Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysza-Mycha

Ile wydajecie miesięcznie pieniędzy na samo jedzenie?

Polecane posty

Gość Mysza-Mycha

bo ja na 2 osoby + pies 1000 zł.. czy to dużo czy mało? mieszkam w mieście średniej wielkości.. czy ja jestem taka rozrzutna czy życie jest tak drogie?

duzo. ja na siebie, ok 200 zl, i raczej nie oszczedzam. nie wiem moze malo jem. mieszkam w miescie 300 tys.

Gość hmm hm
Ja chyba wydaje nieduzo mniej. A musze przyznac, ze raczej nie oszczedzamy na jedzeniu.

Gość hmm hm
aha, mieszkam w duzym miescie (Krakow)

Gość hmmmmmmm.a.
miasto 70 tys, wydaje ok 200 zł. Musisz nieźle żreć.

;/ Boze ja na samo zarcie dla jednej osoby miesiecznie kolo 700 zl ;/ ludzie jak sie mozna za 200 zl wyzywic

wiesz to zalezy. ja wczesniej tez duzo wydawalam ale wtedy mialam rozne zachcianki, dziennie potrafilam 50 zl wydac w sklepie spozywczym na rozne pierdolki. teraz juz tak nie mam.

ja wydaje duuuzo, gdybym policzyla (wliczajac wino) to chyba bym przeszla z wrazenia na glodowke :P

ok. 1500 na trzy osoby /wliczone są w to codzienne wydatki, czyli środki czystości, prasa, wypożyczanie płyt/. Jeśli niezbędna jest wizyta w aptece /leki, witaminy, zioła/ trzeba doliczyć jednorazowo ok. 100 zł. Ceny warszawskie /niestety/ :)

Gość na picie wiecej wydaje
niz na jedzenie :classic_cool:

Gość hmm hm
U mnie moze wychodzi tak duzo, bo lubie owoce morza, dobe ryby... a to kosztuje.

A tam kobieta jestes to pewnie jak wrobelek jesz... jakies chrupkie pieczywko serek kluske i kawke ;/ przy takim wyzywieniu pewnie w ciagu paru tygodni bym zgon zaliczyl ;) ale oszczednosc by byla...

ja ze wszystkimi codziennymi wydatkami ok 600 zl. nie licze mieszkania i rachunkow

Gość descarada
800zl - jedna osoba. Nie jem duzo.

Gość fgt
600 zl/ 1 os, jestem na diecie ale zarcie jest masakrycznie drogie glupie 100 g nerkowcow kosztuje mnie 4 zl :((( a warzywa ? 3,50 zl dziennie za 450 g ryba 4 zl, panga woda 2 zl, 1,5 l a pije 3 l dziennie itd

Gość Atka1972
ja wydaje na trzy osoby 1000 zł i jeszce 300 na leki przechlapane i wciaz mało mało kasy

Gość Atka1972
a jeszcze zwierzaki kot i piesek i papugi koł120 zło

Gość majua
jakieś 150 zl na tydzień czyli 600zl na 2 osoby na miesiąc

Gość Mysza-Mycha
To jest tak ściśle.. nie wliczam w to środków czystości. Jak można przeżyć za 200 zł na osobę.. dla mnie nie do wykonania.Pracuję w supermarkecie i czasem sama sprawdzam paragon czy przypadkiem nie naliczyłam komuś za dużo bo za 50 zeta to nic konkretnego nie ma. Klienci czasem też nie dowierzają że tyle można zapłacić za jakieś podstawowe artykuły do jedzenia..Ja nie mam dzieci.. a jakby były to już nie wiem..

Gość zainteresowana1111
a powiem Wam szczerze, że w marketach wcale się nie oszczędza, idziesz tam i nie ma tego co chcesz, wracasz z czym innym niby też potrzebnym, ale przecież nie w tej chwili.

Gość ona.
ja chwilowo jestem w anglii i wydaje 30 funtów miesiecznie.. i kurcze czuje ze przesadzam z obiadami:D

Gość anula7878
ja wydaje 800zl plus 2 dzieci 10,11 lat i ja na samo jedzenie..

Gość Mysza-Mycha
Mój podziw.. jak ty to robisz że wydajesz tylko 800 zl.. wiadomo że dzieciom więcej trzeba kupić.Ja większość kupuję w biedronie bo chcąc nie chcąc to najbliższy sklep do którego mogę iść no i u siebie w markecie.Staram się trzymać listy niezbędnych zakupów. Ktoś tu miał rację że w supermarketach kupuje się więcej..

Gość Jadzia z Jadziejowic
230zl