Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wyjec

co zrobic jak pies sasiadow caly czas szczeka ??

Polecane posty

Go艣膰 wyjec

mam zajebisty problem ! durny pies sasiadow szczeka na wszystko i na wszystkich dzien w dzien jakies 10 godzin non stop praktycznie !! sasiedzi maja to w nosie !! co zrobic?? bo ja juz nie daje rady ilez to mozna?? jescze troche a wynajme kogos by go zlikwidowal ! ale to juz ostatecznosc:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stanczyk
:( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stanczyk
co zrobic,jezeli pies nie zna sie na zegarze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malagga
jezeli nie reaguj膮 na zwrocenie uwagi, to mozesz zadzwonic po straz miejska lub policje - zakl贸caja spokoj. Ich pies, ich problem. Zadne zwierze nie zachowuje sie tak bez powodu. Cos jest nie tak. Moze za malo wychodzi na zewnatrz, za malo biega?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onk3
wynajmij kogos niech go zlikwiduje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stanczyk
zlikwidowac psa? za to,ze szczeka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malagga
to wina cz艂owieka, nie psa, co nie znaczy ze nalezy zlikwidowac s膮siadow ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyjec
pies poszedl w slady sasiadow i chyba robi to specjalnie ! kto by wytrzymal taki jazgot :/ to wielki pies owczarek niemiecki przynajmniej tak wyglada:/ na dworze siedzi sam wiec pomyslalam ze moze dlatego ze sie nudzi ? kiedys widzialam ze nikogusienko nie bylo na dworzu, zwierzakow tez nie zauwalylam na ktore by mogl szczekac ! jedyne co zauwazylam to to ze wial silny wiatr i cos mi sie wydaje ze ujadal na liscie:/ hmm pies nie ma gdzie lezec i gdzie sie schronic np w czasie deszczu nie raz widzialam jak lezal w blocie juz nie mowie ze nie ma miski w ktorej kazdy czworonozny powinien miec wode. z glodu szczeka?? choc nie wyglada na takiego :/ echh pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

zag艂usza膰 :D Mo偶e wpu艣ci膰 kota??? Mo偶e szczeka膰 g艂o艣niej to sie przestraszy?

Udost臋pnij ten post

A powa偶nie to radze zadzwoni膰 do odpowiednich s艂u偶b( policja, opieka nad zwierz臋tami, stra偶 miejska) niech s膮siedzi maja 艣wiadomo艣膰 偶e nie s膮 bezkarni.Zn臋canie sie nad zwierz臋tami( brak jedzenia i picia) jest w Polsce karalne( tylko nie wiem czy wyroki odpowiednie zapadaj膮)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyjec
tez tak myslalam ale mama mnie powstrzymuje ze wzgledu na to ze mamy bardzo msciwych sasiadow :/ oni nie powinni miec zwierzat ! widac ze jemu brak milosci :/ dzisiaj jest troche spokojniej moze slatego ze wczoraj sie wydarlam ze pol miasta mnie slyszalo :/to oni moze tez:) jak nie bedzie mi dawal spokoju na przyszly raz to zadzwonie !! pozdrwiam i dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadzwon........
biedny piesek, jak on musi cierpiec... ze nawet do lisci szczeka :| to okropne, zrob cos z tym ... zadzwon najlepiej do ochrony praw zwierzat a sasiadami sie nie przejmuj-nie moga robic wszystkiego bezkarnie, meczyc psa wlasnego! pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klementynnka
Niech si臋 zarejestruj膮 na www.myzoo.pl tam m ludzie wyt艂umacz膮 jak si臋 traktuje zwierz臋ta. Ludzie jak nie umiej膮 post臋powa膰 ze zwierz臋ciem i 藕le je traktuj膮 nie powinni mie膰 zwierz膮t!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daga91
ja otru艂am psa s膮siadom i mam 艣wi臋ty spok贸j ze szczekaniem, ka偶demu polecam t臋 metod臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zacznij szczekac z nim

Udost臋pnij ten post

Ja chcia艂am zaproponowa膰 aby艣 wy艂, nagra艂 to i puszczal jak si臋 zm臋czysz wyciem na 偶ywo. hmmm??

Udost臋pnij ten post

A co w tym dziwnego, 偶e szczeka? Ma mia艂cze膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zadzwo艅 do schroniska dla zwierz膮t oni sprawdz膮 czy ma nale偶yt膮 opiek臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
C贸偶 za wyczerpuj膮ca odpowied藕 ..... Powiem wam , 偶e j膮 te偶 mam takiego szczekacza , i mam go 14 lat takie psy si臋 nie zmieniaj膮 . Wsp贸艂czuj臋 i s膮siadom i w艂a艣cicielom .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j pies tez szczeka pod moj膮 nieobecnosc, no c贸偶 do pracy chodzi膰 musz臋, pies po prostu nie lubi zostawa膰 sam w domu, ale 偶adna krzywda mu si臋 nie dzieje, wr臋cz przeciwnie jest bardzo rozpieszczona i dlatego tak si臋 zachowuje. S膮siad贸w mam w doopie, skar偶yli oczywi艣cie do sp贸艂dzielni, swojego czasu dostawalam upomnienia i na tym si臋 sko艅czy艂o, bo nic innego mi nie mog膮 zrobi膰, nie maj膮 prawa kaza膰 mi pozby膰 si臋 psa , zwolni膰 si臋 z pracy, zakleic pysk psu czy eksmitowac mnie z mojego w艂asnego mieszkania, wiec s膮siedzi dali sobie spok贸j bo wiedza ze nic nie zdzialaja. A ze go otruja to si臋 nie boje, bo chodzi tylko na smyczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie mo偶na takiemu g艂o艣nemu zwierz臋ciu za艂o偶y膰 kaga艅ca ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak b臋dzie pi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pogniec babk臋 tak膮 z choinki na ma艂e kawa艂eczki dodaj do mi臋sa mielonego ,zrob mielone i daj temu psu ,do tygodnia przestanie szczekac :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am to samo, pisa艂am anonimy sk*****elowi ale mial w dooopie, a psa kt贸rego艣 dnia przerobi艂am na kotlety mielone. Nie szkoda mi biednych kundli, 艣mierdz膮, szczekaj膮, brudz膮, chyba tylko popapra艅ce trzymaj膮 kundle w mieszkaniu w bloku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To kup se sw贸j dom i si臋 wyprowadz, kupuj膮c mieszkanie w bloku musisz si臋 liczy膰 z tym, ze mieszkaj膮 tam ro偶ni ludzie, z psami, z krzyczacymi malymi dzie膰mi, czasami jaki艣 alkoholik si臋 trafi niestety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wszystkich sta膰 na dom t臋pa cipko. Trzeba szanowa膰 spok贸j lokator贸w. A co je艣li ma艂e dziecko jest w mieszkaniu i jaki艣 obszczymur szczeka w dzien i dziecko si臋 budzi przez to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam wlozyc haczyk na ryby w kielbask臋 i podrzucic. Za dzien, dwa b臋dzie cisza. To jedyna pewna metoda no chyba, zeby sidla zalozyc, ale b臋dzie wyl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie przysz艂o nikomu do pustego 艂ba,偶e otrujesz komu艣 psa to b臋dzie nast臋pny, a po nim kolejny.Jak pies chodzi na smyczy i jest w kaga艅cu to byle czego nie podniesie,te偶 tak mo偶e si臋 zdarzy膰. W budynku wielorodzinnym dzieci maj膮 prawo drze膰 si臋 co si艂 w p艂ucach o ka偶dej porze,pijak awanturowa膰,la膰 i puszcza膰 pawia po klatkach,a jak pies szczeknie to dramat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ju偶 pias艂am wcze艣niej ,mam w doopie s膮siadow, nie zale偶y mi by mnie lubili, ich pisemka do wsp贸lnoty nie przynios艂y efektu , bo nic mi nie mog膮 zrobi膰, jak si臋 im nie podoba to niech si臋 wyprowadz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W ko艅cu!!! Znalaz艂em spos贸b na szczekaj膮cego psa! Jak nie ma mnie w domu to psa ucisza aplikacja :D 艢mieszne ale dzia艂a! Mam nawet statystyki ile szczeka, w zale偶no艣ci od komendy, kt贸r膮 telefon odgrywa jak mnie nie ma. Jak kto艣 ma problem z szczekaj膮cym psem to polecam: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.antibark&hl=pl Apka nie jest za friko, bo jest warta swojej ceny. No i ta艅sza ni偶 godzina behawiorysty!

Udost臋pnij ten post