Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginnnnnnnn

ginekolog, położnik, seksuolog - odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

mam pytanie bo sama nie wiem. Mam czasami taką białawą serkowatą wydzieliną, czasmi przypomina kolor pistacji a czasami jest zupełnie serkowatai kremowa. Dodatkowo swędzą Mnie wargi sromowe i pieką. jest to zakażenie tyle że czym, grzybami czy bakteriami?? jestm obecnie poza granicami kraju i nie mam jak udać się do lekarza, co Mi Pan poleci...

Gość A69
ej!w niedziele odkleilam 3 plasterek z opakowania i jeszcze nie mam okresu(tylko przezroczyste plamienia czasami).kiedy powinnam dostac okres?czy zaraz po zdjeciu plastra na drugi dzien czy nie?po ilu dniach najpozniej powinnam dostac?MARTWIE SIE !przy 2 plasterku mialam grype i bralam antybiotyki a w tym czasie wspolzylam i nie stosowalam dodatkowego zabezpieczenia czy to moze oznaczac ciaze?PROSZE O ODPOWIEDZ A ZARAZEM DZIEKUJE 3MAJCIE SIE DZIEWCZYNY!

Gość malinq127r
czy w przerwie pomiedzy braniem tabletek nie wystepowanie okresu moze byc dluzsze niz cztery dni i czy okres moze wogole nie wystapic?

Gość malinq127r
dodam ze jest to trzeci cykl brania tabletek mam bole glowy

Gość hhhhmmmmmmmmm....
a czy gdy pekla prezerwatywa na 6 dni przed spodziewanym okresem to jest szansa zajsc w ciąze??? dlugosc cyklu 28 dni..

Gość marlena bardzo swojska
tego lekarza nie ma tak naprawde tu

Gość Nonkakualaaaa
jak sprawić samej żeby pochwa się rozciagła stała bardziej elastyczna moze są na to jakieś ćwiczenia oprócz stosowania wibratora ?? i jak postępować aby to rozciąganie nie bolało jestem bardzo wąska

Gość malutka89
czy wystarczy umyc rece woda z mydlem zeby pozbyc sie plemnikow? chodzi mi o to ze po jego wytrysku piescilismy sie i on wkladal mi place do pochwy. (ale przedtem umyl rece) i jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość abylaby
wlasnie zawsze zastanawialam sie jak sie zsunie... sluchajcie a taki przypadek.... Chlopak wyjmuje czlonka w prezerwatywie i ona troszke sie zsunie i jak juz go wyjmie to prezerwatywa nie jest na samym koncu czlonka tylko jej 'pierscien' jest tak w polowie czlonka. niesie to za soba jakas mozliwosc?? bardziej doswiadczone prosze....odpiszcie czekam

Gość chOkOoLATE_
WITAM. MAM 16 LAT. OD KILKU TYGODNI BOLAŁ MNIE BRZUCH. RAZ W NOCY TAK MNIE ZCISNĘŁO ŻE PRZEZ GODZINĘ SIE NIE MOGŁAM RUSZYĆ. POJECHŁAM NA USG BRZUCHA GDZIE WYKAZAŁO, ŻE ZA MACICĄ PO STRONIE LEWEJ W RZUCIE JAJNIKA WIDOCZNA BEZECHOWA GŁADKOŚCIENNA TORBIEL O WYMIARACH OK. 5.8 x 5.2 x 4.75 CM =71 M L OBJ. CZY TO COŚ GROŹNEGO? CO DALEJ ROBIĆ? MOŻE KTOŚ BYŁ W PODOBNEJ SYTUACJI?PROSZĘ O ODPOWIEDZ.

Gość adaka
zle

Gość adaka
nigdy nie mialam problemow z uplawami.po tabletkach yasmin (12) mam brazowe uplawy.miesiaczka zamiast byc krotsza byla dluzsza.i to az 3 dni niz zwykle.moze to dlatego ze to pierwsze op. ???????????????????

Gość DOKTORZE BLAGAM POMORZ
JESZCZE PAN DOKTOR... mam problem..opowiem moją historie po kolei. no więc chłopak wlozyl mi "go" doslownie na chwile (jakies 10 sekund) i na nastepny dzien rano dostalam okres, byl on zupelnie normlany,bolal mnie brzuch, okres byl obfity jak zwykle.nastepnego miesiaca dostalam okres i wszytsko bylo w porzadku,mialam bóle itd.wszytsko grało.do czasu.. skonczyl mi sie okres, minal jakis tydzien i zaczelam plamic.po pewnym czasie znowu plamienie..juz nie pamietam ile razy te plamienia mialy miejsce.pozniej dostalam taki niby-okres tzn krwawienie bylo skąpe, no ale ta krew byla czerwona i taka jak podczas okresów, jednak nie bolał mnie brzuch tak z abardzo, a wczensiej nie mialam nabrzmiałych piersi.bylo to juz ponad miesiac temu, a od tamtego czasu mialam juz dwukrotnie kilkudniowe plamienia.nie sądze by byla to ciąża bo nie mam zadnych objawow, nie mam zmienionych piersi, nie rosnie mi brzuch, a przeciez bylabym juz w 4 miesiacu.nie mma zadnych nudnosci, sennosci, zwiekosznego apetetyu,jesli przyda sie tez ta informacja-nie bralam i nie biore tabletek anty,nie lecze sie na nic i ostatnimi czays nie chorowalam.śluz kazdego dnia mam inny-a to biały, a to przezroczysty, a to lepki a to wodnisty.. narazie od tygodnia przeplata sie ten sluz z "jaja kurzego" przez biały i lepki..co mi jest :( keidy dostane okres :( POMOCY

Gość MOZE DOKTOR JSZCZE WEJDZIE .
...

Gość Natusia22
dzien dobry:)mam pytanko.jestem w 39 tygodniu ciazy termin mam na 27 listopada.we wtorek zauwazyłam na mojej bieliznie delikatne małe plamki krwi.Pojechałam z tym do szpitala do mojego ginekokologa po badaniu stwierdził ze jest wszystko ok ze juz nie ma zadnej krwi i ze wszystko jest pozamykane tylko sie troszke szyjka macicy skróciła.Połozył mnie na oddziale na 2 dni na obserwacji miałam robione 3 razy ktg i jest wszystko ok.PO 2 dniach jak wychodziłam ze szpitala zbadał mnie jeszcze razi stwierdził to samo ze wszystko pozmaykane nie ma krwi a szyjka troszke skrócona.Gdy przyjechałam do domu po 2 godzinach poszłam do toalety i zobaczyłam tym razem na mojej bieliznie taka wydzieline rózową pomyslałam ze to moze byc po badaniu ginekologicznym bo pozniej nic juz nie leciało na drugi dzien czyli w piatek leciało mi cos brazowego.wczoraj i dzisiaj jest wszystko ok wydzielina jest biaława czasami zółtawa i jest jest nawet dosyc duzo.Nie wiem czasem czy to nie moze byc czop sluzowy wiec baradzo bym prosiła o pomoc.Z góry bardzo dziekuje.

Gość lasgo7
Witam, od kilku dni po wizycie lekarskiej biorę Luteinę 2x1 i Nospę 3x1 ze względu na twarde podbrzusze (jestem w 24 tc - cały czas na L4 ze względu na zagrożoną ciąże) niestety nadal mam twarde podbrzusze i coraz rzadziej odczuwalne są ruchy dziecka?? Kolejną wizytę mam za 2,5 tygodnia! Proszę o opinię eksperta, z góry dziękuję.

Gość x..NiuniA..x
co to za lek METRONIDAZOL ? w jakich przypadkach sie go stosuje ?

Gość M****
Zalozylam temacik i bylabym wdzieczna jak bysmy troszkie popisali... Moze jednak ktos znalazlby rozwiazanie??? I mi pomogl???

Gość thels
podnoszę:-)

Gość awatd
witam! od ostatniego stosunku mineło 3,5 miesiąca , od ostatniego seksu mialam 3 okresy normalne , teraz czekam na nastepny okres i spoznia mi sie 2 dni , zawsze mialam regularnie wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny , a w dodatku 2 tygodnie temu byłam na badaniu kontrolnym u ginekologa bo bolały mnie jajniki , zrobił mi usg dopochwowe i powiedzial ze wszystko ok czy obawiac sie ciazy ???? moze lekarz nie zauwazył ciazy zawsze mialam okres regularnie a teraz sie spoznia , jestem załamana

Gość gwałtwziernikiem...
podnoszę

Gość ja P
MAm pytanie jestem mloda dziwczyna mam 16 lat. Jestem z chlopakiem 2.5 roku i od 2 lat uprawiamy seks. Od ok 1 roku nie zabiezpieczamy sie. Poprostu nie chcemy sie zabezpieczac. Kochamy sie ok 5 razy w tygodniu wiec plodnych dni raczej nie omijamy ;P Mimo tego nie zachodze w ciaze. Zaczynam sie martwic bo boje sie ze nie bedziemy mogli miec dzici ;( Mam pytanie czy moze byc to spowodowane moim mlodym wiekiem...? prosze o odpowiedz. Bardzo mi zalezy.

Gość agnieszka20000
witam kochalam sie z facetem 3 miesiacze temu w nastepnym miesiacu mialam okres ale tylko 3 dni w kolejnym rowniez .natomiast w tym nie mialam ale brzuch byl spuchniety i bolal.czy moge byc w ciazy?

Gość kukukukkkkkkkkkk
mialam zaplodnienie in vitro jestem w czwartym tygodniu ciazy zarodek ma 4 mm wystopily nie wielkie krwawienia i mam bole brzucha jak przy miesiacze krwawienia wystapily 32 dniu od ostatniej miesiaczki czy ma to wplyw na rozwoj ciazy

Gość jolcia1965
ma wpływ na rozwuj ciązy idz jak najszybciej do swojego ginekologa

Gość sdtgbhnbui6777
czym można zostać zarażoną przez badanie niesterylnym metalowym wziernikiem...????

Gość Dadusia88
witam mam pytanie które mnie niepokoi:( otóż mam obfitą miesiączkę której towarzyszą duże skrzepy krwi:(czy to coś groźnego??wcześniej też miałam obfite miesiączki ale bez tych skrzepów:(co się dzieje nie wiem co robic...:(proszę o odpowiedź

Gość jkflkdufodjnmv.cvjglidufglnmx
idz do ginekologa zapytaj bo tu polowa zboczencow siedzi

Gość danielo05
mam pytanie mojej dziewczynie zaczęło gromadzić się mleko (pokarm) w piersiach i zaczęły ja boleć (pojawiło się mrowienie) nie jest ona w ciąży chciałem się dowiedzieć czy to groźne bo się martwię.