Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość Ustinja
JESLI KTOS CHCIALBY DOSTAC ZAPROSZENIE DO KLUBU MAYBELLINE I MIEC SZANSE NA ZOSTANIE TRENDSETTERKA ORAZ TESTOWAC KOSMETYKI MNY PROSZE PISAC TUTAJ SWOJEGO MAILA LUB PISAC NA MOJ luminosite@vp.pl PS.NIE PODAWAJCIE MI MAILI JESLI PODALISCIE JE JUZ 50 OSOBOM... PO CO MAM TRACIC CZAS I WYSYLAC ZAPROSZENIA SKORO JUZ JESTES W KLUBIE?:) TO TYLE JESZCZE RAZ PROSZE O PODAWANIE MAILI NA luminosite@vp.p LUB TUTAJ POZDRAWIAM

Gość danio147
SUPER STRONA Z śWIETNYMI NAGRODAMI: zarejestruj sie na tej stronie i nagrody mogą być twoje... IM WIęCEJ PUNKTóW TYM WIęKSZA SZANSA!!!!! ........................................................ ................... http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =danio147147

Gość ewa2803
Dostałam takiego maila: W związku z licznymi zapytaniami o możliwość otrzymania darmowych próbek postanowiliśmy uruchomić specjalny serwis internetowy, za którego pośrednictwem będzie można wylosować zestaw próbek Wystarczy dokonać bezpłatnej rejestracji (http://probki.fitomed.pl/rejestracja.php), zajmie Ci to tylko 2 minuty. Dane z ankiety pomogą nam wybrać próbki kosmetyków dostosowane do twoich potrzeb. Dziewczyny próbujcie!

Gość sniper1
Zanim oddacie swoje dane osobowe do w/w formularza firmy Fitomed upewnijcie się czy to prawdziwy adres............... Strona główna się nie wyświetla i prawdziwy fitomed ma zupełnie inną stronę, ja z tych próbek nie skorzystam. Coraz więcej na naszym forum oszustów np. nagrody gwarantowane za sms warty ok. 20 zł. Bądźcie czujni..........

Gość wonka892
Dostałam jakiś katalog z książkami interesuje to kogoś?

Gość Kabum15
Ja chcę zaproszenie MNY pcdth@op.pl

Gość kaSsia_x3
żal. pl , jak zostać trendsetterką? wystarczy ze swojego konta na maybelline wysłać zaproszenie na swoje konto pocztowe i wypełnić formularz w formularzu wpisać jaki kolwiek numer telefonu i kod też wpisać jaki kolwiek ale kod musi być na podstawie 7e8e9 puźniej się coś pojawi dziwne ale i tak masz o jedną więcej jak ma się dużo kont pocztowych to można wysyłać! ja tak przynajmniej robiłam i zostałam trendstterką

mam ważne pytanko, otóż znalazłam konkurs poetycki, ale piszą w nim, że wiersze należy wysłać w 3 egzemplarzach OPATRZONYCH GODłEM. A ja nie bardzo wiem o co chodzi z tym ,,opatrzonych godłem\". jakby ktoś wiedział to proszę o odpowiedź ;) a tak poza tym to zamówiłam sobie 3 katalogi i próbny pakiet do nauki angielskiego :)

Gość Konkurosmaniacy
HEj ja w tym konkursie wygrałam zestaw kosmetyków AVON... Jedyne co straciłam to 2,44... ( bo wysłałam 2 smsy) Zaraz przychodzi ci sms ze WYGRAŁEŚ lub SPRÓBUJ JESZCZE raz Mi za 2 razem przyszedł SMS - WYGRAŁEŚ !! Zadzwonili do mnie po 2 dniach a za tydzień mama odebrała paczkę z nagrodąI! BYŁ TO KONKURS W GAZECIE NAJ! Cytuję: Aby wziąć udział w konkursie należy : Należy : * wysłać SMS o treści AT.WYGRAM.1 na numer 79068. Koszt przesłania wiadomości SMS to 1,22 brutto" Ja szczerze polecam ten konkurs.

eh gdyby tak było ze kosztuje 1,22 to ten numer by wyglondał tak 71068 a nie 79068 ten numer oznacza ze za smsa trzeba zapłacic 9 zł (10,98zł z wat) nie dajcie Konkurosmaniacy-------> jestes pomarańczowa itak ci nikt niuwierzy

Gość karaska
Gdzie moge dostać darmowe próbki perfum. Proszę pomóżcie

Gość wonka892
xxx by mexx :)

Gość wonka892
karaska zajrzyj na parę stron do tyłu...coś się znajdzie! owocnych poszukiwań :)

Gość wonka892
Jest ktoś na gronie zapisany? kto mi wyśle zaproszenie?plisss grono.net

Gość dziabol
Jeśli można jeszcze, to chciałabym prosić o zaproszenie do klubu Mabyline. dziabol@buziaczek.pl

Gość ekscntr
wonka892 moge zaproszenie do vichy ? ;p

Gość wonka892
No pewnie..już wysyłam! :) polecam sie na przyszlosc :)

Gość wonka892
Jeśli ktoś mieszka w większym mieście gdzie jest hipermarket Carrefour to może wejść na stronę: http://www.carrefour.pl/page/pl/handlowy/hipermarkety/eko-torby/# aby tam odebrac e-kupon na torbe ekologiczna.. :) podajesz najpierw swojego maila na ktory wysylaja list z potwierdzeniem...a pozniej podajesz swoje imie i nazwisko firma Carrefour pisze ze NIE wykorzystuje danych do celow marketingowych!!!Później pokazuje Ci przykładowy e-kupon który musisz wydrukować..i przy najbliższych zakupach z rodzicami musisz wydać na zakupy min.100zl a poźniej idziesz do Punktu Obsługi Klienta i dajesz e-kupon..a w zamian dostajesz ekologiczną torbe...cos za cos ;/

Gość wonka892
zgadzam sie z Toba chinka555 świat nie kreci sie wokol Maybelline..no coż jest pewien dreszczyk emocji..co z próbkami kosmetykiem i w ogóle...ale ta strona poswiecona jest darmowym probkom a nie tylko fimie jednej kosmetycznej..;/

Gość Ustinja
KTO CHCE ZAPROSZENIE DO ASTORA? JAK SIE ZARJESTRUJECIE SA PROBKI,A JAK ZPROSCIE PRZYJACIOLKE MACIE SZANSE WYGRAC PUDER. PISAC MAILE NA luminosite@vp.pl

Gość wonka892
Ustinja ja chcę! wonka892@fotka.pl

Gość Ustinja
KTO CHCE ZAPROSZENIE DO ASTORA? JAK SIE ZARJESTRUJECIE SA PROBKI,A JAK ZPROSCIE PRZYJACIOLKE MACIE SZANSE WYGRAC PUDER. PISAC MAILE NA luminosite@vp.pl