Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

schudlam i ciagle chudne !!

Polecane posty

Gość melka11
tez tak slyszalam moje kolezanka brala i cwiczyla i naprawde sporo schudla ja nie biore nic i jakos nie mam ochoty na slodycze chyba mi poprostu zalezy a kiedys to potrafilam o 22 isc do nocnego po czekolade ;/

Gość ala_
kiedyś tak potrafiłam obrzydziś sobie słodycze że nawet napojów słodzonych nie piłam bo za słodkie, tylko wode, ale teraz....:)

Gość melka11
ja mialam slabosc do slodyczy potrafiam zjesc 2 czekolady jedna za druga a napojow slodzonych nigdy nie lubilam wole soki i kocham czekolade

Gość ala_
podobno też dobrze jest jeść siemię lniane mielone i odtłuszczone ok 8 zł w aptece, BARDZO zdrowe i zapełnia żołądek--- jedna wada, niektórzy nienawidzą tego smaku, a to ma tak podobny smak do czegoś mącznego

Gość ala_
ale ja tam jadłam i nawet lubiłam :)

Gość melka11
ja wogule ziol jakos zniesc nie moge tak jak tych herbatek co pilam na wymioty mnie ciagnelo nie wiem czemu mam tak nawet herbata zaczyna mi brzydnac zreszta nigdy nie przepadalam teraz mam deficyt pieniedzy i nie pije moich soczkow fit sa pycha

Gość pachnidełko
TO MÓWICIE ŻE CHROM??? NIE PRÓBOWAŁAM, NIE WIEDZIAŁAM, MUSZE JAKOŚ POZBYĆ SIĘ TYCH KILOGRAMÓW:)

Gość ala_
ale siemię to nie cherbatka... to takie...oooo jak kisiel:) a można też kupić smakowe nie słodzone

Gość melka11
ja tam z chromem nie probowalam jadlam za to bio cla z zielona herbata ale trzymalam diete niestety tylko przez 1,5 tyg i tez cos dawalo a teraz stwierdzilam ze nie bede sie faszerowac tabletkami bo i tak hormony jjem ;/

Gość ala_
i smakowe podobno lepsze, ale ja tam nie próbowałam, tylko zwykłe jadłam,a teraz coś zaprzestałam...

Gość ala_
no ja chromu też nie próbowałam ale z tego co słyszałam to daje efekty. Ale marzy mi się schudnąć tak z 6 kilo:)

Gość melka11
a ja 15 ehh marzenia

Gość ala_
wierzę w CIEBIE melka, zawsze chociaż kilka kilo to coś... byle nie wróciło potem do poczatku

Gość ala_
ja sie tam cieszę nawet ze te 2 kilo gdzieś mi ubyło? i nie wiem gdzie ale nie szkoda mi ich!!!!:):):)

Gość melka11
boje sie tego ze to wroci ale bede sie pilnowac kupie sobie wage i bede codzien sprawdzac ;]

Gość Słoneczko 1000
Wiecie jak jest z tymi dietami!!!! To po prostu zalezy od organizmu,Ja jestem na tzw ciagłej diecie od kilku lat nie słodze nie jem wszystkiego ograniczam sie do minimum i nic a jak tylko zjem troche wiecej brzuch jak balon. Jem chrom który nie przecze pomaga. Teraz kupilam clarinol i zobaczymy co bedzie>dodam ze nie jestem bardzo gruba ale nie jest to co bym chciała

Gość ala_
a ile ważysz i ile masz wzrostu????????????

Gość melka11
ehh niestety tak jest ja mam tendencje do tycia i zdaje sobie sprawe ze bede do konca zycia musiala trzymac diete postaram sie na pewno ni bede tak rygorystycznie ale z glowa czasem pozwole sobie na wafelka ale nie teraz ;/

Gość ala_
też miałam chrapkę na ten clarinol, ciekawe czy skutkuje

Gość Słoneczko 1000
waze teraz ok 61 kilo mam 171 wzrostu, Zgubic kilogram to dla mnie głodówka bo nic nie działa innego

Gość ala_
trzeba mieć dobre podejście, też się czasmi załamuję, bo jak widzę że kolejne spodnie są za ciasne.... to nie chce mi sie nic

Gość Słoneczko 1000
poczekaj troszke to napisze czy działa na allegro jest tani25 zł 30 tabletek

Gość melka11
i ty mowisz ze jestes b gruba to ja jestem sloniem przy tobie mam ten sam wzrost i 10 kg wiecej moja wymazona waga to 63 kg

Gość ala_
ej to Ty chuda jesteś.... to ja tyle mniej wiecej waże przy 165

Gość Słoneczko 1000
Napisałam ze NIE jestem bardzo gruba

Gość melka11
ehh zle przeczytalam sorki jestes juz sliczna akurat po co sie odchydasz ;]

Gość ala_
melka, gdzie słoń, to jeszce nie tak dużo, wiesz jakie mają dziewczyny problemy...

Gość Słoneczko 1000
bo mam dziwna budowe szerokie biodra ten tyółek mnie dobija. I mały biust to kolejny koszmar a moze znacie cos na powiekszenie biustu

Gość melka11
ehh ja tam chciala bym miec troche mniejsze piersi moze jakschudne to spadna nie wiem co jest dobre na cycuszki podobno od niektorych tabletek anty rosna mi nie urosly ale nie polecam tego interesu psuje zdrowie

Gość Słoneczko 1000
no mi tez nie urosły niestety. Ale tyłek za to tak co to za zycie!!!!