Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serenejj

Czy w takich obcasach dobrze wygląda NISKA dziewczyna ??

Polecane posty

Gość serenejj

158 wzrostu ale typ gruszki tzn. nogi nie należą do szczupłych - czy taki obcas będzie dobrze wyglądał?: http://allegro.pl/item161861718_zamszowa_czarna_elegancja_polska_prod_roz_35.html Wiem, ze na pewno lepiej prezentowały by sie wyższe szpilki ale ja nie lubie chodzic w obcasach a te są wygodne. No i to do sukienki na wesele do hulania całą noc ;)

Gość taki paseczek na kostece
jak tam jest optycznie skraca nogi.

wiesz co? bede szczera.. jak zwykle zreszta.. te buty sa po prostu obrzydliwe, ale nie o to pytasz.. zatem jezeli jestes niska to jeszcze gorzej bedziesz wygladala w butach z czubami :o obcas moze i ok, ale poszukaj czegos z okraglym noskiem. jesli koniecznie chcesz z czubem- to wtedy zdecydowanie wyzszy obcas. chodzi miedzy innymi o to, zebys nie wygladala na jakas \"wielka stope\"

Gość serenejj
Dzieki za szczerość - te buty to nie ten fason chodzi mi tylko o SAM OBCAS. Owszem wolałabym z okrągłym noskiem ale mam rozmiar 35 i wyglądałam poprostu conajmniej śmiesznie takie .. kopytka heh

Gość jeśli nie lubisz szpilek
to kup może buty na tzw. słupku, przynajmniej będą trochę stabilniejsze. I zgadzam się, że okrągły czubek byłby lepszy.

Gość jeśli nie lubisz szpilek
z takim rozmiarem to efek t"duża stopa" Ci nie grozi:) ale kopytka od razu.... małe stopki wyglądają bardzo fajnie, myślę, ze nie masz sie czego obawiać.

wiesz, nie musza byc takie na maxa okraglutkie, moga byc lekko wydluzone.. byle nie w szpic :o no a slupki- przeboj sezonu tylko nie wiem czy odpowiednie do wieczorowej kreacji.. jednak co szpilka to szpilka!

Gość serenejj
A no własie co szpilka to szpilka. Mierzyłam kilka i powiem szczerze, że w szpic wyglądalo najlepiej (taki nie długi szpic!) miałam wrażenie, że wysmuklało moje łydki i wydłużało no i czułam sie dobrze. W słupkach wyglądałam tak ciężko, nogi wyglądały na jeszcze tęższe. Trudno też znaleźć coś co nie jest zapinane wokół kostki i jest w rozmiarze 35 :o Jeżeli miałybyście jakieś propozycje to bardzo Was proszę pokażcie na pewno skorzystam :) !!

te nade mna nie- znowu pasek do okola kostki i szpic :o

Gość serenejj
Bzium wow fajne ale ten obcas - zabójczy jak dla mnie po 5 minutach nie dałabym rady. Zazdroszczę dziewczynom, ktore lubią i noszą szpilki mi się to szalenie podoba ale wygoda bierze górę ;)

co do obcasa, to moim zdaniem wszystko zalezy od tego, czy jest on dobrze umiejscowiony, czy masz oparcie. w tego sylwestra pierwszy raz cala noc spedzilam w szpilkach wlasnie 10 cm i bylo super. na codzien obcasow nie nosze, ale nawet mi sie nogi nie zmeczyly.

Gość serenejj
Te pierwsze ładne jutro rozejrzę się za czymś podobnym i pomierzę :) dziekuje za pomoc!!!

Gość serenejj
a możesz opisać ten obcas a może masz zdjecie??

to nie kwestia zdjec- choc obcas w tych satynowych czerwonych wyglada obiecujaco. wierz mi- jak przymierzysz, to bedziesz wiedziala! poczujesz sie stabilnie i nie bedziesz sie chybotala ;) po prostu bedzie Ci wygodnie powodzenia na polowaniu! teraz jest sporo butow wlasnie w takim stylu (jak te czerwone, i na szczescie ;) ) wiec powinno sie udac pozdrawiam 🌻

Gość baniak
a ładniutka jesteś? pytam poważnie.

Gość serenejj
Co z tego, że buzię mam ładna skoro figura nie ta :(

Gość serenejj
BZIUM miałabym jeszcze jedno pytanie - czy pasuje mieć rajstopy gdy palce są odsłonięte w butach?? Np. sandalki.

sa specjalne rajstopy bez zaznaczonych palcow- jak poprosisz w sklepie, ze chcesz rajstopy do butow z odslonietymi palcami, to beda wiedzieli o co chodzi. najlepiej jakies cieliste no i nie zapomnij o pedicur ;) a NIE pasuje isc BEZ rajstop!!! mozna nie nosic rajstop ale tylko w lecie, nieelegancko jest pokazywac nagie stopy.. choc niestety wiele osob o tym nie wie :o

Gość baniak
skoroś ładna to zdychaj jak hussein.

Gość serenejj
BZIUM dziękuję Ci bardzo za pomoc !!! 🌼 ja też uważam, że bez rajstop jest nieelegancko ale kiedyś ktoś zwrócił mi uwagę, ze nie pasuje :/ a miałam właśnie tez bezszwowe na paluszkach.. P.S. Baniak widze, że ten nick dużo o Tobie mówi hahaha.

nie ma za co :) baw sie dobrze.. na zakupach no i na weselu 🖐️

Gość plamkaa
Te szpilki ze zdjęć sa okropnie bezpłciowe.... brrrr Ja tam uważam, że w szpilkach z czubkami noga wyglada przeslicznie, byle są dobrze skrojone i stópka mała. Czubek wysmukla łydkę i noga wyglada zgrabniej. przeciwnie do balerinek, które przy grubej łydce dają efekt " świńskiego kopytka". Balerinki skracają optycznie dużą stopę. I jeszcze - wcale nie jest powiedziane, że nie wypada pokazywać gołej stopy. Spójrz na wielkie gale i gwiazdy w kreacjach. Ale oczywiście w zimie raczej odradzam chodzenie bez rajstop;)