Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydko robicie

ale mnie smiesza wasze rozmówki

Polecane posty

Gość brzydko robicie

zakładacie sobie topiki - potem grupujecie sie na nich w ekipy, znajomych i sobie codziennie piszecie. czesc wam juz wstałam hej ja własnie pije kawkę z cukrem z cukrem piszesz? ja wole z samym mleczkiem witajcie ranne ptaszki, własnie weszłam na forum i zaraz lecę bo muszę dziś zrobic bigos i własnie ide wybierac kiełbase. jaką mi radzicie? a czemu robisz bigs? zrób lepiej kapuśniak uwazam ze najlepsza jest zwyczajna kiłbasa, najtańsza myslicie ze zamiast bigosu zrobic kapuśniak- dobry pomysł, ale mój misio chce bigosa witajcie - co u was? własnie zaczeło u mnie padac u nas tez pada a jaka pogoda u ciebie? wieje cos a mi sie spać chce, miałam tyle pracy, sesje i egzaminy, całą noc nie spałam a ja za to sie wyspałam bo miałam udany sex ale nudno coś dzisiaj noooooo gdzie sa wszyscy? nie wiem cześc juz jestem czesc co tak pusto? bo wszyscy poszli gdzieś jakto ?ja jestem cały czas i zajadam kanapke z pomidorem, jakis kwasny ale cóz. ja bym nie jadła z kwasnym pomidorem no ale ja jem no to se jedz sam se jedz debil sam jestes debil nie kłócić się bo ten kretyn bedzie mi mówił co mam jeśc nikt ci nie mówi co masz jeść itp.......

Gość ha hah hahaha
jeszcze! jeszcze!

Gość ja siem doloncze z zapytaniem
hej 🖐️ jaka godzina u ciebie bo u mnie 9.44 :o

Gość brzydko robicie
wiedziałam ze was rozbawi- ale tak własnie piszecie ale mnie boli dziś glowa mnie jakos tez a mnie nie boli nic, tylko.. co tylko? co sie stało kochaniutka? ach wiecie mąz mnie zdradza chyba jak to chyba no chyba bo nie przylapałam go no ale mów co się stało własnie mów bo jestemy ciekawe mów mów znalazłam rudy włos na podłodze a ja jestem brunetka hmwspółczuję ci faktycznie no- napewo zdradza, wywal go z domu rozwiedz się tak, najlepiej sie rozwiedz po co ci mąż tez bym go wywaliła , albo sama zdradz go, ulzy ci tak, zdradz go tez - i potem rozwiedz się. ale skąd wiesz ze ciebie zdradza, mioe to twój włos nie , to nie mój włos. Myslicie ze mam sie rozwieśc , a gdzie pójdę? pójdziesz do przytułku ale poco ci taki mąż. lepiej samemu, ja tez jestem sama, rozmawiam z kotem, fajnie jest niechce byc sama ale nie ma rady , rozwodz się kochana tak radzicie? taaaaaaaaaaaak wiecie co? nooo? a moze mnie nie zdradza? napewno cię zdradza..........

Gość brzydko robicie
kupiłam nowego psa- jest rudy- moze to on gubi sierść? hmmm a ja uwazam ze jednak ciebie zdradza napewno zdrzadz ją prawda dziewczyny? jasne poci ci facet zostaw drania no ale chyba nie zdradza jej moze to jej pies jaki pies, zdradza i juz tytlko rozwód dziękuje moje przyjaciółeczki za rade.

Gość brzydko robicie
hemoroido - tez to jest typowe zabicie czasu, a jak masz szanse jeszcze komus dopic, kogos obrazic, zle życzyc to triumfjesz.

Gość hahahhahahahahahaaaaa
.....dobre.....:D humor mi się poprawił :D

Gość ha hah hahaha
hahahhahhhhhhahahahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Gość łojezu
Myrevin, dobrze, że nie kupę :D

Myreviny to o czym mówisz omijają szerokim łukiem, nie tylko ze względu na zapach. 😠 :P

Gość ha hah hahaha
sztampowy dialog: a: zrobilismy to tak i tak.. O Boze, dziewczyny, czy ja jestem w ciazy??? b: nie bierz sie za seks gówniaro jak nie wiesz o co w tym chodzi... ha hahahahhahaa!

Gość samo życie....../
Myrevin barszcz tak z rana ja bym nie jadł

Gość brzydko robicie
jem rosół, z makaronem jakby ktos chciał wiedziec. Aha i jeszcze wazna informacja - to jest rosół z kaczki a nie z kury. Moze ta informacja bardzo sie wam przyda. A jaka kawe pijecie i z jaka ilościa cukru?

Gość łojezu
To git :)

Gość brzydko robicie
zrobiłam kupe i co mam zrobić? najlepiej wytrzyj tyłek poco robisz kupe jak nie wiesz dziecko co robic potem? uwazam zebys ja zjadła

Gość Myrevim
Omijam kupe ze względu na jej smak.

Gość Myrevim
P.S. Oczywiście że to nie podszyw!

Gość do autora/-ki topiku
No widzisz, jak masz fajnie, pośmiejesz się od rana

Gość pozdrowienia dla jelenia
ja pije teraz herbatę Lipton, słucham Norah Jones i mam na sobie czarne majty ale nie stringi, jest godzina 9:57, śniueg już nie pada, na obiad mam szare kluski z kapustą. koniec raportu. mogę sie odmeldować?

Gość brzydko robicie
mozesz sie odmeldowac. bardzo wazną informację juz dostalismy. a herbata z cukrem czy bez?

Gość brzydko robicie
zuzia i co morde cieszysz? no własnie z czego rzysz bo głupia to rży musi miec pusto w głowie ze tu przebywa no własnie bo na forum same pustaki zuzia pustak tak zuzia to pustak i głupek a moze to suka? pewnie suka

Gość brzydko robiciE sobie
a tu na topiku pijemy wódkę i jak smakuje? wogóle nie smakuje a jaka piszesz? tadka tadek niedobry lepszy soplica aco wy debile mówicie, najlepsza fnnlandia kretyn własnie kretyn, nie wie co dobre jak mozna pic finlandie no mozna jakos bo pije i co urżnąłeś sie juz nie jeszcze nie a ty? ja tez nie a kto si urznął? moze ten co tadka pije a kto pije tadka? ja pije jak mozesz pic to swiństwo sam pijesz swiństwo debil idiota nie kłócić sie spadaj sam spadaj pustaku chyba sie juz schlałes ze wyzywasz sam wyzywasz itp.:O

doszłam do wniosku, ze niniejszy topik stał się bardziej zenujący od wszystkich rozmów na kafe. wieć go zamykam :O

Gość porada
brzydko robicie - ty chyba kupy nie mogłaś zrobić i dlatego tak cię wzięło :D

Gość brzydko robiciE sobie
a co wstyd ci czarna ze napisałam prawde o waszych rozmówkach?jak widac wstyd i prawda kole.Nawet zabierasz mi mój nick abym nie pisała. no prosze:D

Gość brzydko robicieEE
ok podaję swój czarny nick uwaga: mam ich kilka, pijawa, karnityna, katarina witt.