Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 mój były zastosował dziwną dietę - je 5 x dziennie i to bardzo duże porcje, o konkretnych godzinach. Mówi, że je nawet frytki i może wypić lampkę wina. Nie wolno jeść po 18 godz. NIE jada chleba, klusek, zadnych mącznych wyrobów i to wszystko w 1 m-c schudł 15 kg i dalej chudnie Czy to możliwe? czy mi ściemnia ? Byliśmy małżeństwem, odszedł do 25 lat młodszej, ale widzimy się codziennie w pracy. Może chce mi dokuczyć ze ma dietę cud, a jest na prochach. czy jest możliwa taka dieta o jakiej mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naczelnikowa Napisano Luty 8, 2007 hehe to raczej prochy go odchudzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prostee Napisano Luty 8, 2007 ja uważam,że odchudza go regularność posiłków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygram milion Napisano Luty 8, 2007 i post po 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dieta niskowęglowodanowa Napisano Luty 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Luty 8, 2007 facetom zawsze latwiej schudnac. regularne jedzenie to podstwa. gdybyscie daly rade jesc 4-5 posilkow dziennie o tych samych porach i nic po 18tej tez by sie udalo. niestety ze wszytkiego wlasnie regularne jedzenie i niepodjadanie jest najtrudniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naczelnikowa Napisano Luty 8, 2007 ta jest - i 15 kilo w mieciąc schudł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TO SEX Napisano Luty 8, 2007 Z MłODSZA działa jak dieta cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Luty 8, 2007 zastosuj się do tych samych zasad co on i tez bedziesz chudła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i nie moge znaleźć Napisano Luty 8, 2007 To sex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TO SEX Napisano Luty 8, 2007 znajdź sobie jakiegoś faceta i zapomnij o byłym, traktuj go jak powietrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 co do faceta to jasne ze znalazłam, jest 15 lat młodszy, i kocha mnie jak szalony, - nie ściemnia, to widać. wyładniałam wypiękniałam , no nie oszukujmy się, zrobiłam złote nici i mały lifling, jego mama myśli że jestem jego rówieśnikiem, ale do pełni szczęścia potrzeba mi zrzucić z 5 kg, a nie jest to łatwe. A mój były celowo mnie dobija tym jak łatwo mu idzie z nadwagą, ja nie wyglądam źle ważę 61kg i mam 163cm wzrostu , mam bardzo wciętą talię i płaski brzuch, więc niby jest OK, ale okupuję to drakońską dietą, to horror tylko patrzeć na smakołyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Luty 8, 2007 Od kilku lat jadam regularnie i nie jadam po 18:00 i jakoś nie chudnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 właśnie, a ja zakpiłam, że za jakiś czas będzie ważył jak niemowlę, hi hi skoro tyle je i chudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość derominola Napisano Luty 8, 2007 Może poprostu nowa młoda kobieta nie potrafi gotować on się nie przyzna do tego i jako powód takiego spadku wagi podał, że tak dużo je...koloryzuje możliwe żebyś nie myślała, że tylko przy Tobie jadł takie dobre potrawy a tam może tylko pomarzyć...kto to wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egal Napisano Marzec 2, 2007 To dieta Montignaca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superinterpretacja Napisano Marzec 2, 2007 TO DIETA OPTYMALNA. JESZ MIĘCHO, TŁUSZCZE, TYLKO CHYBA WEGLOWODANY TRZEBA OGRANICZAC ALE NIE RĘCZE. SPRAWDZ W NECIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach