Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Niu艣ka2006

sok noni- za i przeciw

Polecane posty

Witam , mi ten sok bardzo pom贸g艂 ! praktycznie 2 opakowania wyleczy艂y mnie z nerwicy l臋kowej, mog臋 powiedzie膰, 偶e ten sok uratowa艂 mi 偶ycie, bo gdyby nie on niewiem co by ze mn膮 si臋 dzia艂o. Mia艂am ostre l臋ki, stany depresyjne, do tego wyst膮pi艂a u mnie depersonalizacja czyli poczucie utraty w艂asnej to偶samo艣ci, i w艂a艣nie ten sok zdzia艂a艂 cuda.Dowiedzia艂am si臋 o nim, od bioenergoterapeuty Jana Wr贸bla, u kt贸rego by艂am na wizycie i on w艂a艣nie poleci艂 mi ten sok.Niewiem jak si臋 sprawdzaja inne soki tej firmy pod t膮 sam膮 nazw膮 , ja pi艂am oryginalny ,dla zainteresowanych wklejam linka http://www.hawaiianstyles.pl/jan-wrobel.html. Polecam on naprawd臋 dzia艂a.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 natura1
Funkanoni Bardzo dzi臋kuj臋 za wyja艣nienia. Jeste艣 dobra na danej p艂aszczy藕nie. Posiadasz du偶膮 wiedz臋, wi臋c mo偶e podziel si臋 z nami tym, o czym nie wiemy a wiedzie膰 powinni艣my. Pozdrawiam Kasia137 Prosz臋, postaraj si臋 opisa膰 smak soku, kt贸ry pijesz. Teraz to ju偶 zniech臋ci艂am si臋 do soku noni, ka偶dy opis wskazuje, i偶 jest to 100% sok, wi臋c chyba jednak zrezygnuj臋. Nie wiem co siedzi w buteleczkach. Komu wierzy膰...? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noni300
W艂a艣nie te zagraniczne s膮 skuteczne, polskim noni m贸wi臋 STOP. Zwyk艂e oszustwo. Altermedica to te偶 fa艂szywka. Do艣wiadczy艂em na sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natura1
Funkanoni Czekam na dalsze informacje zwi膮zane z sokiem, dlaczego nic interesuj膮cego nie napiszesz? Bardzo dobry jest sok noni ameryka艅ski "Tahitian noni", z pocz膮tku by艂 dla mnie za s艂odki, jednak teraz po wyj臋ciu z lod贸wki jest doskona艂y, spokojnie wypijam 6 艂y偶ek rano i mam ochot臋 na wi臋cej.Sok mog膮 pi膰 tak偶e dzieci. Bardzo uregulowa艂 moj膮 przemian臋 materii, serce te偶 przesta艂o ko艂ata膰, mam tak偶e ochot臋 do pracy i to wszelkiej pracy. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fankanoni
Natura1 Moja wiedza na temat noni jest spowodowana tym 偶e pracuj臋 w aptece i zanim co艣 sobie kupi臋 sprawdzam dany lek i produkt. Dobrze 偶e powo艂ujesz si臋 na na noni "Tahitian noni", kiedy艣 go kupowa艂am p贸偶niej jednak dosta艂am atest od przedstawiciela firmy Alter Medica i okazuje si臋 偶e ich noni to jest dok艂adnie to samo noni "pod wzgl臋dem sk艂adu, warto艣ci od偶ywczej, metabolizmu, przeznaczenia" - cytat z atestu. Smak tych 2 noni jest taki sam. Gdyby艣 spr贸bowa艂a np. Noni Laboratori贸w to by艣 poczu艂a r贸偶nic臋, smakuje jak kompot z noni.. Je艣li by艣 chcia艂a to bez problemu mog臋 Ci przes艂a膰 ten atest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kie ka
Za偶ywa艂am kapsu艂ki a p贸藕niej pi艂am sok ale wi臋kszych rewelacji antychorobowych po nim nie mia艂am a przynajmniej takich , jakie widz膮 niekt贸rzy zachwalaj膮cy sok. By膰 mo偶e dla zdrowia i poprawy samopoczucia jest dobry na przyk艂ad dla zdrowych i w kierunku stosowania profilaktycznym .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kie ka
kasia137 pisa艂a cytat : Witam , mi ten sok bardzo pom贸g艂 ! praktycznie 2 opakowania wyleczy艂y mnie z nerwicy l臋kowej, mog臋 powiedzie膰, 偶e ten sok uratowa艂 mi 偶ycie, bo gdyby nie on nie wiem co by ze mn膮 si臋 dzia艂o. Mia艂am ostre l臋ki, stany depresyjne, do tego wyst膮pi艂a u mnie depersonalizacja czyli poczucie utraty w艂asnej to偶samo艣ci, i w艂a艣nie ten sok zdzia艂a艂 cuda./////Komentuj臋 ; ewidentny przyk艂ad manipulowania lud藕mi , cho膰 tej osoby o to nie podejrzewam a my艣l臋 ,偶e jest to entuzjazm do czego艣 co przynios艂o popraw臋 ale wyleczenie to nie to samo co poprawa. Mniemam ,偶e osoba stosuj膮ca sok jest albo lekko chora albo nie choruje z powodu tej ci臋偶kiej choroby jak podaje np. nerwica l臋kowa ,stany depresyjne .Skoro dwa opakowania a mo偶e i wi臋cej wyleczy艂y z choroby kt贸r膮 podaje to rzeczywi艣cie jest cud i powinni lekarze chorym w depresji zamiast niezbyt oboj臋tnych dla organizmu psychotrop贸w zaleca膰 sok noni. Leczenie depresji trwa b. d艂ugo nieraz wiele lat a nawet do ko艅ca 偶ycia i leki chorzy przyjmuj膮 systematycznie a kuracje mog膮 by膰 powtarzane ale warunkiem powodzenia leczenia jest doprowadzenie depresji lekami do remisji . Dziwne jest to ,偶e jedne osoby nawet zak艂adam ,偶e jest to depresja stosuj膮c sok maj膮 popraw臋 a inni takiej poprawy nie maj膮 a w dodatku nie u ka偶dego sama poprawa samopoczucia wystarczy艂a aby sokiem odgoni膰 my艣li agresywne czy destrukcyjne jakie wyst臋puj膮 w depresji. Nie do mnie nale偶y komu艣 zabrania膰 picia soku i podwa偶a膰 skuteczno艣膰 tym kt贸rzy t臋 skuteczno艣膰 zauwa偶aj膮 , natomiast zalecam mie膰 g艂ow臋 tym kt贸rzy r贸偶ne oceny i rady wirtualne czytaj膮 gdy偶 w realu mo偶e by膰 inaczej. Drugim argumentem przemawiaj膮cym na niekorzy艣膰 noni to jest to ,偶e ma艂o chorych jest sta膰 na d艂ugotrwa艂膮 kuracj臋 lepszej jako艣ci sokami noni . Przypomn臋 ,偶e przy dawkowaniu konkretnym wychodzi koszt kuracji miesi臋cznej 200 -300 z艂 a je偶eli kogo艣 nie sta膰 to mo偶e pi膰 sok krajowy oko艂o 100 z艂 miesi臋cznie ale zdania co do jego skuteczno艣ci s膮 podzielone. Ja pi艂am sok noni krajowy i rzeczywi艣cie samopoczucie mia艂am lepsze i patrzy艂am na 艣wiat cz臋艣ciej przez r贸偶owe okulary ale ja nie choruj臋 na depresj臋. Natomiast na dolegliwo艣ci i schorzenia kt贸re jak podaj膮 reklamy jest skuteczny , g艂贸wnie w tym celu go stosowa艂am np. na niekt贸re schorzenia i dolegliwo艣ci co prawda nie zagra偶aj膮ce 偶yciu ale o tym ,偶e jest skuteczny czy pomocny -nie przekona艂am si臋 jednoznacznie. Mimo mojego entuzjazmu po przeczytaniu post贸w zachwalaj膮cych skuteczno艣膰 noni ja stosowa艂am go gorliwie ale i tak nic mi to konkretnego nie da艂o, gdy偶 nie uchroni艂o mnie przed wizyt膮 u lekarza - kt贸ry i tak musia艂 wypisa膰 mi recepty . Dlatego jak kto艣 pisze ,偶e wyleczy艂 si臋 z raka lub mia艂 remisj臋 to takie wiadomo艣ci nie traktowa膰 bezkrytycznie a tym bardziej bez wiedzy onkologa stosowa膰 . Zreszt膮 lekarze zabraniaj膮 stosowa膰 jakichkolwiek preparat贸w ,suplement贸w i ro偶nych wynalazk贸w w trakcie leczenia natomiast w leczeniu terminalnym z regu艂y nie utrudniaj膮 pacjentowi za w艂asne pieni膮dze stosowania samodzielnie czy z polecenia rodziny lek贸w i preparat贸w bez recepty kt贸re wed艂ug chorego budz膮 nadzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myrt i luana
Witam wszystkich Przeczytalam wasze wypowiedzi na temat soku noni i tak naprawde nie ma zadnych konkretnych informacji czy ktos jest w stanie podac czy to szkodzi bo jesli nawet ma nie uleczyc a wzmocnic te chore osoby na nowotwory to duzo. Czy ktos moze podac konkrety ktora firma na najlepszy sok czy nie ma roznicy. Moja mama jest chora na raka pluc jest to nsclc IV stopien zaawansowania naprawde zalezy mi by jej pomoc zrobie wszysko ale wazne sa dla mnie konkrety wiec jezeli ktos ma wiedze to prosze o komtakt luana@interia.eu gdyby ktos niechcial pisac na forum serdecznie dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natura1
Sok noni nie jest szkodliwy, sok "Tahitian noni TM" w szklanych butelkach (zamawiam przez internet) by艂 badany przez UE, mo偶na obejrze膰 zwi膮zane z tym dokumenty. Ten sok nie zawiera konserwant贸w ani barwnik贸w i innych dziwnych dodatk贸w. Podobno r贸wnie偶 w przypadku zachorowania na raka wyniki leczenia s膮 bardziej skuteczne. Oczywi艣cie stosujemy leki i dodakowo sok noni. Noni podobno wzmacnia skuteczno艣膰 dzia艂ania lekarstw. Pij臋 ju偶 trzy miesi膮ce (moja rodzina te偶) wszyscy czujemy si臋 doskonale. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natura1
Nikt nie nadmieni艂 o bardzo istotnej kwestii. Mianowicie na pocz膮tku nale偶y zastosowac zwi臋kszon膮 dawk臋, jest to uzale偶nione od choroby jak i od wagi cia艂a. Soku, o kt贸rym wcze艣niej wspomina艂am nie mo偶na przedawkowa膰. Pij臋 obecnie 12 艂y偶ek dziennie, m贸j m膮偶 20 艂y偶ek dziennie. Nastepnie trzeba zmniejsza膰 dawk臋. Pewna pacjentka na forum onkologicznym napisa艂a, i偶 im wiecej pije tym lepiej si臋 czuje. Co艣 w tym jest. Na dzie艅 dzisiejszy, nie zamierzam jeszcze zmniejsza膰 dawki, bardzo mi smakuje ten sok. Dzia艂a 艣wietnie na metabolizm, usun膮艂 zb臋dny t艂uszczyk (by艂o tego bardzo ma艂o, ale jednak). Pozdrawiam wszystkich 偶ycz臋 zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka1816
witam wszystkich serdecznie, jestem osoba przewlekle chora do jednych z objawow mojej choroby nalezy brak apetytu co za tym idzie niska waga. Dodatkowo od roku lecze sie na nerwice roznymi specyfikami, jednak to nie pomoglo doszlo do tego ze przesypialam cale dnie, bylam apatyczna, agresywna i wogole nie mialam na nic ochoty oczywiscie Noni na wszystko nie pomoglo ale na pewno pozbylam sie mysli samobojczych i mam wiecej energii a takze nie spie juz w ciagu dnia. Pomoglo tez troche na wlosy ktore po ostatnim farbowaniu wyciagalam garsciami, nie leca juz i zaczely sie odbudowywac. Po Noni jem wiele wiecej-poprawil sie apetyt co za tym idzie przytylam:) jak juz pisalam nie mam stanow depresyjnych, co prawda nadal wybucham ale nie z taka sila jak wczesnie. Co do skutkow ubocznych po 3-4 lyzeczkach cierpie a bezsennosc ale taka lekka zasypiam o 23-24 wstaje o 7 rano, chodze jakbym ADHD(bez obrazy dla danej choroby) miala, lekkie klopoty w koncentracji nie mozna sie czasem na czyms skupic, napady glodu. Jednak w poorownaniu z tym co bylo przed - czyli doslownym brakiem zycia w sobie i ciaglym mysleniu jak z soba skonczyc tonaprawde niewielkie minusy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natura1
呕ycz臋 w Nowym Roku 2010 zdrowia, zdrowia i zdrowia...........Rado艣ci w ka偶dym dniu i mi艂o艣ci. Przeglada艂am r贸偶ne wypowiedzi os贸b, kt贸re korzystaj膮 z soku noni i trafi艂am na http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,5413/q,Skapani.w.soku Przeczytajcie koniecznie, przestraszy艂am si臋 faktem, i偶 noni podobno niszczy w膮trob臋, w innym miejscu spotka艂am si臋 z informacj膮, 偶e sprzyja rozwijaniu ziarnicy. Nie wiem, czy s膮 to wiarygodne informacje. Ka偶dy mo偶e wszystko napisa膰. Mimo to, jestem przera偶ona, nie wiem w co wierzy膰, a w co nie. Pi膰 czy zaprzesta膰. Przepraszam za wcze艣niejsze moje wypowiedzi. Mnie pomaga ale...... z czasem mo偶e si臋 oka偶e, 偶e wyst膮pi膮 problemy. Agnieszka 1816 S膮dz臋, 偶e powinna艣 pi膰 mniejsz膮 ilo艣膰 soku, to sen wr贸ci. B臋dziesz spokojniejsza. Wypijaj du偶o wody niegazowanej, najlepiej po przyj臋ciu soku noni oraz w ci膮gu dnia. Tak偶e nie mog艂am spa膰, gdy偶 przyjmowa艂am za du偶膮 dawk臋 soku. Tak jak Ty, jestem pogodniejsza po soku. Obecnie nie wiem jak mam post膮pi膰. Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

Nie czyta艂am wypowiedzi innych ludzi (za co przepraszam), ale z tego co sie orientuj臋 Twoj ojciec powinien radykalnie zmieni膰 dniet臋. Polecam DIETE PANI DR BUDWIG z olejem lnianym (firmy Oleofarm). Duzo na ten temat czytalam i szualam czy ta terapia komus NIE pomogla lub czy ktos jest nie zadowolony i niczego nie znalazlam. Same pozytywy. Ja przez samo picie oleju lnianego i stsowanie pasty (poczytasz to sie dowiesz) wyleczylam sie z alergii ( a troche ich mialam). Wlaczjac do oleju cala diete, jestbardzo mozliwe, ze Twoj ojciec stanie na nogi o wlasnych silach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyki noni
Polecam kosmetyki firmy Thaitian noni, s膮 stosunkowo tanie i rewelacyjne. U偶ywam seri臋 TEPOEMA, dla cery suchej. Cudne jest mas艂o do suchej sk贸ry. Nie wierzy艂am, gdy mi polecano, teraz jestem zadowolona, zawieraj膮 tak偶e algi (opr贸cz noni). Kupuj臋 przez internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B17
Wlasnie ta witamine polecam na raka B17 moj tata mial raka pluc i mimo ze lekarze dawali mu kilka miesiecy dzieki temu przezyk jeszcze 4 lata.Nie ma jej w polsce.Ja sprowadzalam ja z mexyku.Poszukajcie w necie.Jest jej tez duzo w pestkach jablek.polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Noniaczka
NONI-rewelacja,nie ruszam si臋 rano z domu bez wypicia 2 艂y偶ek tego soku.Naprawd臋 lepiej nie kupi膰 bluzki a kupi膰 noni.Sami spr贸bujcie i powiecie to samo co ja, jestem tego pewna w 100%. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natura1
B17 czyli inaczej amigdalina wyst臋puje w pestkach m.in. moreli himalajskich, jest do kupienia www.bogutynmlyn.pl Kupuj臋 pestki moreli (profilaktycznie), mo偶na zje艣膰 dwie dziennie, smak gorzkich migda艂贸w. Jest tam wiele innych 艣wietnych produkt贸w. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewabluszcz
Ja przed zakupem sprawdzam czy dane noni jest "produkowane z proszku" czy te偶 jest naturalnym sokiem. Same wiecie jak wygl膮da produkcja np. sok贸w pomara艅czowych kt贸re mo偶emy kupi膰 w sklepach. Robi膮 je z proszku a te prawdziwe wyci艣ni臋te s膮 du偶o dro偶sze. W przypadku noni sprawa wygl膮da podobnie ale nie ca艂kiem tak samo. Niekt贸rzy zagraniczni producenci i dystrybutorzy uwa偶aj膮 偶e jak dadz膮 wysok膮 cen臋 to klient b臋dzie my艣la艂 偶e to jest inne noni ni偶 ta艅sze sygnowane np. przez polsk膮 firm臋. Cz臋sto tak jest ale s膮 wyj膮tki. Pr贸bowa艂am r贸偶nych noni i wi臋kszo艣膰 sok贸w to s膮 typowe soczki z proszku, gdy jednak kto艣 wie jak ma smakowa膰 prawdziwe noni to je bez problemu pozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xennitha
Polecam polskie strony www.nonileczy.pl www.forum.nonisok.info Zaleca si臋 dwie 艂y偶ki dziennie raz przed 艣niadaniem i raz obiadem a Wy b膮bicie po kilkana艣cie 艂y偶ek ? Czy to nie przesada?

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny czytam i widz臋, 偶e mog臋 wtr膮ci膰 swoje kilka groszy. nie jest tak, 偶e sokiem z noni mo偶na si e opija膰 bez umiaru, co sugeruje si臋 w niekt贸wych wypowiedziach. dla przyk艂adu tylko napisz臋, 偶e chocia偶by ze wzgl臋du na bardzo du偶膮 zawarto艣膰 potasu "nerkowcy" powinni skonsultowa膰 za偶ywanie noni z lekarzem. kiedy艣 trafi艂am na wypowied藕, 偶e dla kobiet w ci膮偶y nie ma przeciwwskaza艅. moim zdaniem, noni jako specyfik o w艂a艣ciwo艣ciach pobudzaj膮cych powinien by膰 traktowany przez "ci膮偶贸wki" co najmniej z takim dystansem jak kawa. przy stosowaniu terapeutycznym powinno si臋 zasi臋gn膮膰 opinii lekarza prowadz膮cego... inna sprawa, 偶e ci膮gle niewielu lekarzy zna noni. co do sok贸w. nie warto przep艂aca膰 za "jedyne orginalne noni", bo to tak jak kupi膰 "jedyny orginalny sok z pomidor贸w". natura1 napisa艂a "Najlepszy by艂by 艣wie偶y sok, ale to jest marzenie. Nie wiem, kt贸ry producent jest uczciwy." Jest troch臋 produkt贸w z biocertyfikatami, te偶 w r贸偶nych cenach. s膮 niemieckie i austriackie noni safty za 130 z艂 - dobre jako艣ciowo ale drogie. w dobrej cenie (sporo poni偶ej st贸wy) i bardzo dobrej jako艣ci znalaz艂am sok bio... uwaga... z Tahiti. produkowany przez tahita艅sk膮 firm臋 Tahiti Naturel. na pocz膮tku my艣la艂am, 偶e to 偶art (p艂aci艂am 86 z艂 w zielarskim w Katowicach), no ale si臋 okaza艂o, 偶e sok jest faktycznie produkowany na plantacjach na Tahiti ze 艣wie偶ych owoc贸w (ma certyfikaty Eko). pr贸bowa艂am sok贸w siedmiu r贸znych producent贸w i ten faktycznie sprawia porz膮dne wra偶enie Znalaz艂am te偶 kiedy艣 w sklepie eko sok polskiej prodkcji... ju偶 nie pami臋tam nazwy producenta (jaki艣tam... MED) z jakim艣 dziwnym niby atestem... no ale musia艂am go wyla膰, bo do spo偶ycia si臋 nie nadawa艂. 50 z艂 posz艂o do zlewu. Z tych naszych polskich producent贸w, o kt贸rych pisa艂y艣cie to faktycznie Altermedika jest jeszcze najlepszy jako艣ciowo, laboratoria wodnite, a oleo... szkoda gada膰. w sumie logiczne, 偶e roztw贸r suszu owocowego nigdy nie b臋dzie mia艂 takiej samej warto艣ci jak sok t艂oczony z owocu. Pozdrawiam dziewczyny. P.S. Je艣li kto艣 pije noni zamiast porannej kawy to mo偶e sobie eksperymentowa膰, ale je艣li macie jakie艣 powa偶niejsze dolegliwo艣ci i za偶ywacie leki albo macie terapie to konsultujcie si臋 z lekarzem odno艣nie swojej diety (w szczeg贸lno艣ci dotyczy to za偶ywania soku z noni).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smatsgruuuikihnf
powiem tak nie czytalam kompletnie tego tematu, ale bylam u tego uzdrowiciela wrobla czy jak mu tam i moja rodzina byla, ni nie pomogl, i jego drogi soczek rowniez, nie wierz w bzdury o socczku to nie pomoze przykro mi ale to prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sokrates
Witam.Sam pije sok noni ale nie jakie艣 tam podr贸by czyli kupione na jarmarkach i sklepach gdzie przechowywane s膮 w niew艂asciwych warunkach i wiecej jest tam wody niz soku noni..Jest wiele firm kt贸re produkuj膮 sok noni ale tylko jedna firma zdoby艂a moje uznanie oczywi艣cie nie podwa偶am certyfikat贸w innych renomowanych producent贸w kt贸re tez mog膮 by膰 zdrowe i lecznicze. Wszystkie soki noni tej firmy z kt贸rej ja korzystam maj膮 certyfikaty ,poddawane sa obr贸bce "liofilizacji" czyli w skr贸cie obr贸bka zamrozenie do minus 40 wytworzenie pr贸偶ni W pr贸zni l贸d przechodzi w stan pary z pomnieciem stanu cieklego a potem zreszt膮 reszte mozna doczyta膰 w internecie http://cali.pl/czytaj/dlaczego-suplementy-calivita/cat-id,184/vid,34cca23231b16.htm a wszystko po to 偶e zachowa膰 100 procent leczniczych w艂asciwosci soku noni kt贸re nie pomniejsza transport produktu . Tak jak wszedzie s膮 orgina艂y i podr贸by kt贸re niszcz膮 opinie danego produktu. Na koniec podsumowanie - ja kieruje sie zasad膮 jezeli teraz nie wydam pieniedzy a偶eby zadba膰 o swoje zdrowie to p贸偶niej dwa razy wiecej zarobi膮 na mnie lekarze i firmy farmaceutyczne i wcale nie zagwarantuja ze drowie mi nie przywr贸c膮. Ciekawe informacje o Soku NONI znajdziecie w raz z opini膮 lekarzy na stronie http://cali.pl/produkt/Polinesian-Noni-CaliVita/id,177/vid,34cca23231b16.htm Pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Na pewno ma to 1 wad臋-cen臋:P. Ja polecam l askobininan potasowy i siemi臋 lub olej lniany oraz kuracj臋 gersona i jeszcze kilka innych-niektore tu wymienione:classic_cool:.Poza tym mniej bezpieczne-chloryn lub chloran bylejaki,nadtlenek wodoru oraz kwas dwuchlorooctowy lub jego sole;).Z tym 偶e ten ostatni najmniej bezpieczny:O.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nonispozywacz
Bzdura ludzie bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak medycyna naukowa nie pomoze to zadne cudowne srodki nie maja szans!!!! Pije sok noni od 3 miesiecy bo kupilem 10 litrow na chroniczne zmeczenie. Nic nie pomaga...i w niczym..a nawet wteraz jestem przeziebiony choc nie pamietam kiedy ostatni raz mialem katar! Taka sama prawda jak lisc kapusty leczy raka piersi! Oszusci kase robia na ludziach co nadziei szukaja. Gdyby to byla prawda to naukowcy juz dawno wykorzystywaliby wyciag noni do lekow! A on tak samo leczy jak sok pomaranczowy tyle ze 100 razy drozszy!

Udost臋pnij ten post

Sluchajcie!!! Przeczytajcie to uwaznie! Noni pomogl mi i mojemu bratu, ktory byl chory umyslowo. Pije go od 3 lat i ma zamiar pic poki bedzie istnialo drzewko noni... Co wam powiem. Widze ze niektore osoby maja problemy z logicznym mysleniem. cytat " skoro tak pomaga to czemu lekarze go nie reklamuja, dlaczego nie mowia ze mamy go pic" Odpowiedz, jemy chemie w jedzeniu w tabletkach w sokach owocowych itp, spozywamy jej kg na dzien, z tego powodu nasz organizm jest nafaszerowany chemia, niestety jak jest czegos nadmiar to pozniej sa skutki uboczne, ta chemia musi gdzies wyjsc lub w cos sie zmieniac,. Np stajemy sie uposledzeni, tracimy pamiec, chorujemy na raka itp, kilkadziesiat lat temu tego nie bylo, teraz bedzie plaga... Wbijcie to sobie do glowy! gr Masz chorobe to masz brac leki, ktore tez sa chemia, na chemie dzialamy chemia, przykre ale tak bedzie poki cos co zostanie odkryte tego nie zmieni ( moze za pare lat bedzie to noni) Dlaczego lekarze nic nie mowia?a sa tacy co pija go sami;p mam lekarza w rodzinie to wiem;p juz znacie odpowiedz? bo farmakologia sie rozwija, lekarze musza wypisywac recepty, maja od tego prowizje,za jakis nowo powstaly lek. Jak w takiej sytuacji maja reklamowac NONI. Kur ludzie troche logiki. To tyle co mialam do powiedzenia...kiedys nas ta chemia zniszczy tak ze rodzac sie wszyscy bedziemy niezdatni do zycia:(

Udost臋pnij ten post

"Nonispozywacz Bzdura ludzie bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak medycyna naukowa nie pomoze to zadne cudowne srodki nie maja szans!!!! Pije sok noni od 3 miesiecy bo kupilem 10 litrow na chroniczne zmeczenie. Nic nie pomaga...i w niczym..a nawet wteraz jestem przeziebiony choc nie pamietam kiedy ostatni raz mialem katar! Taka sama prawda jak lisc kapusty leczy raka piersi! Oszusci kase robia na ludziach co nadziei szukaja. Gdyby to byla prawda to naukowcy juz dawno wykorzystywaliby wyciag noni do lekow! A on tak samo leczy jak sok pomaranczowy tyle ze 100 razy drozszy!" Naukowa medycyna to taka skuteczna niekoniecznie to co konowa艂y gadaj膮:P.A sok noni nie jest panaceum na wszystkie choroby:P.Na zm臋czenie trzeba stosowa膰 odtruwanie g艂od贸wk膮:P.Tylko nie pisz 偶e na g艂od贸wkach zarabiam bo co艣 niezbednego do nich sprzedaj臋:D.

Udost臋pnij ten post