Onaaaa 1939 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: A to, co zostanie na końcu, to pewnie dla mnie? Muszę sie położyć. Rydze muszą się ułożyć. Dziewczynki uciekły? Nie tam co sobie weźmiesz to twoje oczywiście o popcorn mi chodzi. Uciekły pewnie przez ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 7 godzin temu Ja też uciekam jak widzę idzie mój chrześniak Mateuszek tylko że on wszędzie mnie znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Szuja bez krzty honoru. Ona też moralnego kręgosłupa nie posiada, ot forumowa maskotka co upodli się za odrobinę atencji. odezwala sie dama znana wylacznie z hejtu do zoba na farmie dyni xD 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja też uciekam jak widzę idzie mój chrześniak Mateuszek tylko że on wszędzie mnie znajdzie. Coś jest z tym imieniem, ze laski uciekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 368 Napisano 7 godzin temu Ale pamiętajcie- gienek stroni od podłego języka, tylko ludzie ją do tego zmuszają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: odezwala sie dama znana wylacznie z hejtu do zoba na farmie dyni xD Ciekawe, czy ona na żywo też taka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Ale pamiętajcie- gienek stroni od podłego języka, tylko ludzie ją do tego zmuszają Mogłem nie wyskakiwać z tymi grzybami i jej nie prowokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: odezwala sie dama znana wylacznie z hejtu do zoba na farmie dyni xD A ty z czego jesteś znany, grubasku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 6 godzin temu Tak tak, samotna matka dwójki dzieci którą utrzymuje państwo, szkoda tylko że nic z tych inwektyw nie jest prawdą. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Coś jest z tym imieniem, ze laski uciekają Wszystkie imiona na M cos z nimi nie tak ale czasem sie uda wznieść nad wyżyny i znaleźć kwiat paproci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak tak, samotna matka dwójki dzieci którą utrzymuje państwo, szkoda tylko że nic z tych inwektyw nie jest prawdą. xd Wyślesz 24 zł na czteropak, bo widziałem na stacji promke? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 6 godzin temu co za afera teraz jest na topie kto zrecenzuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wyślesz 24 zł na czteropak, bo widziałem na stacji promke? Będziesz musial w końcu zacząć odrabiać ten hajs w polu. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wszystkie imiona na M cos z nimi nie tak ale czasem sie uda wznieść nad wyżyny i znaleźć kwiat paproci Pewnie są wyjątki i nie każdy Mateusz to malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: co za afera teraz jest na topie kto zrecenzuje ? Zamknij mõrde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: co za afera teraz jest na topie kto zrecenzuje ? Malowaniec nażarł się stęchłych grzybów, bo nie ma pieniędzy na jedzenie i pulta się w obliczu frustracji z tym związanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Będziesz musial w końcu zacząć odrabiać ten hajs w polu. xd Jak to? A co to za pole nie było było mowy o odrabianiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pewnie są wyjątki i nie każdy Mateusz to malowany Tak wiadomo a nie każdy Malowany to Mati ale ja na twoim miejscu bym brała te imię tutaj w ciemno dziewczyny je uwielbiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Malowaniec nażarł się stęchłych grzybów, bo nie ma pieniędzy na jedzenie i pulta się w obliczu frustracji z tym związanej. Mam pieniądze. Dzisiaj auto sprzedałem, bo dwa mi niepotrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak to? A co to za pole nie było było mowy o odrabianiu. Pole to taka metafora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pole to taka metafora. W sensie łóżko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, libedovvski napisał: co za afera teraz jest na topie kto zrecenzuje ? Nic się nie dzieje tutaj Sebastianie. Jest spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mam pieniądze. Dzisiaj auto sprzedałem, bo dwa mi niepotrzebne. I na czteropak nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nic się nie dzieje tutaj Sebastianie. Jest spokój Wczoraj i w piątek jeszcze większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: W sensie łóżko? Nie, nie płacę mężczyzną za seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I na czteropak nie masz? Pewnie już wypił kilka czteropakow i brakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I na czteropak nie masz? Jak człowiek kalmie, to się zaczyna gubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pewnie już wypił kilka czteropakow i brakło Nie wiem jak można czteropak wlewać w siebie, albo dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1939 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wczoraj i w piątek jeszcze większy Jaki tu spokój lalalala Nic sie nie dzieje lalalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki tu spokój lalalala Nic sie nie dzieje lalalala Tego mi trzeba i dlatego tutaj wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach