Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria28

a ja z moim dziubaskiem lece niedlugo na Kanary!!!! ehehe

Polecane posty

Gość Wiktoria28

Stac nas na taki wypad w zime bo on zarabia kolo 15 tys zlotych a ja 7 tys i w wakacje wybieramy sie do Meksyku. Wlasnie przyszedl mi kostium z victoria's secret, zamawiany przez allegro i wygladam w nim super. Poznalam mego dziubaska na bankiecie. Wysoki, zadbany, inteligentny, pewny siebie, boagty, z zajebista fura. On takze na mnie zwrocil uwage bo sie wyroznialam sposrod szarych myszek. jestem bardzo atrakcyjna kobieta. tworzymy zajebista pare, wszyscy sie z anami ogladaja na ulicy. Czy moze ktos byl w meksyku? Pytanie kieruje do ludzi, ktorzy duzo podrozuja i sa tak samo super jak ja i moj dziubasek:)

Gość powiem tak
śmierdzisz moczem sucza byczo ze wsi:(

Gość kolejna prowokacja
ech, te ferie :D

Gość Wiktoria28
Tu moga pisac tylko osoby ktore byly w meksyku!!! zazdrosnicy

Gość Wiktoria28
jeszcze żeby tylko jego penis osiągnął przynajmniej azjatycką normę byłoby wspaniale ps: na tyłku mam celulit

Gość jejejejejeje
ale domyslam sie lecicie prywatnym odrzutowcem, tak??? szkoda ze tak malo zarabiacie bo mam lepsza oferte, ale tylko dla 'wybranych'

Gość Wiktoria28
podszyw

Gość Wiktoria28
a jaka masz oferte? na koncie mamy o wiele wiecej :)

Gość jejejejejeje
mam super oferte, ale wiesz nie moge tego tu publicznie ujawniac... zreszta to jest dla perfekcyjnych osob, a jesli masz ten cellulit to... sorki... zrob operacje jakas

Gość Wiktoria28
na Kanarach ja i mój dziubasek spróbujemy wreszcie koprofilii. w ciepłym klimacie stolec tak fajnie się rozpuszcza... PS. to nie podszyw

Gość Wiktoria28
podszywaczu, wiem ze sie nudzisz i musisz mi dogryzac idz dziecko ulepic balwana

Gość wielkie halo
Kanary, nic ciekawego...juz wole polski Bałtyk. Byłam w zeszłym roku w marcu i wiecej tam nie polece. Byłam na Teneryfie. Uwazaj zeby na czarnych plazach wulkanicznycy nie pobrudziły Wam się tyłki, a siedzenie przy basenie to zadna przyjemniosc.....

Gość Wiktoria28
tyłki i tak będę pobrudzone - pisałam powyżej czemu, wiec żadna różnica :classic_cool:

Gość Wiktoria28
alez jestem zaje**** laską, aż się napatrzeć nie moge i robie sobei dobrze śledziem w oleju

Gość ale to juz było....

Gość kiepski podszyw
i nie ma się czy podniecać, bo mój brat zarabia dużo więcej niż dziubasek autorki topiku:p

Gość najlepszaaa
tak słabo zarabia ? weez jakby moj facet zarabial tak malo jak twoj to bym go juz dawno z domu wykopala. i co to są te kanary ? ja na kanary wysylam na wycieczke mojego psa...

Gość najbogatszyyy
...i za przeproszeniem ..uj z tego że zarabiacie ...dla mnie jesteś zwykłą ... przykro mi ...jak David i Victoria ...jak Radziu i prosta Doda ...w.urwia mnie takie obnoszenie się z posiadaną kasą ...będziecie mieli się za co leczyć na głowę

Gość ale ale ale
netto, czy brutto, bo to panna, jest kolosalna różnica :-p nie polecam kanarów, lepiej jedźcie na Malediwy

Gość diwy na malediwy

Gość szczurzyca w golfiku
nie poanimaju :o Kanary w Meksyku, czy co? :o

Gość Kanary o tej porze sa kiepskie
bo za zimno, poczekaj z miesiac co najmniej. Za to w Meksyku w lecie sie ugotujesz i nic nie uzyjesz. Lec lepiej do Chin

szczurku, co się dziwisz, przecież to na kilometr prowokacją jedzie... poudawajmy że się daliśmy nadbrać, niech ma dziecko zabawę...