Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

nie dosc ,ze podniecony to jeszcze pewien siebie ,czyzby narcyz/?

Gość podniecoony
Nie jestem narcyzem. Mam tez mnóstwo wad ale akurat z mojej klaty jestem dumny i wiem, że kobietom się podoba :)

ja jestem dumna zinnych osiagniec ,niekoniecznie z e swojego ciala bo nie chodzi mi o takie atuty ,ale cialko tez mam calkiem calkiem

Gość podniecoony
Wiem Kasiu wiem nie rób ze mnie owłosionego prymitywa :) choć mysle, że to znowu kokieteria z twojej strony ;) Ech te kobiety jak ja was lubię {kiss] Na pewno jestes inteligentna kobieta i mielibyśmy o czy porozmawiać. Dla mnie kobieta musi miec nie tylko ładne ciało ale i piekna duszę. Dobra nie będzie mnie teraz przez chwilę ponieważ udaję się do mojego sklepu osiedlowego w celu zakupu piwa.

Gość podniecoony
Kasia napisz z czego jestes dumna. Jakie masz osiągnięcia?

dla mnie dusza jest najwazniejsza ...lubie madrych mezczyzn,delikatnych ,ale z pazurem...kiedy trzeba:))

Gość podniecoony
No to masz niesamowite szczęście bo akurat takiego spotkałas :classic_cool: A poważnie mówiąc to wszystkie Kaśki to fajne chłopaki :)

Gość podniecoony
A całkiem poważnie mówiąc to podoba mi się sposób w jaki trzymasz mnie na dystans. Juz juz myslałem, że się zbliżyłem kiedy pochwaliłas mnie za klatę a chwile potem kubeł zimny wody kiedy zasugerowałas, że poza tym nie mam się czym poszczycić. Naprawde jestes intrygująca :) Raz potrafisz być ciepła, miła, docenic faceta a za chwilę pokazać mu jego miejsce w szeregu. Chyba na twoja przyjaźń trzeba sobie dobrze zasłużyć. Nie dasz się kupić tanimi chwytami. Masz klasę :)

Masz racje na przyjemnosc trzeba zasluzyc,potrafie byc lodowata jak sopel lodu ,ale potrafie tez byc mila slodka kobietka,taka co rozpala zmysly mezczyzn ....yyyyy czy ja sie chwalic zaczelam..??

Gość luxlux
Też mam takie fantazje ale mi się marzy 1M i 2K może kiedyś uda się moje marzenie zrealizować

Gość podniecoony
Kasia co cię pociąga w seksie z dwoma mężczyznami. Pragniesz większych doznań, chcesz się poczuć zdominowana a może jeszcze coś innego. Uchyl rabka tajemnicy.

Gość podniecoony
Kasia przeczytałem na 2 stronie, że Jdopuszczasz tylko facetów w wieku 22-30 a starsi nie wchodza w grę czyli ja odpadam. Szkoda fajnie sie z toba rozmawiało 😘 🖐️

Sama njie wiem dlaczego tak jest ,kiedys nawet nie pomysllabym o czyms takim .Poprostu jakiegos pieknego dnia poczulam chcec zmiany czegos , skosztowania jakiejs niedozwolonej rzeczy .Ponadto starsznie podnieca mnie mysl ,ze dwoch facetow mogloby dzielic sie moim cialem ,dotykac ,piescic .....z jednym facetem jest bosko a swiadomosc tego ,ze jesli bedzie ich dwoch doznania beda jeszcze wieksze.Narazie to tylko chec ,nie wiem jak byloby gdyby doszlo do tego......Moze szukalabym otwartego okna zeby uciec?? kto wie

Podniecony... napisalam to mniej wiecej,nie musisz czuc sie urazony.Napewno nie bedzie to facet 40 l;etni :)Zreszta nie kazdy wyglada na swoje lata ,wiem to po sobie,,,,

echh ci faceci jak latwo urazic ich meska dume ,odrazu podwinal ogon i papa..:)))

Gość podniecoony
Hmm ale ja w sumie wyglądam dość dojrzało. Nie mam co prawda łysiny ani piwnego brzucha ale jestem juz dośc mocno szpakowaty przez co ludzie, którzy spotykaja mnie pora z pierwszy daja mi własnie dokładnie 40 lat choć zaręcxzam cię, że mam 34 :)

Gość podniecoony
Kasiu jestem 🖐️ ale nie wiem czy mnie chcesz. Lubisz mnie troche bo ja zdążyłem cię juz polubić. Można nawet powiedziec, że jestes moja wirtualna sympatią :D

jak mowilam nie obiecuje... wiesz jak to jest...,,obiecanki cacanki a...,, .Za to bardzo chcetnie azwsze pogadam ,Na pierwszy rzut oka i po przeczytaniu tego topiku o ,,sprzedajniej zonie,, mialam o Tobie nieco spatrzone zdanie ,ale ogolenie uwazam Cie za wesolego i sympatycznego mezczyzne...:)

aaa i jeszcze jedno... nigdy nie staram sie oceniac ludzi po okladce,zanim wyraze jakies zdanie na kogos temat staram sie go poznac ....nie skreslam nikogo po pierwszym zdaniu..:)

Gość podniecoony
Ty tez wydajesz się sympatyczna :) a ten wątek to tak jak pisałem był jakis podszyw ;)

Gość podniecoony
Nie przeszkadza ci to, że mam 34 lata a wyglądam na 40? Oczywiście bez względu na wszystko porozmawiac zawsze mozna tym bardziej z taką sympatyczną dziewczyną :)

Nic mi nie przeszkadza ,przeciez CIE NIE ZNAM..:)) szpakowaty pan...hmmm... zawsze wolalam mlodszych ale......

Gość podniecoony
Ja tez zawsze wolałem młodsze :D

Gość podniecoony
Poza tym kiedy sobie pomyslę, że jesteś 28-letnią szczupłą brunetka do tego miłą, inteligentną i mająca ochotę na takie niegrzeczne zabawy to moja wyobraźnia zaczyna intensywnie pracować ;)

heheeh no tak nawet jest takie powiedzenie... ale nie zacytuje..:)) Nie wiem dlaczego ,ale od jakigos czasu podobaja mi sie mlodsi ,moze chce sie dowartosciowac??nie wiem sama? aaaaRaz widzilam starszego faceta ,byl moze po 40,ale byl naprawde przystojny ,mial piekne niebieskie oczy ....mmmmm kolana miekly

Gość podniecoony
Kasia gra na dwa fronty :)

Marcin,wlasnie zastanawialm sie co teraz robisz ,chyba wywolalam cie myslami