Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Z forum wiem że jesteś lekarzem. Możesz mi pomóc: Czy ktoś może mi powiedzieć czy miał takie dziwaczne objawy. W moim 32 lub 34 dniowym cyklu nagle teraz po 27 dniach pojawił się chyba okres.Dlaczego chyba bo właściwie podpaski są suchutki tylko jakieś dziwne niewielkie ilości jakby skrzepu podczas oddawania moczu.A do tego ból głowy i dolnej części brzucha.Czy to mogą być objawy ciąży.Proszę help!!!

Te objawy raczej wskazują na stan zapalny dróg moczowych - czy jesteś pewna, że skrzepy pochodzą z pochwy? a nie z cewki moczowej? Ból głowy, brzucha i problemy przy oddawaniu moczu to raczej problemy urologiczne - musisz iść do lekarza!!!! Bo pewnie bez antybiotyków się nie obejdzie. MIerzyłaś sobie temperaturę - bo głowa może boleć Cię z gorączki. Wszystko co opisujesz nie jest objawem ciąży, ale jeśli skrzepy pochodzą jednak z pochwy to wizyta u ginekologa konieczna - bo jeśli brzuch boli i okres też wyjątkowo nietypowy to możesz mieć stan zapalny dróg rodnych - lepiej tego nie zaniedbywać. Nie wiem czy Ci pomogłam, ale nie postawię diagnozy na odległość - zwłaszcza bez rozmowy, badania itp. Ja doradzam wizytę u lekarza!!!!

Doris Kochana, szkoda, że uciekłaś nam z Wiosennych, zajrzyj chociaż czasem....:( Buziaki dla Twojej Ali 😘

głowa bolała mnie tylko dziś rano, a przez ostatnie dwa dni kiedy ten \"niby okres\" trwa nie bolała.Boli tylko dolna część brzucha. Przy oddawaniu moczu nic mnie nie boli, tylko poprostu na podpasce nie ma oznak okresu, tylko jakbym troszkę pomagała sobie usunąć jakby ciemne skrzepy. Czyli jednak to nie ciąża?