Myrtle Gordon 32 Napisano 3 godziny temu To mój pijany kolega cyrk próbował zrobić ale cóż. Oddał mi honory. Buzia co zlego to nie ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Hahaha co na to strażniczka alkoholizmu psiapsi sradzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Chyba Cię pojeeebało że ktoś to łyknie Hahah to zapewne kolega gej w którym była w toalecie nie w celach seksualnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Hahah to zapewne kolega gej w którym była w toalecie nie w celach seksualnych No i nie dowiedziałam się czy razem srali czy ćpali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: No i nie dowiedziałam się czy razem srali czy ćpali Może rzygajo razem skoro on flaszki donosi to maja chyba wspolna pasje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No i nie dowiedziałam się czy razem srali czy ćpali Żygali po spożyciu.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, draże korsarze napisał: Może rzygajo razem skoro on flaszki donosi to maja chyba wspolna pasje Oooo ! Tylko ja napisałam przez Ż Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Sradzia chyba znowu odeszła na zawsze widząc wyczyny kolezanki stwierdziła ze do fikola sie nie da rady schylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Żygali po spożyciu.. Margarita, Ty takie rzeczy? Zawiodłam się … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Margarita, Ty takie rzeczy? Zawiodłam się … A gdzie twoja kompanka z maili zniknęła? Czemu cie nie broni i udaje ze jej nie ma jak jesteś w ogniu bicia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Oooo ! margerite, ile cura ma lat w koncu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Margarita, Ty takie rzeczy? Zawiodłam się … Nie przejmuj się to normalne wydalić czyli zwymiotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Nie przejmuj się to normalne wydalić czyli zwymiotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: margerite, ile cura ma lat w koncu ? Zajęta jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: margerite, ile cura ma lat w koncu ? Kolezanka pryszczylla nazwała cie menelem tirowcem. Taka przyjaciółka z kowbo sie okazała… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No i nie dowiedziałam się czy razem srali czy ćpali Ćpali i srali a potem nic nie pamiętali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A gdzie twoja kompanka z maili zniknęła? Czemu cie nie broni i udaje ze jej nie ma jak jesteś w ogniu bicia? A myślisz że ja kogoś potrzebuje, chorągiewo? Nieraz dawałam sobie radę we 3:1 więc nie kozacz mi tu paryska tylko sprawdź wózek lubego lepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ćpali i srali a potem nic nie pamiętali. właśnie ciebie tu jeszcze brakowało do kompletu wyjaśnień. W końcu ciebie tez psiapsi zaciągała do kibla żebyś patrzyła jak robi kupę. Byłam pewna ze możesz nam pomoc w rozwikłaniu tej zagadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: To mój pijany kolega cyrk próbował zrobić ale cóż. Oddał mi honory. Buzia co zlego to nie ja Znowu byłaś niegrzeczna? To teraz się wyspowiadaj, co napisałaś (zarobiona byłam i kompletnie nie jestem w temacie) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Chorągiewa to jest ta twoja sradzia której wajcha sie przestawia kilka razy w miesiacu Kółka sprawne w wózku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Kolezanka pryszczylla nazwała cie menelem tirowcem. Taka przyjaciółka z kowbo sie okazała… nie wiem co do mnie ma, przeciez ja do niej sympatycznie pisze ciagle, ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ćpali i srali a potem nic nie pamiętali. I uprawiali seks? A próbowałaś kiedyś w podziemnym parkingu? Spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu byłaś niegrzeczna? To teraz się wyspowiadaj, co napisałaś (zarobiona byłam i kompletnie nie jestem w temacie) Wszystko co widać, kochana. Ale paryskie tutki wzięły nad wyraz pewne słowa i poczuły się zaatakowane, gdy NIC o niej nie pisałam … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu NIE MA NIC BARDZIEJ TRENDY NIŻ PRZYJACIEL GEY DZIŚ KAŻDA JULKA MUSI TAKIEGO MIEĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: nie wiem co do mnie ma, przeciez ja do niej sympatycznie pisze ciagle, ehh No widzisz może to ten androgyniczny wyglad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I uprawiali seks? A próbowałaś kiedyś w podziemnym parkingu? Spróbuj A próbowałaś kiedyś na ambonie z gołym tyłkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: NIE MA NIC BARDZIEJ TRENDY NIŻ PRZYJACIEL GEY DZIŚ KAŻDA JULKA MUSI TAKIEGO MIEĆ Jesteś gejem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Zajęta jest. a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Kółka sprawne w wózku? To prawda ze wyglądasz jak facet? Byczy pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach