Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka11220

zazylam tabletke wczesnoporonna i nie mama miesiaczki!!!

Polecane posty

Gość klarka11220

20 grudnia zazylam tabletke wczesnoporonna przepisana przez ginekologa...kilka dni pozniej dostalam okres ktory trwal 3 dni i od tamtej pory nie mam miesiaczki!!! To znaczy ze tabletka nie zadzialala?? Moze to za duza dawka hormonow i miesiaczku ureguluja sie??

Gość rouse
musisz sie udac do lekarza twój organizm prawie tak jak po porodzie musi dojsc do siebie ale idz do lekarza na wszelki wypadek pozdrawiam pa

Gość zara22
a jak nazywala sie ta tabletka?

Gość asuhdohdfoisdajflkdjaskdfl
buuu to nie lek wczesnoporonny:D u nas leki poronne nie sa ogolnodostepne.

Gość zara22
czy to byl postinor?

Gość klarka11220
nie...jakas inna. nie pamietam nazwy,:/ ale byla przypisana przez ginekologa Ale ta wpadka zdarzyla sie wtedy kiedy mialam miesiaczke...wiem ze ryzyko zajscia w ciazy bylo male ale wolalam zazyc ta tabletke...

Gość zara22
nie wiem czy to to samo ale jest jeszcze jedna pigulka dzialajaca jak postinor.moze to byla ta. w kazdym razie ja kiedys wzielam postinor i normalne bylo to ze pojawilo sie plamienie bo ona tak dziala.a na okres potem trzeba poczekac troche bo ona troche rozreguluje wszystko wiec mysle ze nie masz sie czym martwic.

a może to było escapelle ja niedawno takową brałam lekarz mówił że to działa na tej samej zasadzie co postinor tylko zamiast 2 tabl jest 1 na mnie podziałało krwawienia dostałam 2 tyg przed normalnym okresem a następna miesiączka pojawiła się miesiąc po tym krwawieniu