holandii, ale bardzo dobrze mowi po polsku, poniewaz jego mama jest polka no i tata jego taty, czyli dziadek rowniez byl polakiem. Troche to skomplikowane, ale moj maz jak on to zawsze mowi jest w 3/4 polakiem. Poznalam go na weselu u mojego brata ( kuzyn mojej bratowej). Mam nadzieje, ze cos z tego zrozumialas. Ja mysle, ze podczas grypy lub przeziebienia owulacja nie musi wystepowac jak normalnie, a zajsc w ciaze to chyba mozesz. Dziewczyny zycze milego dnia

Gość Andzia 79
ojjjjjjjjj wizualnie to troszkę namieszałam w tabelce :) U mnie weekend minął spokojnie i sympatycznie. W sobotę sprzątanko, obiadek a wieczorem wyjście ze znajomymi do knajpki (ja piłam tylko soczek). W niedzielę natomiast byliśmy u teściowej na obiedzie a potem w kinie na "Rysi-u". W tym tygodniu powinnam dostać @ ale cały czas mam nadzieję, że się nie pojawi. W zasadzie to nie mam żadnych objawów, poza częstszym niż zwykle oddawaniem moczu. Zobaczymy ... Basieńko, bóle głowy z regóły nie są objawem ciąży. Na ból głowy można napewno brać APAP. Sama praktykowałam a dodam, że kilkakrotnie miałam potworne bóle głowy. Raz musiałam jechać aż na pogotowie bo dosłownie zaczynałam tracić świadomość. Lekarka pozwoliła wziąść mi APAP. Nigdy wcześniej nie miałam takich bóli! lola u, masz rację, że odkładacie staranka. Zawsze lepiej "dmuchać na zimne". Każda infekcja może być ryzykowna dla fasolki. Życzę milego dnia :):):)

No witaj ANDZIA ! Miło ze sie wpisałaś do tabelki i miło że wogóle przyjełyście pomysł tabelki bo myslałam ze może sie wam to nie spodobać !!! Franiu no zrozumiałam wszystko :D ! A ja teraz bede zadawała wiele pytań bo włączyła sie moja ciekawość :p Odpisuj jeśli Ci to nie przeszkadza i dopóki Cie nie zdenerwuje ale ja jestem bardzo ciekawa świeta ! Czy w Holandii jest ładniej niż tu u Nas w Polsce ? Jak Ci sie tam żyje ? Nie czujesz sie samotna (chodzi mi o to że do okoła masz samych obcokrajowców, choć wiem że polaków już teraz można spodkać wszędzie i zawsze) ? Nie tęsknisz za ojczyzną ? P.S. Wybaczcie moje pytania ale ja jestem bardzo ciekawska szczególnie jeśli chodzi o obce kraje :p Interesuje mnie to :D

Noooooo Andzia - to trzymam kciuki żeby wstrętna @ Cie nie odwiedziła !! To że odłożyłam stranka to już na 100% pewne- moze uda mi sie przez ten czas nabrać do tego większego dystansu Tylko teraz boje sie znowu że sie przez przypadek udało bo w ten dzień w którym zachorowałam było przytulanko a to był juz jeden z dni płodnych- zawsze jak sie nie chce to sie udaje ! A co do namieszania w tabelce to nie jest tak żle :p wstawimy 2 entery i bedzie ok ! :D STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta i już ok :D

Lola, nie przeszkadza mi Twoja ciekawosc, ja ciekawa nie jestem, ale lubie wiedziec :) . Wiec tak moze zaczne od tego, ze Holandia to bardzo ladny kraj z wieloma regulkami, ktore ciagle sie zmieniaja. Zima jest tu ponuro, bo przewaznie pada deszcz i wieje wiatr, ale za to wiosna przychodzi szybciej i wtedy jest pieknie. Samotna raczej nie jestem, moj maz bardzo mnie wspiera i w jego rodzinie tutaj mieszka duzo polek, ktore wczesniej tak jak ja wyjechaly do Holandii. Z nimi spotykam sie regularnie i dobrze sie rozumiemy. Jednak jest to rodzina a nie przyjaciele. Mam rowniez znajomych, ktorych poznalam tutaj w szkole. Tak jak juz pisalam wczesniej do Polski jedziemy dosyc czesto, wtedy staram sie kazdego odwiedzic, a poza tym sa telefony jest skype, wiec naszczescie sa teraz mozliwosci, aby nie czuc sie samotnym. Oczywiscie jest inaczej jakbym w Polsce mieszkala, ale ogolnie nie jest zle. Mam lepsze i gorsze dni, ale to jak kazdy nawet w ojczyznie. Jednak zawsze zostane polka, nie zmienie sie w stara zgoszkniala holenderke, a kto wie moze kiedys przeprowadzimy sie do Polski z mezem. A co do tesknoty, to nieuniknione, wtedy biore telefon i dzwonie i juz mi lepiej. Mam nadzieje, ze nic nie ominelam, bo sie rozpisalam niewiarygodnie.

Miska, zaznacz tabelke na topiku loli andzi albo moja ( musisz cala wypowiedz zaznaczyc). Jak juz zaznaczylas wcisnij ctrl+c i wejdz na strone odpowiedz na temat. Nastepnie w twojej tresci kliknij raz myszka potem wcisnij ctrl+v i powinna pokazac sie wypowiedz ktorejs z nas. Nastepnie tylko zmieniasz co bys chciala.

STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Miska007...24........ok.Opola.............04.03............wrzesien\'06 luty\'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27 ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Dzieki wielkie franiu😍

STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 :) DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta

:) Hej:):) Pamiętacie mnie? Nie odzywałam się przez parę dni bo nie chciałam niczego zapeszać :) Dziś 29 dc (25-27 dniowego), wyszły 2 kreseczki :D Uchachana jestem bardzo i mało logicznie myślę -- cieszę się :D Tydzień temu tez robiłam test ale wyszedl negatywnie, widać było za wcześnie. Dziewczyny, trzymam kciuki, wierzę że jestem kamyczkiem tylko i teraz ruszy tu lawina ciąż :D Buziaki!!!

Gość taka sobie jedna babka
Witam:) Miska, dopiero teraz zauważyłam Twój topic. Bardzo mocno trzymam kciuki:) i w ogóle pozdrawiam wszystkie dziewczyny:):):)) Jesli można, to będę tu czasem wpadać i coś skrobnę:)

Shenen udalo Ci sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze ze na topiku przybywa szczesliwych kobitek:) Dbaj o siebie i czesto wpadaj podzielic sie z nami wrazeniami:)

Gość taka sobie jedna babka
dla porządku napiszę parametry, które zamieszczacie w tabelce. wiek: 24 lata (jeszcze), miejscowość: Kraków, termin ostatniej @ 17.02.2007., cykl starań - pierwszy. Pozdrawiam

Taka sobie jedna babka🖐️Ciesze sie ze juz wpadlas:)Zapraszam serdecznie.Ja do Ciebie bede wpadac napewno z mocno trzymanymi kciukami;)