Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erwina

radości i smutki w walce o lepsze jutro!!

Polecane posty

Inana ostatnio zamówiłam sobie kosmetyki Oriflame:kremy przeciwzmarszczkowe na dzień i na noc,jakieś maseczki: pomidorową,z czarnej porzeczki i taką maseczkę która ściąga stary naskórek.Jeżeli jest coś godnego polecenia to proszę napisz mi 🌻

Erwinko nie ma sprawy,wiem,że dobrze liczysz :D Napisz mi jeszcze jak podobają Ci się nowe próbki perfum.

Zmykam do łóżeczka.Życzę kolorowych snów.Dobranoc :D

Ostatnio kupuję głównie z Avonu, mam bardzo wrażliwą skórę i stosuję lekkie kremy nawilżające, jak jest coś zbyt ciężkie - tłuste to zaraz mam problemy z cerą

Aniołku na pewno uda Ci się założyć taki dom o jakim marzysz,życzę Ci tego z całego

Ami_rko ale to już jutro, serio serio idę spać 🖐️ Dobranoc!!!!!! Miejcie najpiękniejsze i spokojne sny!

No tm razem to ja postawie wszystkim kawę :) jak mało to dogotuję wody, a dla Erwinki {_} rumianek ;) Dzień dobry, dziweczynki! 🌼 Wszystkiego naj, naj dla NAS wszystkich :)

Ja wczoraj połozyłam sie wcześnie. Ból głowy dawał mi sie we znaki do samego końca, i aż boje się dzisiejszego dnia. Co do bytów jeszcze, mam jakieś szpilki które kiedystam dostałam z Anglii, ale ani raz ich nie założyłam. Jedna także kupiłam na imprezę i fakt, wystapiłam w nich, ale ... W sklepie jak już załozyłam pani powiedziała: \"Pierwszy raz widzę żeby kobieta nie potrafiła USTAĆ na szpilkach!!!!\" Jak opanowałam stanie to uczyłam sie chodzić, bo zajęło mi trochę wyuczenie się trzymania pupy prosto a nie w okolicach ud :) a jak juz i to szło dobrze, brat ćwiczył ze mną taniec przez kilka dni, zwbym nie zabiła się na własanym obcasie :) No i udało się. O ubraniach może kiedy indziej. Dziś z okazji Dnia Kobiet ma być w pracy ciasto. Myślicie że powinnam odstąpić od postanowienia i zjeść kawałek??? Mam dylemat :o Dobrego dnia, Moje Drogie 🌼

Witam :) Momirko dziękuję za rumianek! Jeszcze gorący i pachnący, choć przyznaję, że wolałabym kawę... ale poczekam jeszcze. Ja również składam wam najlepsze życzonka z okazji naszego święta. Słuchajcie jestem strasznie przestraszona, bo dzisiaj przychodzi do mnie fryzjer :O Z jednej strony i chcę i musze podciąć bo wyglądam już nieziemsko, a z drugiej brak mi pomysłu :O:O Co ja zrobię ?!?!?! Mam nadzieję, że będzie dobrze i proszę trzymajcie za mnie kciuki. Momirko jak głowa? Ja też miewam bóle głowy, czasem migrenowe, więc wiem coi to znaczy, obyś dziś nie musiała sie z tym zmagać! 🌻 A teraz do pracy nastał czas. :) Wpadnę póxniej. Momirko myślę, że jeśli nie jesteś na jakiejś ścisłej diecie, to śmiało możesz sobie pozwolić na jakieś ciacho :) smacznego! Dla wszystkich mam również kwiatki 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Hello dziewczyny! Tak miło Wam się gawędziło wczoraj a ja akurat plumkałam w basenie...Erwina wskakiwała do łóżeczka a ja wychodzilam z basenu...a jak wróciłam to mąż właczył film na kompie ale niestety nie dałam rady go obejrzeć...padłam...choć i tak było po 23 więc nic dziwnego...wczoraj nie bardzo planowałam wyskok na basen ale ponieważ zjadłam coś bardziej kalorycznego od razu mialam wyrzut sumienia...i w 5 min sie spakowałam...i już byłam w aucie...lubie takie decyzje...heheh... Erwinko jesli chodzi o tusz to ja obecnie używam Double Extension Loreala...taki dwustronny...jest z odżywką... nie wiem ile kosztuje bo ja kupiłam go troche taniej od koleżanki...

aaa...dzisiaj Dzień Kobiet...oczywiście spóźniłam się jak kwiaty szef rozdawał...więc miałam niezłą polewkę bo...za jakiś czas zadzwonił do mnie osobiście i jak usłyszał,że jestem to mówi..\"JUZ IDE\"...heheh...przyszedł mi osobiście wreczyć kwiatka i jeszcze się zaanonsował...hehehe...to trzeba mieć układy...

Majmac,jedyna w swoim rodzaju...:D Wychowałaś sobie szefa :D Momira znam niestety aż nadto ból głowy.Jestem migrenowcem i jak migrenka mnie dopada,to po prostu żyć nie mogę.Ból jest tak okropny,ze wymiotuję,przeszkadza mi światło i muszę mieć głowę pod kołdrą o hałasie nie wspominam,musi być cisza jak makiem zasiał.Ale to jeszcze nie koniec,jak zaczyna się migrena to mam nieprzyjemnego zwiastuna,otóż zaczyna się od lewego oka-zachodzi ono taką mgłą potem dopada drugiego oka i przechodzi dopiero wtedy gdy nadchodzą bóle głowy-okropność. Życzę miłego dnia 🌻🌻🌻 Acha i jeszcze coś - o 70 deko mam mniej :D

Momiro jeżeli nie jest to dla Ciebie krępujące to proszę napisz jaką dietkę stosujesz.Jestem na etapie odchudzania,schudłam już sporo,ale niestety ciągle muszę nad sobą pracować.Wytyczyłam sobie cel,który muszę osiągnąć.Cenne są dla mnie każde rady.Z góry dziękuję :D

Erwinko jak sie spało,czy wypoczęłaś ??? A o fryzurkę nie martw się,zawsze możesz w domciu poprawić :D Pamietam jak kiedyś o tym pisałaś na forum :D Aniołku jak się czujesz? Mam nadzieje,ze dzisiaj jest Ci lepiej ❤️ Momira rzeczywiście musiałaś komicznie wyglądać w trakcie nauki chodzenia na szpilkach...ale nie przejmuj się - ja do tej pory nie potrafię.

Aniołku czasami tak jest,ze nie rozumiemy pewnych postępowań.Pocieszmy się jednak tym,że gdybyśmy to postepowanie zrozumieli mogłoby się okazać ,że to co sie stało jeszcze bardziej boli.A więc głowa do góry i przegońmy te czarne chmury.Życie jest piękne,więc żyjmy tak jak umiemy najlepiej,aby ludzie widzieli dobre czyny w nas i nie smućmy się więcej na to zawsze przyjdzie czas ❤️.Trzymaj się kochany Aniołku i uśmiechaj się,bo w tym Ci do twarzy.Buziak przeogromny 👄

...właśnie zjadłam na śniadanie grapefruita...mniam...odmówiłam ptasiego mleczka...wow...Amirko dołączam do Ciebie od poniedziałku...hmmm...zastanawiam się tylko Amirko czy mam przejść na ścisłą czy jednak byc na mieszanej kiedy chodze na basen...a z niego narazie nie zrezygnuję bo mam wykupiony karnet... hmmm...mam propozycje babskiej imprezy dzisiaj ale chyba zrezygnuję...skusze się na cos i bede żałowac...ach...te kilogramy...

Aniołku...ja tez sie spotkałam z różnymi sytuacjami w zyciu, może nie tyczyło to facetów ale miałam taką przygode z nianią od córeczki jakieś pół roku temu...byłam z niej zadowolona przez całe 2 lata, córka za nia przepadała...a na koniec przy rozstaniu bo mała szła do przedszkola po prostu była taka jazda, że do dziś nie mogę wyjść z szoku, że to tak się zakończyło dziwnie...i tak się zachowała, że do dzisiaj mnie to boli...ale cóż...takie życie...

Majmac jeżeli masz wykupiony karnet na basen i nie chcesz aby przepadł to przejdź tak jak pisałaś na dietę mieszaną.Szkoda tylko,bo potem jak przejdziesz na dietę ścisłą (chyba,że całkowicie z niej rezygnujesz)to musisz raczej powtórzyć dietę miszaną.Dieta mieszana to jest tak zwane wychodzenie z diety,aby uniknąć efektu jojo.Myślę jednak,że jeżeli zastosujesz dietkę mieszaną to kilogramy i tak z Ciebie spadną,ponieważ dostarczysz maxymalnie 1000 kalorii dziennie.Na Twoim miejscu zrobiłabym tak: -śniadanie:saszetka -obiadzik własny-ale dietetyczny np.gotowane warzywka+pierś z kurczaka bez skóry gotowana lub duszona -kolacja saszetka Do tego przynajmniej 2 litry wody mineralnej i chudniesz.O ile dobrze pamiętam chcesz zrzucić 10 kilogramów? Więc nie musisz się tak katować jak ja !!! :D Życzę Ci powodzenia

Dodam jeszcze,że na diecie mieszanej możesz ćwiczyć więc wynik odchudzania będzie rewelacyjny.Pamietaj jeszcze o tym,aby zrezygnować ze słodyczy !!! Zamiast ptasiego mleczka zjedz grapefruita-taj jak zrobiłaś dzisiaj.

Majmac napisz mi co zamówiłaś z diety cambridge.Ja dzisiaj dostałam kolejne produkty dietki.Idę w zaparte,mój cel osiągnę a potem będę żywą reklamą diety cambridge.

O dzisiaj Majmac znalazła tez czas :) Witam cię ciepło! Wiesz? Mi sie wydaje, że to naprawdę jest możliwe żeby tyle schudnąć. Po prostu Ami_ra jest tego żywym przykładem. Bardzo podziwiam ja za to, że tak mocno sie zaparła, że znalazła w sobie tyle siły. Ja też jej szukam, i jakoś wciąż znaleźć nie mogę. Żeby tak wewnętrznie się zmobilizować. Oczywiście ja nie w temacie diety, w innym zupełnie nałogu. Z jedenj strony chcę, z drugiej sie waham, wciąż brak mi tej wewnętrznej siły żeby sobie powiedzieć dość!!! Jak wam mija dzionek? U mnie zrobiło sie niestety paskudnie pochmurno i pada nawet deszcz, a ja dziś wybrałam sie w takim białym cieniutkim płaszczyku letnim :O Zawsze na bakier z pogodą. Wczoraj sie zagotowałam a dziś zmarznę. Fryzjer będzie o 17 a ja nie wiem co mam zrobić :O Zazdroszczę wam że możecie sobie dziś pojeśc ciasteczek i innych łakoci. Ja nie mogę nic słodkiego :O ten paskudnik jeszcze boli, ale na szczęście naprawdę coraz mniej!!!! :) Aż żyć sie chce!!!! Tylko śpiąca jestem strasznie :D:D Chyba jestem największym ze wszystkich śpiochem....;)

No to problem fryzjera po części się rozwiązał. Dostałam smsa że ni przyjedzie bo jest chory.... No to teraz powstał kolejny problem. Jak nie wytrzymam z kudłami to pójdę do jakiegokolwiek i może wyjść gorzej. Ale juz nie marudzę ;) Zobaczę co z tego wszystkiego wyjdzie :D

tak to prawda...znalazłam chwilke dzisiaj...pomiędzy zdawaniem moich obowiązków a przyjmowaniem nowych...musze coś zakończyć starego i jakoś mi nie wychodzi więc jestem tutaj...hehe... Erwinko dołączamy z Amirką do Ciebie i też nie jemy słodyczy... Amirko ...zamówiłam na 10 dni..10 zupek...10 koktaili i 10 batonów...a jakie smaki to dałam wolną rękę konsultantce... Amirko musze już zgubić z 15 kg...naprawde sie zapuściłam...

Erwino dla pocieszenia...nade mną również zrobiło się pochmurnie i pada deszcz.Właśnie podwiozłam mężusia do warsztatu samochodowego po odbiór auta które nam się popsuło.I muszę napisać,ze mężuś tak rozwiązał problem finansowy,ze chyba zmieścimy się w 2 tysiącach :D ale to będę wiedziała dopiero jak wróci,ale nie jest tak źle.Po prostu mężuś szukał części do auta na własną rękę. Majmac 15 kilogramów kwalifikuje się na ścisłą,ale jak nie będziesz oszukiwała przy mieszanej to też schudniesz.Dodatkocho przecież dochodzi Ci basen...dasz radę.A latem wybierzemy się razem z dziećmi w nowych strojach kąpielowych na plażę.Co Ty na to ??????

Amiro...zabrzmiało jak diagnoza lekarska...ale cóż taka prawda... Pomysł z plażą jak najbardziej jest ok ...w końcu będziemy laski...hehe..

heheh Ami_rko a to sę zawzięłaś ostro!!! No jak juz śmiało w stroju na plażę chcesz wylegnąć ;) Coś czuję, że dochowasz wszelkich warunków diety i będziesz super laseczką - tak właśnie! Nawet jestem tego pewna! Majamac ty też dasz radę! Zaskoczysz swego małżonka nieziemsko!! Aniołku kolorowych snów! Nie odpuściłam fryzjerowi, zadzwoniłam i będzie w niedzielę :D Strasznie mi zależało, bo w przyszłym tygodniu mój małżonek ma urodziny i zaprosił mnie w ładne miejsce, wiec nie moge wystąpić jako wypłosz :O