250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Wszystko co widać, kochana. Ale paryskie tutki wzięły nad wyraz pewne słowa i poczuły się zaatakowane, gdy NIC o niej nie pisałam … Może Krejzi przekwita i stąd te ataki złości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To prawda ze wyglądasz jak facet? Byczy pisał nie ja tylko wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To prawda ze wyglądasz jak facet? Byczy pisał Ma wodniaka to sama sobie odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Może Krejzi przekwita i stąd te ataki złości Na to wygląda. A Libed na wózku, cóż on może…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: To prawda ze wyglądasz jak facet? Byczy pisał Pewnie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jesteś gejem? BO? CIĄGLE GDZIEŚ CZYTAM O JAKIEJŚ JULCE I JEJ PRZYJACIELU GAYU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: właśnie ciebie tu jeszcze brakowało do kompletu wyjaśnień. W końcu ciebie tez psiapsi zaciągała do kibla żebyś patrzyła jak robi kupę. Byłam pewna ze możesz nam pomoc w rozwikłaniu tej zagadki Rozwiązanie jest proste: film im się urwał i nie pamiętają niczego I nic sie nie dowiemy chyba że znajdziemy świadków. Może było ich więcej w łazience i ten ktoś tylko siedział i sral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Ma wodniaka to sama sobie odpowiedz. A co to? Jakaś gula? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A co to? Jakaś gula? Poczytaj w gogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Rozwiązanie jest proste: film im się urwał i nie pamiętają niczego I nic sie nie dowiemy chyba że znajdziemy świadków. Może było ich więcej w łazience i ten ktoś tylko siedział i sral dzieki wiedziałam ze można na ciebie liczyc w wyjaśnieniu tej zawiłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I uprawiali seks? A próbowałaś kiedyś w podziemnym parkingu? Spróbuj Seksu nie było bo umieli trafić w siebie Nie i nie zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bardziej zly zajonczek napisał: nie ja tylko wielki buu A nie ty mówiłeś ze po zdjęciu wygladala na androgeniczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: BO? CIĄGLE GDZIEŚ CZYTAM O JAKIEJŚ JULCE I JEJ PRZYJACIELU GAYU Nie jestem Julią i mam dwóch przyjacielów gejów..Nie są konfliktowi i wredni tak jak kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Może Krejzi przekwita i stąd te ataki złości Dobrze ze ty rozkwitasz i wystawiasz goły tyłek na ambonie jak jakaś pawianica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu krejzi ma menopalze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie jestem Julią i mam dwóch przyjacielów gejów..Nie są konfliktowi i wredni tak jak kobiety. Przyjacielow? I ty ludzi tu poprawiasz za literówki? chyba było pite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A nie ty mówiłeś ze po zdjęciu wygladala na androgeniczna? ja nie widzialem zdjecia, ale WIELKI BUU stwierdzil po tym co napisala ze sie calowala z geyem, ze musi miec androgeniczna urode skoro gey chcial sie z nia calowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Seksu nie było bo umieli trafić w siebie Nie i nie zamierzam. Co to znaczy trafić w siebie? Chyba na siebie, lub wpaść na siebie Jakimiś patologicznymi ludźmi się otaczasz. Przerażające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przyjacielow? I ty ludzi tu poprawiasz za literówki? chyba było pite Dlaczego w obliczu tak wielu obelg, jakich się dopuszczasz, nie odniesiesz się do wózka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Dlaczego w obliczu tak wielu obelg, jakich się dopuszczasz, nie odniesiesz się do wózka? A do czego tu sie odnosić? Przecież nie do każdego twojego majaka sie odnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem Julią i mam dwóch przyjacielów gejów..Nie są konfliktowi i wredni tak jak kobiety. EHUEHUEHEU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Dlaczego w obliczu tak wielu obelg, jakich się dopuszczasz, nie odniesiesz się do wózka? libed rare footage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Jara cie kalectwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: EHUEHUEHEU Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A do czego tu sie odnosić? Przecież nie do każdego twojego majaka sie odnosze Jesteś prostaczką, w dodatku cały czas ma rauszu; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Dlaczego w obliczu tak wielu obelg, jakich się dopuszczasz, nie odniesiesz się do wózka? Dopiero wróciłam z pracy, a ta cały dzień na forum i ciągle o piciu.. Może o swoje nadwadze niech pogada (mam ją w ignorze, natręt okropny, koszmar) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co to znaczy trafić w siebie? Chyba na siebie, lub wpaść na siebie Jakimiś patologicznymi ludźmi się otaczasz. Przerażające nie mugl jej trafic do 0dbytnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu Prze...e 12 godzin robić i tutaj wszędzie pełno wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 15 Napisano 2 godziny temu Filip podobno wrócił ale nie widzę 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: nie mugl jej trafic do 0dbytnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 15 Napisano 2 godziny temu A propos lepiej być galerianką czy prostaczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach