Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

no al epowiedz, zamierzasz coś planować na ten tydzien ??

Gość CARVERA
I tak jak przeiwdywałam nic z tego nie będzie. A trochę szkoda. Zostaje tylko gadanie o tym....

Gość CARVERA
floyd masz rację. I chyba głównie o to tutaj chodziło Ponętnej. Tak mi się wydaje...

Nie napisalam tutaj ,ze chce juz ,odrazu i najlepiej zaraz..... Chcialabym sprobowac ,kusi mnie to ,ale to dla mnie bardzo duzy krok. Pozatym musze przekonac meza a to juz wyzwanie:)

Ponetna, cos ci posłałemna maila :) sory ze 2 razy. tam wskazówka jak go przkonac :)

Gość CARVERA
Mąż pewnie wolałby zabawiać się z dwoma paniami niż z żoną i jeszcze innym facetem...

Maz jak najbardzij chcilaby z dwoma,tylko mna sie nie chce podzielic..:((Floyd dzieki za maila ,odpisze jak znajde dluzsza chwile ,mam jak zwykle sporo pracy..:))

Kiedys jak wspominalam ,ze chcialabym sprobowac z dwoma ,ze kreci mnie to dziwnie sie zachowal i urwal temat,. Jest bartdzo zazdrosny ,mysle ,ze sama mysl o tym ,ze moglby mnie ktos dotknac doprowadza go do furji..

Moja była miała taką fantazję, tylko że ja nie mogłem się przełamać. jakoś nie wyobrażam sobie faceta w moim łóżku, nawet jakbym nia musiał się zajmować nim a on mną. Proponowałem jej seks analny z zabawianiem się jednoczesnym jej jaskinią miłości(tak jak to było opisane w filmie \"Miasto Boga\") ale bała się seksu analnego- nie rozumiałem tego (skoro nie mogła się wyluzoawć ze mną to jak by to było możliwe z dodatkowym facetem?? może jakaś pani mi to wyjaśni?) Uważam że w zwiazku jest to niebezpieczne- trójkąt z 2 partnerami (-kami) z którymi się nie jest zbyt związanym emocjonalnie to tylko zabawa, jeśli do związku wprowadza się 3 osobę to jest problem- mimo wstępnej nawet akceptacji związek może się zawalić, widok obcego faceta dotykającego kochanej kobiety może wzbudzić zazdrość podświadomie, niby akcektujemy sytuację ale zaczynamy się w związku czuć niepewnie (to samo dotyczy dodatkowej kobiety) Jeśli kobieta chce trójkąta z trzecim, to musi zaakceptować też trójkąt z trzecią, i vice versa- to naturalne i bez takiej wzajemności nie ma co myśleć nawet o takich zabawach.

Gość mieczyki
"Jeśli kobieta chce trójkąta z trzecim, to musi zaakceptować też trójkąt z trzecią, i vice versa- to naturalne i bez takiej wzajemności nie ma co myśleć nawet o takich zabawach." - to jakies chore podejscie: jak to "musi zaakceptowac"??? odkad to w seksie miedzy dwoma osobami w zwiazku stawia sie jakies warunki i szantaze????? jak mozna godzic sie na spelnienie fantazji partnera pod warunkiem - to lepiej sie w ogole nie godzic. faktycznie, ciekawy facecik "nie ma co myslec nawet o takich zabawach".

To kwestia akceptacji a nie zmuszania się do czegoś. Musi to zaakceptować, wyobrazić sobie drugą pocję, jekby się czuł(czuła) w odwrotnej sytuacji.

Nie wiem jak bedzie ,nie chcialabym zeby skonczylo sie na fantazji i marzeniach jakby to bylo.Boje sie ,ze zaczne szukac czegos wiecej i to poza plecami faceta zktorym jestem,nie chcilabym dopuscic do tego..:)

misiek, ja juz jestem, możemy dokońćzyć rozmowe... czekam... wiesz gdzie:)