Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapta

czy po kazym opakowaniu tabletek dostajecie krwawienie tego samego dnia?????????

Polecane posty

Gość lapta

Gość lapta
to znaczy czy zawsze dostajecie 3 lub 4 dnia, czy macie po kazdym opakowniu inaczej?

Gość papryczka ostra
tak, ja tak samo jak kolezanka wyzej, zawsze tego samego dnia, tj. 4dnia podczas przerwy i o tej samej godzinie-prawie zawsze biore yasmin

Gość Ann_Miho
tak zawsze tego samego dnia ale mniej wiecej od 10 do 16 sie pojawia :)

Gość millaa
A ja nie! raz dostaje we wtorki raz w środy a nawet kiedys pojawil sie czwartek. czyli 4,5 a nawet 6 dnia. Nie wiem czym to jest spowodowane moze stresem, doborem/niedoborem witamin?!

POPROSTU MOZE NIE DZAŁAJA NA CIEBIE ZAPYTAJ LEKARZA!!!!!!!!!!!............ja dostaje zawsze piątego dnia po zakończeniu opakowania zawsze sobota i zawsze godzina 9, i ZAWSZE KOŃCZY SIĘ WE WTOREK!!!! zbawienie dla mnie bo wczesniej bite dziesięc dni i przychodziła kiedy sie jej podobało i nie mal wodospad!!!

Gość ryb_ka
ja biorę cilest i nie dostaję tak regularnie,jak Wy. wręcz czasem jest to 2.,czasem 6.dzień podczas tej przerwy w braniu. titi ti ta, znaczy to, że nie działają na mnie tabletki? chyba,jednak nie...

Gość żurawinka_24
logest , zawsze ten sam dzień (4 po skonczeniu opakowania)

Gość 1kaja11111
co za pierdoly z tym ze tabletki nie dziajaja!!! zawsze dzialaja jak sa stosowane prawidlowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niektorzy tu sa naprawde ociemniali!!!

Gość ja dostaje w piatek do 12h
stosuje novynette od 3 lat i tak zawsze bylooo fajnie nam co :)

no oczywiscie ze zawsze działają:/ ja zawsze dostawalam tego samego dnia, raz dostalam dwa dni za wczesnie bo bralam atybiotyk, a po 8 miesiacach brania plamienie przesunelo mi sie na stale o jeden dzien do przodu

Kochana masz racje są ociemniali tu nie którzy!!!!!!!!!!! w szególności ty !!!! jak bys chciała wiedziec nie które pigółki nie działają na nie które kobiety!! organizmy nasze są bardzo rożne i nie które z nas mają tak ze antykoncepcje hormonalna pod postacia pigółek po prostu na nie nie działa!!!! ratuje je np zastrzyki które robi się raz na kilka miesięcy !!!!! POPROSTU BYC MOŻE MA DZIEWCZYNA ŻLE DOPASOWANE PIGÓŁKI!!! LUB POPROST ANTYKONCEPCJA HORMONALNA JEST NIE DLA NIEJ!!! MUSI POROZMAWIAC O TYM Z GINEM I TO BEDZIE NAJLEPSZY SPOSÓB ROZWIKŁAC TEN PROBLEM!!! KAZDA Z NAS JEST INNA: - jedna nie moze uzywac prezerwatyw ze względu uczulenia na lateks -jedna może stosować pigółki druga nie - jednej pozostaja tylko zastrzyki bo pigółki na nią nie działaja _ a inne kobiety nie moga stosowac zadnej metody antykoncepcji ze powodu stanu zdrowia!!!! A byz mozem jeszcze byc to ze dziewczyna poprostu bierze jeszcze jakies inne leki i to powodowac moze ze anty moga nie działac z powodu ze jedne i drugie koliduja ze soba!!! jesli tak jest to proponuje brac je z duzym odstepem miedzy sobą!! ale jesli nie pojdzie do gina i nie porozmawia z nim o tym to sie nie dowie bo zawsze sie trafi taki ktos nie doinformowany przekonany ze wszystkie rozumy pozjadał i na mąci w głowie!!!!!!!!!!! to co napisalam, jest prawda moze sie tak zdarzyć!!!!!!! lecz twoj problem rozwiaze tylko rozmowa z ginekologiem!!

Gość ifi
ja przez 2 lata brania w zasadzie dostawałam tego samego dnia ale zdarzały się przesunięcia na początku stosowania krwawienie zaczynało się w dwa dni od odstawienia, potem nastąpiło przesunięcie do pięciu dni od odstawienia, przy czym jestem przeświadczona o tym że to względy psychologiczne miały wpływ na te przesunięcie, i na tym piątym dniu od odstawienia stanęło, przez półtora roku z okładem po ostatniej tabletce zażytej w niedzielę, krwawienie pojawiało się w piątek ale zdarzało się że stres przesuwał je na kolejny dzień, nawet o prawie dwie doby

Gość ifi
jessssu...

Gość 1kaja11111
pigułki piszemy przez ''u'' anie ''ó'' :)) to co piszesz to skutki uboczne a nie to ze nie dzialaja!!! mozliwe ze mozna miec takie skutki uboczne ze nie mozna brac tabletek badz uzywac prezerwatywy ale nie oznacza to ze cos nie dziala,to ze sie dostanie uczulenia na latex nie oznacza ze prezerwatywa nie zadzialala zastanow sie co za bzdury piszesz!!

kiedy ktos ma zle dopasowane tabletki albo antykoncpecja hormaonalna jest nie dla niej to nie znaczy ze nie działają:o mylisz pojęcia kochana:/

Gość na kazda kobiete
dziaiają PIGULKI idiotko i sorry ale spadaj stąd jak się nie znasz:o

Gość hlipkjuy
No ale nie można wysnuć wniosku, że tabletki nie działają bo dziewczyna nie dostaje okresu zawsze tego samego dnia bez przesady. Każda z nas ma 7 dni na dostanie okresu, czasami może wogóle się nie pojawić, przecież tak pisze nawet na ulotce i nie jest to powód do zmartwienia, jeśli regularnie się stosowało i przestrzegało reguł, Więc nie straszcie dziewczyn,że jak nie dostaje tego samego dnia o tej samej porze, to że tabletki nie działają...

Gość kamiola
siemka ze klijentka błędy robi to trudno!!!!!!! ale ma racje!!

Gość 1kaja11111
no dokładnie!! dobrze ze nie wszyscy jeszcze zwariowali:) poza tym czytajcie ulotki tam jest duzo :)) pozdrawiam

Gość 1kaja11111
no nie..nastepna!!! w czym ma racje skoro myli pojecia i sama nie wie o czym pisze ranyyyyyyyyy

ta dziewczyna nie ma racji w żadnym razie:/ nie bądźmy śmieszni

Gość uruska
TITI TI TA ======> po pierwsze weź sie za naukę i naucz się poprawnie pisać :O jak już opanujesz tą umiejętność to naucz sie jeszcze czytać ze zrozumieniem, weź do ręki ulotkę i się z nią zapoznaj :O i nie wypisuj takich bredni bo mózg w poprzek staje jak się czyta Twoje wypociny :O TO, ŻE JEDNA DOSTAJE OKRES TEGO SAMEGO DNIA PRZEZ DWA LATA A INNA RAZ DOSTAJE WE WTOREK, RAZ W PIATEK W RAZ W SOBOTE NIE ZNACZY, ŻE TABLETKI NIE DZIAŁAJĄ TAK SAMO U OBYDWU TYCH DZIEWCZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE I ZAKUJ W TYM SWOIM PUSTYM ŁEBKU I NIE SIEJ ZAMIESZANIA BO JESZCZE JAKAŚ NAIWNA UWIERZY W TE TWOJE BREDNIE :O :O :O :O

Gość millaa
Ale przecież na ulotce pisze ze krwawienie rozpoczyna się mniej wiecej tego samego dnia. A nie ze ZAWSZE TEGO SAMEGO DNIA I O TEJ SAMEJ GODZINIE. Przecież kobieta to nie maszyna!!!

Gość millaa
Ja sie nie przejmuje. Tylko dziwi mnie to ze ktos potrafi pisać takie głupoty" Nie działaja tabletki bo nie dostajesz okres zawsze 3 dnia o 12:32" Przecież to chore!