Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmineczka

Tu spotykają się dobrzy ludzie....

Polecane posty

Moi dobrzy ludzie...jesteśmy razem w wirtualnym świecie,ale w realnym gdzie teraz jesteście,skąd piszecie? :)

Ryyyba- prawda zupełna....romantyczka ze mnie nie z tej ziemi,co mnie gubi nie raz...cięzko czasami tak żyć w zetknięciu z rzeczywistością

Posłanie do Nadwrażliwych Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za waszą czułość w nieczułości świata, za niepewność - wśród jego pewności za to, że odczuwacie innych tak jak siebie samych, zarażając się każdym bólem, za lęk przed światem, jego ślepą pewnością, która nie ma dna, za potrzebę oczyszczania rąk z niewidzialnego nawet brudu ziemi, bądźcie pozdrowieni. Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za wasz lęk przed absurdem istnienia i delikatność niemówienia innym tego co w nich widzicie, za niezaradność w rzeczach zwykłych i umiejętność obcowania z niezwykłością, za realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego, za nieprzystosowanie do tego co jest, a przystosowanie do tego co być powinno, za to co nieskończone - nieznane - niewypowiedziane, ukryte w was. Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za waszą twórczość i ekstazę za wasze zachłanne przyjaźnie, miłość i lęk, że miłość mogłaby umrzeć jeszcze przed wami. Bądźcie pozdrowieni za wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane - (niedocenianie waszej wielkości nie pozwoli poznać wielkości tych, co przyjdą po was), za to, że chcą was zmieniać zamiast naśladować, że jesteście leczeni zamiast leczyć świat, za waszą Boską moc niszczoną przez zwierzęcą siłę, za niezwykłość i samotność waszych dróg, bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi A mnie się wydaje,że ludzie dobrzy to ludzie wrażliwi.

Gość Ja jak Ty masz
tam zielooooono ! :)

Tyśka.....dziękuje w imieniu wszystkich,piękne i jakże prawdziwe słowa!!! 🌻 Anonimek - ładna okolica i zdjęcie!!ja mam zdjęcie ale tylko z mojego okna hehehe :)też mieszkam w bloku i to na 10.piętrze mam piekny widok na całe miasto,mój mały Koszalin :) Magdalenko - dobrze ,ze mozesz w pracy odpocząć i mieć chwile na napisanie do Nas :)

To lubie w internecie,że mogą porozmawiać ludzie z różnych zakątków... ale wiele też nie podoba mi się w necie. Wiecie,mam ochotę na gorącą herbatę,cos zmarzłam.Jaka u Was pogoda moim kochani?

ja do romantykow raczej nie naleze, ale jestem optymistyczna realistka i wierze ze jak czynie dobro to dobro do mnie wroci :) a pisze z Hamburga, rowniez z pracy, dlatego z doskoku tylko :) buzki

W Krakowie jest trochę szary dzień ale przynajmniej nie pada:) A tak z ciekawości co robicie w życiu?

Zrobiłam herbate,od razu lepiej :) Ja jestem romantyczką od urodzenia,być moze dlatego wybrałam taką drogę w życiu....jestem związana z muzyką od 13 lat :)

W Koszalinie również szaro...smutno. Ja gram na gitarze klasycznej już 13 lat.W kwietniu gram recital dyplomowy....kocham muzykę.A Wy macie jakieś pasje? 🌻

Gość dupa pasiata
chciałabym mieszkać w Krakowie a jestem z Wielkopolski.Ja pracuje w biurze ale marzy mi się co innego.Niedługo zacznę to realizować:) ja też sądzę, ze jak się czyni dobro to ono wraca dlatego staram się.ale powiem wam, że żyć w dzisiejszych czasach ludziom wrażliwym bądź nadwrażliwym jest trudno niestety.

d.pasiasta (hehe nick) - masz rację!Bardzo ciężko żyć wrażliwcom teraz,a moze zawsze było?Przecież się tak bardzo przejmujemy wszystkim bez wyjątków ona w sieci- :) piękna praca

Jaśmineczka, fajnie :) .... Ja też kocham muzykę, badzo... :P I też jestem romantyczką, może dlatego tak a nie innaczej układa mi sie życie... :( Romantycy to ludzie (wydaje mi się) nieprzystosowani do dzisiaejszych czasów-bezwzględnych, brutalnych :( ......

Gość
Ja mieszkam koło Gdyni, pracuję w szkole, kocham dzieci, ludzi, zwierzęta i naturę. Uwielbiam spacery i czytanie książek.

Gość dupa pasiata
Jaśmineczka - życzę ci powodzenia:)ja też kocham muzykę ale zupełnie inny rodzaj - house akurat. A moją pasją jest moda - w kwietniu idę na kurs wizażu i stylizacji do międzynarodowej akademii.hura

Gość
oczywiście zapomniałam o mej miłości do muzyki, teatru ......:(

G.Magdalenko!Ludzie wrażliwi są zupełnie nieprzystosowani to takiej gleby ,jaką daje nam dzisiejszy czas....dla mnie jest za szybko ,za głośno, za zawistnie :(

Gość dupa pasiata
trudno w realu spotkać szczerych i rzyczliwych ludzi - to mnie boli najbardziej.

Bardzo ciężko....a to dlatego,ze takich dobrych wrazliwych nie widac...oni się ukrywają w zaciszych miejscach,bo boją sie tego swiata

Chyba musze zacząć ćwiczyć na gitarze...mam program na dyplom ok godzinny!tyle tych utworów,a każdy niedopracowany jeszcze jak chciałabym naprawdę!Mam nadzieję ,ze bedziecie trzymali kciuki za mnie 17 kwietnia :):)

Gość dupa pasiata
pewnie:)