Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie coś sensownego

Dlaczego tak jest????

Polecane posty

Gość napiszcie coś sensownego

Dlaczego skoro mówię że nie chce mec dzieci gdyz nie lubie i nie pozwoli mi to spełniac swoich marzeń(podróze itd)to się wszyscy oburzają i faceci i zwłaszcza!kobiety które mają już dzieci,mówiąc ze jestem egoistką itd ...albo że nie bedzie miał sie kto mną zając jak będę stara,tzn co mam sobie urodzić pielęgniarkę/rza???

Gość sc
stereotypy...jak nie chcesz dzieci to sie nie zmuszaj ,realizuj sie tak jak tego chcesz a nie jak ludzie ci mówia

To czy chcemy mieć dzieci czy nie to nasza osobista decyzja i nikt nie ma prawa jej podważać,o tym się nie dyskutuje.Nikt cię nie zmusi do bycia matką,a kto wie może kiedyś zmienisz zdanie póki co spełniaj swoje cele i marzenia ;) powodzenia 🌼

a czemu się opiniami innych przejmujesz? jeśli nie chcesz dzieci to nie miej - przecież to twoja osobista sprawa mamusie przywiązane do dziecka które mogą pomarzyć o niezależnym życiu tak piszą z wiadomego powodu.. to twoje życie i żyj tak, abyś była szczęśliwa :)

Też mnie to ciekawi. Kobiety mówią z pobłażliwością, że kobieta która nie chce mieć dzieci na pewno zmieni zdanie. A mężczyźni patrzą jak na jakieś UFO:D

Nikt tych dzieci za Ciebie wychowywać nie będzie więc niech stulą twarz,a Ty żyj jak Ci się podoba :) Wszak życie jest Twoje i masz je tylko jedno :classic_cool:

A jak chcesz zakończyć temat, to powiedz, że nie możesz mieć dzieci :) Powspółczują trochę, ale przynajmniej nie będą ciągle kwęczeć, kiedy to dziecko (jeśli to rodzina tak nalega).

Gość natalia235
Ja również nie chcę miec dzieci, i najbardziej wkurza mnie ze wszyscy znajomi i rodzina kiwają z politowaniem głowami i mówią, ze jeszcze wyrosne z takich dziecinnych pogladow i urodze przynajmniej 2 sztuki.... wrrrrrr

Na sztuki to można towar w sklepie kupować :o

pewnie, każdy ma prawo o sobie decydować tylko kto zarobi na nasze emerytury ? p.s. jestem stara już, a dzieci nie mam

No to kto zarobi na twoją emeryturę :o Też mi argument :(

argument dobry, jak każdy inny :)

Gość napiszcie cos sensownego
a najciekawsze w tym to,ze najwięcej w tej sprawie do powiedzenia mają,oczywiście negatywnego,kobiety które są chyba nieszczęśliwe,narodziły tych dzieci i nie są szczesliwe,sa uwiązane:o ,albo facet je zostawił z dzieckiem,po prostu kobiety które się nie zrealizowały w zyciu i teraz twierdzą ze kobieta realizuje się TYLKO tak na prawdę przez małżeństwo,bo wiedza że nic juz ichnie spotka,problemy z kasą,pracą,wychopwaniem dziecka,ale to zakłamane..:(

no taki świat wredny bywa... dlatego nie ma sie co przejmować gadaniem innych, tylko trzeba żyć po swojemu tak, żeby nie żałować niczego w zyciu i pod koniec być z niego, z siebie zadowolonym :)

I dla takich właśnie kobiet dziecko no najczęściej karta przetargowa :( i to we wszystkim :(