Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość jjgii9uttgjizullbkpjzkihgfd
JK

Luis droda kolezanko gdzie Ty sie podziewasz? Czyzby maz skonfiskowal kompa(:TO BYL ZART) Ja wiem ,ze czlowiek ma malo czasu,bo praca ,dom itd. Mam nadzieje ;ze sie jeszcze odezwiesz .zycze duzo szczescia i radosci.buziaczki

Gość luis
Właśnie wpadłam po dłuższej przerwie a tu dowiaduję się z drugiego topiku że właśnie zmykasz na kawę postaram się wieczorkiem zajrzec pozdrawiam

Luis droga kolezanko ciesze sie ,ze wreszcie wpadlas ,juz myslalam ,ze zapomnialas o naszych pogaduchach.Wreszcie sie odezwalas.zostaw wiadomosc kiedy nastepnym razem bedziesz tutaj.Ja staram sie podnosic nasz topik,co by nie zaginal .Zajze ok.15 bo jak zauwazylam tak o tej gdzies godzinie dzisiaj wpadlas. do nastepnego spotkania droga kolezanko. CIEPELKIE POZDROWIENIA.:)

Gość luis
Cześc AGNESSSS nie udało mi się o 15 jestem teraz aTy?

Gość luis
AGNESSSS jestem a Ty

Gość luis
AGNESSSSS nie załamuj mnie dzieliło nas tylko 6 minut musisz tu gdzieś byc czyżbyś była na starym topiku

Luis droga kolezanko ,co tam u Ciebie slychac.Ja jeszcze troche i bede sama ,bo Moj maz wyjezdza do szwajcarii,dostal niezle zlecenie, takze zalamka

Gość luis
Ja też jestem pobrykałam po innych topach szkoda mi Cię że zostajesz sama a na długo twój mąż wyjeżdża

Gość luis
To przechlapane tylko nie szukaj sobie kochanka...żartowałam co u mnie biegam do pracy i takie tam domowe pierdy ale za to często rozmawiam ze "swoim panem" planowaliśmy nawet kolejne spotkanie ale chyba nie wypali

Jak mezus wyjedzie to tez poszukam sobie jakiegos zajecia,bo oprucz papierkowej roboty u meza w firmie ,to beda nudy.

TROCHE SIE SAMA BOJE BYC W DOMU ; MYSLIMY NAD ZALOZENIEM ALARMU,KTORY BEDZIE BEZPOSREDNIO PODLACZONY Z POLICJA.