Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =fdghjk

Nie chcę tego dziecka - poradzcie

Polecane posty

Gość =fdghjk

Zaszlam w ciąże ktorej nie chce co moge zrobić młode i starsze mamy pomóżcie

Gość a co ten szum
oddaj do adopcji jak urodzisz

Gość Martusia26
Kochana ja moge poradzić ale przeczytałam to gdzieś sama to przeczytaj a potem zdecysuj ABORCJA" Mamusiu... Coś się stało, ja żyję. Dar życia otrzymałam, a braciszka z boku poznałam... On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki ci Mamusiu! Braciszku! Patrz, coś się stało! Jakieś swiatło się tu dostało, Jakieś narzędzie błyszczące, AŁA! Jakie kłujące! Braciszku! Co oni ci robią? Dlaczego dziurkę w brzuszku ci skrobią? Mamusiu! Braciszka rozrywają! Rączki mu wyrywają! Właśnie wykłuli mu oko! I serduszko rozdrali głęboko! Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana! Już nie ma nas dwoje... Zostałam sama! Jak ja się mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu! Nie pozwól umrzeć mi! MAMUSIU! Ten potwór rączki mi obcina! Już kaleką jest twoja dziecina! Mamusiu! Co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam! Mamusiu! Ja jestem miłością Boga dla Ciebie, On naprawdę chce nas mieć w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy? Nawet po śmierci się sączy? Ratunku Mamo! On urwał mi kolano! Tatusiu! Ja będę twym skarbeczkiem, Będę twoim aniołeczkiem, Ale pomóż mi! Niech nie wyrywa mi drugiej rączki! Mamusiu! Tatusiu! Ja mogę być głodna, Nie potrzebuję pieniędzy! Kochani, ja mogę żyć w nędzy! Ale nie pozwólcie, aby mnie zamordowali, I życie mi zabrali! Mamusiu! Ja jestem jeszcze mała, Ja zawsze będę cię kochała! W twojej starości będę promykiem słońca, Będę miłością cię obdarzała, do dnia twojego końca, Mamusiu! Mamusiu! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już! Nawet nie wiem, jak wy wyglądacie! I dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że tatuś cię dręczy? Że cię nie kocha i męczy? Ja cię tysiąc razy mocniej będę kochała! Ja- twoja córunia mała! Ja będę ci buzi na dobranoc dawała, Ja się będę z tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Mamusiu! On teraz skrzypcami oczy mi rozdusił! Nie będę widziała mojej mamusi! A ty mnie będziesz widziała, Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika- tam będę leżała! Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś? I tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu PA! Twoją córunię w krematorium spalili, a duszy jej nie zabili! Ja w twoim umyśle będę żyła, będę po nocach ci się śniła, I będę po nocach do ciebie wołała, Ja- twoja córunia mała! Mamusiu! Dlaczgego zatykasz uszy? Przecież nikt cię nie ogłuszy! To ja przecież, ja- twój skarbek kochany, Ten, co miał brzuszek rozerwany, Mamusiu! Pamiętasz, jak się bałam? Jak o pomoc do ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo by zabił twoją dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo... Czy ta powołanej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, Poznaj tych ludzi z bliska. Sprawdź, czy oni też swoje dzieci zabijają, Czy tylko ciebie w pogardzie mają. Mamusiu! W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, A niewinnym łamie się kości, Ustawy Ludobójcze podejmują, I tobą wcale się nie przejmują, Mamusiu moja kochana... Dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież Ja- twoja córunia! Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła... Mamusiu! W twoim sumieniu będę ciągle żyła, I będę za tobą bardzo tęskniła! Że twoja córeczka najbardziej by cię kochała... MAMUSIU MOJA! JA NAWET TERAZ JESTEM TWOJA!

nie masz pojęcia ile dziewczyn z kafeterii chciałoby się z tobą zamienić...

Gość radzimy s.......laj

Wiele par nie może mieć własnego dziecka, takie pary w większości przypadków marzą o adopcji noworodka. Jeśli urodzisz dziecko, zrzekniesz się do niego par, to w ciągu kilku dni znajdzie się para, która zechce takie maleństwo adoptować. Może po porodzie obudzi się w Tobie instynkt macierzyński i zdecydujesz się zatrzymać maleństwo przy sobie. Nie usuwaj ciąży, już samo to, że masz wątpliwości wskazuje na to, że aborcja nie jest dla Ciebie.

Gość hijkl
1)mozesz ta ciaze usunac choc to dziecko ma prawo zyc 2)mozesz urodzic i oddac jest mnustwo rodzin ktore chca miec dzidziusia i nie moga 3)mozesz urodzic i wychowac dziecko i to byloby najrozsadniejsze to twoje dziecko wiec chyba chcesz dla niego jak najlepiej?!

Ja ci radze urodzic. Zobaczysz, ze pokochasz to dziecko przez dlugi czas ciazy. A jesli nie, to oddasz do adopcji- od razu znajdzie sie para, ktora wezmie z radoscia twoje dziecko. A powiedz, masz ciezka sytuacje? Nie masz wsparcia w najblizszych? Czy po prostu czujesz, ze nie doroslac do bycia mama? Ile masz lat? Co robisz?

Gość hijkl
i kolejny dzidzius zostanie aniolkiem?

Gość daj mu zyc...

Gość kwiatek bez liści
O ja... ależ grafomański jest ten wiersz :)) Jedyne co u mnie spowodował, to duszenie się ze śmiechu :D Czemu przeciwnicy aborcji nie używają argumentów na poziomie, tylko uciekają się do takich absurdalnych rzeczy jak np. te różne głupie wierszyki i opowiadania. Przecież to niepoważne :)

Gość oddaj do adopcji