Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erwina

radości i smutki w walce o lepsze jutro!!

Polecane posty

A wiosny jak nie ma tak nie ma :-( Erwino właśnie zjadłam kawałek wędlinki i dwa jajeczka.Musi do rana wystarczyć,wody mam dostatek :-)

Zdrzemnęłam się trochę ale czuję się już lepiej. Dawno już nie chorowałam i w końcu musiałam. W ogóle nie mam apetytu. Ja zawsze chudnę pod wpływem stresów, tak umyslnie się nie odchudzam, staram się tylko nie objadać. Mnie przydałoby sie trochę poćwiczyć, mam kiepską kondycję to po pierwsze a po drugie żeby poprawić sylwetkę. Odpowiednia waga nic nie daje jeśli proporcje nie te ale za leniwa jestem.

Inano witamy w seksownej czerni.:) Wiesz, ja mam dokładnie tak samo, jestem strasznie leniwa jeśli chodzi o ćwiczenia, a to jest to co byłoby mi bardzo potrzebne. Kondycję też mam strasznie kiepską :( Czasem to nawet biorę się za ćwiczenia, ale jak już czytałaś padam z powodu zakwasów. Ale obiecuję sobie że będę ćwiczyć!!! Może razem sie zmobilizujemy? I tak np zrobimy codzinnie przynajmniej kilkanaście brzuszków?? Co ty na to? Jesli o mnie chodzi to jest to mój słaby punkt... Ja zaczynam od jutra :) Czuje sie już na siłach więc do dzieła!! Słowo się rzekło ;) Postaram sie zrobić to rano, jutro zdam relację. Poza tym podobnie jak ty też jem raczej mało. Czasem sobie pozwalam na jakieś większe obżarstwo. Strasznie wiele mamy wspólnych cech o ile można je tak nazwać :) Miłego wieczorku wszystkim. Ja oglądam replikanta, a potem skusze się na nieusraszonych. Oglądacie czasem nieustraszonych? Ble to co oni jedzą, ja bym sie chyba nie odważyła za żadne pieniądze świata. Aniołku dzieki za pomysły na życzenia, wybrałam te pierwsze :)

Witam na porannej kawusi,gospodyni śpi,więc kawkę stawiam ja c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/ c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/ c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/c\\_/ U mnie sniegowe chmurki nadciągają,chyba zima wraca...a ja chcę wiosny !!! Widziałam już przebisniegi,róże w pączkach i to wszystko mrozik i snieg zniszczy 😭

U mnie czwarty dzień na diecie,widzę już kolejne postępy,oby tak dalej,na lato jakoś będę się reprezentować :D No i w końcu obkupię się w fajowe fatałaszki :D o bieliźnie nawet nie wspomnę ;) No i nie zdziwcie się kochane jak poinformuję Wam o tym,że zostaniecie wirtualnymi cioteczkami :-) Już mężowi dzidziuś chodzi po głowie.Otwiera się przed nami nowa perspektywa a z nią w parze idzie nadzieja. Buziaczki dla wszystkich 👄👄👄

Kochana Erwino ludzie dla pieniedzy zjedzą nawet ludzkie g***o,to jest obrzydliwe.Nie oglądałam nigdy tego programu,ale słyszałam z opowiadań,jak strasznie Ci ludzie się poniżają.Uważam,że nie mają własnej godności.Nigdy bym tego nie zrobiła.Chyba że chodziłoby o ludzkie życie,dla pieniędzy nigdy !!!

Inana jak sie czujesz??? U mnie na stres najlepsza lodówka :-( do tego doszły diety cud,potem rzucenie się na jedzenie i prześliczny efekt jojo.Wszystko razem trzeba zumować i wychodzi obrzydliwa otyłość.W chwili obecnej nie mam już otyłości zwalczyłam ją,pokazała się nadwaga-i z tego się bardzo cieszę,zawsze to krok do przodu.Jestem na diecie od 21 stycznia 2007 roku i schudłam już 10 kilogramów,dopadłam kolejnej dietki i cała naprzód,odchudzam się dalej,do skutku,do wymarzonej wagi a potem jeszcze trochę w dół do idealnej wagi.No może z tą idealną wagą troche przesadziłam,wystarczy mi waga wymarzona :D Mam już w końcu trzydziechę na karku i dwoje przesympatycznych dzieci,które czasami dają we znaki,ale i tak są najukochańsze.Miałam dzisiaj prześliczny sen.Śniła mi się moja młode lata.Mój kochany chłopak,który obecnie jest moim mężem.Jego podchody do mnie i maślane oczy wpatrzone we mnie niczym w obraz.Ach to były czasy...stare dobre czasy.Teraz to czas tak szybko leci,widzę to po własnych dzieciach,rosną jak na drożdżach a ja niestety jak to się mówi...jak krowy ogon-rosnę w dół.Ale dopadł mnie nastrój...dziewczyny ratunku-pomóżcie mi wyjść!!!

Aniołku jesteś kochana i bardzo zaradna.skończysz tę pracę i odniesiesz sukces.Trzymam za Ciebie kciuki.Pamiętaj to co robisz to robisz przede wszystkim dla siebie.Jak sobie pościelisz,tak się wyśpisz.Dasz radę,a teraz ostro bierz się za naukę.Na tym forum są dobre cioteczki które cały czas Ci dopingują.Powodzenia.

Majmac gdzie się podziewasz/?? Wracaj i napisz koniecznie czy kontaktowałaś się z moją konsultantką??? Jestem strasznie ciekawa!!!A poza tym potrzebuję kompana w odchudzaniu!!!We dwie zawsze raźniej :D

Widzę,ze prowadzę same monologi.Mam nadzieję,ze nikoga nie zanudziłam.W moim wieku musicie mi wybaczyć;)Zmykam do codziennych obowiązków,później wpadnę i znowu przynudzę.Miłego dnia dziołchy.

I jeszcze coś.... ERWINO WSTAWAJ...POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERWINO WSTAWAJ...POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERWINO WSTAWAJ...POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERWINO WSTAWAJ...POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERWINO WSTAWAJ...POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D Nawet mój pan się boi mnie budzić, a tu taki krzyk się rozległ ;) A tak smacznie się przewracałam na kolejny boczek ;) Jestem przeczytałam i jestem w szoku!!!!!!! Ami_ro !! Będziemy ciociami?? Wow!!!! Jesteś bardzo odważna! W dzisiejszych czasach ludzie decydują się z ledwościśą na jednego malucha a tu szykuje się trzeci!! Brawo! Gratuluję decyzji!! 🌻 I cieszę się że nadrobiłaś swoją nieobecność :) U mnie niestety tez pogoda się popsuła i tez pragnę wiosny jak szalona!! Ami_ro pewnie nie chcesz jeszcze zapeszać i nie piszesz co to za perspektywy? Jak już wszystko będzie na dobrej drodze to daj znać, a tymczasem mocno będę zaciskała kciuki za powodzenie!!!! I pisz ile wlezie, bo wcale nie są z nas staruchy ;) Mi tez się śniły dawne czasy hehehe a jak superowo wyglądałam ;) I tak wyglądam dosyć młodo dzięki temu że jestem szczupła, ale wiecie jak to jest, najgorzej jak się samemu widzi własne niedoskonałości i ubytki w wyglądzie. A ponieważ zawodowo już mi niczego nie brakuje (choć coś się jeszcze da zrobić) to najbardziej skupiłam sie na wyglądzie. Musze wam też powiedzieć, że ciężko wypracować mi mój własny styl w ubiorze. Ciągle się motam między sportowym, eleganckim a takim młodzieżowo - szokującym. I tak szafa pełna ciuchów różnych a ja nadal najczęściej nie mam co na siebie włożyć. A może po prostu już tak mam że zbyt szybko mi się ciuchy nudzą??

Ami_ro gratuluję ci z całego serca wytrwałości w diecie i w postanowieniu!!!! Masz rewelacyjne wyniki!!! Oby tak dalej! Z tego co napisałaś wynika, że wytrwasz i nie poddasz sie za żadne skarby świata! Możesz służyć za wzór :) BRAWWO!!!! Dzięki za kawę 💤💤

Aniołku nie martw się, Jak pięknie napisała Ami_ra my cię tu wszystkie wspieramy duchowo ;) Jesteś bystra, inteligentna i w ogóle bardzo sympatyczna :) dasz sobie radę ze wszystkim. A studia i tak zlecą niepostrzeżenie. Wiem coś o tym. A potem to już tylko ciężka praca i praca i praca...

Inano mam nadzieję, że czujesz sie duuużo lepeij ;) i praca jest znośna. Majmac faktycznie mogłabyś swoje łapki odcisnąć i powiedzieć co u ciebie?? Zaczynasz dietkę?

Erwinko jeszcze nie spodziewam się dzidziusia,na razie to tylko plany.Najpierw muszę się porządnie odchudzić,abym w ciąży nie wyglądała jak słonica.No i te nasze nowe perspektywy,wszystko w toku,mam nadzieję,ze na wiosnę już będę mogła się pochwalić.Oczywiście jeżeli wszystko pomyślnie się dla nas skończy.

Amir_ro zrozumiałam że to jeszcze plany ;) Mimo wszystko gratuluje!!! I mocno trzymam kciuki!!!!! A ja doprowadziłam się do ładu a teraz zmykam przymierzyć spodnie te co wczoraj sobie upatrzyłam :D Mam oczywiście dylemat bo nie jestem pewna czy je chcę, a na dodatek są do tego marynarki no i oczywiście podobne komplety w brązie. Ale mam mentlik. Szkoda że nie ma tu którejś z was, mogłybyśmy pójść razem. A tak musze sama sie zastanawiać godzinami. I jeszcze jak znam siebie to nie wiem czy będę zadowolona :O:O Ale buciki wczorajsze są śliczne :) No to czas na mnie.. Ciekawe czy kupię?????

Część :) Wróciłam niedawno do domu. Po pracy spotkałam jeszcze koleżankę i trochę się zagadałyśmy. Erwina - udanych zakupów :) Zmarzłam trochę, u mnie też słoneczko ale mroźno, wciąż czuję się nieszczególnie ale lepiej niż wczoraj. Ami_ra powodzenia :) My z mężem też mamy takie plany ale nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie.

Hehehe Aniołku na arktyce!!!!!!! Cholewcia ja stanowczo chciałabym mieszkać w ciepłych krajach. Gdybym była fryzjerka pewnie bym gdzieś wyjechała!! Ileż byłoby przyjemniej.. Inano dobrze ze czujesz się już lepiej :) I słysze że planujecie maluszka niebawem :) No to mamy dwie starające się przyszłe mamusie! Ale miło! 🌻 Zakupy nie wiem czy udane, to się zobaczy ;) Nie wiem po prostu jak będę się w tym czuła i jak często chodziła. Kupiłam ostatecznie ten popielaty komplet. Myslałam jedynie o spodniach, ale jak ubrała marynarkę do nich to już klamka zapadła ;) I tak oto przytaszcyłąm do domu komplecik. Mam nadzieję, że go polubię bo może nada się na komunię. Musze w tym roku wyprawić chrześniaka. Inano a do mnie znajoma na plotki przychodzi w czwartek. To będzie ciężki dzień... pierwszy dzień w pracy i jeszcze wizyta :) ale będę śpiąca... Miłego wieczorka!

Kochane dziewczynki poratujcie mnie :( mam z Filozofii takie 2 pytanka ehh :( Czy jezeli moralnosc uznamy za subiektywny wytwor spolecznych obyczajow, to postepowanie moralne bedzie rownoznaczne z konformizmem ?? Uzasadnij. Krąg moralnego postepowania Glowa mi peka nic nie mysle :(:( pomozcie

Ha ha ha muszę wam napisać co ja staruszka sobie dzisiaj zafundowałam.Otóż zrobiłam sobie taką papkę z kawy naturalnej,imbiru,kakao,cynamonu i balsamu przeciw celulitusowi.Siedzę teraz owinięta w folię spożywczą i wszystko mnie pali.Mówię wam jak na razie to rewelacja.A najlepsze było to jak się zaplątałam w foli.Nie mogłam nikogo prosić o pomoc bo stałam nagusińka :D Ale w końcu się wyplątałam.Idę pod prysznic,20 minut już mija,zobaczymy co z tego wyjdzie.

No i dziewczyny...BOMBA !!! Skórka gładziutka,i czuję się fenomenalnie :D.Polecam. Agniesia niestety nie umiem Ci pomóc :-(.Może nasz aniołek albo erwina...

Cześć wieczorową porą :) Ami_ro widzę, że szalejesz ;) Musiałaś pociesznie wyglądać taka miotająca się w foli :D:D przepraszam, ale mnie to ubawiło. Koniecznie mi podaj raz jeszcze te składniki z ilością,. Na piling i na to coś do zawijania się. Ja wiem, że już raz podałaś, ale nie zapisałam sobie :( Prosze ślicznie o powtórzenie :) Jasne i wyraźne ;) Agniesiu jak wklepiesz w googlach konformizm to wyskoczy ci sporo opracowań z których z łatwościa znajdziesz odpwoiedx na pytanie. Tylko tak mogę ci pomóc, bo nie moge przecież za ciebie napisać tego. Todosyć długie rozważania, ale jest tego naprawdę sporo w necie :) Walcz dzielnie!!!

O! Dzisiaj ja pierwsza? :D Witam dziewczyny! Kończy się moje leniuchowanie buuuuu 😭 Trudno, jakoś trzeba się pozbierać ;) i ruszyć ponownie w wielki świat. A tymczasem zbieram się na łajzy. Musze kupić szczoteczkę do zębów bo trochę mam uż zniszczona, krem do rąk, coś do jedzenia wymyślić no i może po drodze kilka innych sklepów odwiedzę. A i jeszcze zakupy na jutro, bo znajoma przyjdzie. To będzie ciężki dzień... Żeby chociaz pogoda dopisała. A przed wyjściem idę na kanapę trochę poćwiczyć swoj brzuszek :D Wczoraj nie ćwiczyłam, ale dziś to zrobię i od dziś postaram się być systematyczna. Inano polecam ci 6 weidera. Tylko jeśli twoja kondycja jest taka jak moja to trzeba wprowadzić modyfikacje czyli pierwszy i drugi dzień powtarzać, aż wzmocnisz mięśnie brzucha wystarczająco. :) To miłego dzionka! Ami_ro nie zapomnij mi podać jeszcze raz tych przepisów na mazidła :). Szkoda, że z rana mi nie podałaś zanim poszłąm na zakupy, bo kupiłabym składniki. Pamiętam tylko o kawie i cynamonie. Mama nadzieję że to wszystko. Majmac pochwal się poczynaniami. Co posanowiłaś? Ami_ro a na nowej diecie coś jeszcze spadło??? Niesamowicie się zawzięłaś. Ech, gdybym ja miała takie samozaparcie do ćwiczeń ;)

A więc nie zazdroście tylko do dzieła :D piling: 5 łyżek kawy naturalnej zaparzyć niewielką ilością wody.Zlać nadmiar wody,dodać łyżeczkę cynamonu i żel pod prysznic.Wszystko dokładnie wymieszać i wcierać w ciało.Potem zmyć. 6 łyżeczek kawy naturalnej zaparzyć,nadmiar wody zlać.Dodajemy łyżkę cynamonu,łyżeczkę imbiru,łyżeczkę kakao oraz balsam przeciw celulitusowi.Balsamu tyle aby wszystko ładnie się połaczyło.Nakładamy papkę na uda,posladki,brzuch.Owijamy się szczelnie folią spożywczą i wyglądamy jak z innej planety :D Na 20 minut pod kocyk-koniecznie weźcie ze sobą dobrą lekturkę lub telefonik :D Życzę miłego smarowania i udanego owijania. Erwinko dzisiaj miałam ważonko i spadł ze mnie kolejny kilosek :D Czyli łącznie 10,5 kilograma.

Aniele bardzo poważnie podeszłam do mojego :classic_cool:.Jestem bojowo nastawiona,zbędnym kilogramom mówię \"PRECZ\".Nigdy nie byłam takl nastawiona jak teraz.Mam nadzieję,że niedługo rozmienię kolejną dziesiątkę.I będę wtedy bardzo szczęśliwa,do tego pozostały mi niestety 2.5 kilogramy.Ale dam radę,to tkwi w mojej psychice :classic_cool: Bedę was informowała na bierząco.A w swoim czasi napiszę wam z jakiej wagi startowałam i co uzyskałam.Na razie o tym nie piszę,bo dopiero rozpoczęła się prawdziwa wojna :classic_cool:

Sorki za literówkę i zjedzone słówko w pierwszym zdaniu.Ale jesteście tak inteligentne,że zrozumiecie wszystko :-) Aniele,nie martw się na pewno coś ze mnie zostanie.W ostateczności pozostanie wspomnienie :D