Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmineczka

Tu spotykają się dobrzy ludzie....

Polecane posty

Gość dupa pasiata
ja będę dopiero w poniedziłek bo już weekend się zaczyna i czasu będzie mało:) to pa

Gość dupa pasiata
Tobie również i wszystkim innym:) zajrzę tu w wolnej chwilce

Gość dupa pasiata
ja nie będę odpoczywać,zamierzam raczej poimprezować:)no może potem troszkę odpocznę hihi

Ja wypiłam już herbatkę...ciasteczka w czekoladzie smakuję i słucham radia.Przejmujący reportaż o bezdomnych.....poruszające

Opowiada kobieta niepełnosprawna,wykształcona ,mówi bardzo inteligentnie,szkoda ,że niektórzy mają taki los....

Gość arturroo gatttii
skoro tu sami dobrzy ludzie to mnie też nie powinno zabraknąć :classic_cool:

Ja nawet nie śmiem myśleć o sobie jako o dobrym człowieku, bo mi się wydaje, że grzeszyłabym pychą. No ale ja w ogóle mam dziwny tok myślenia. :O

Mongolia-myślę podobnie.Dobry człowiek nie myśli tylko o sobie,jest wrażliwy,potrafi dostrzec innych,zastanawia się dużo,nie jest pewny siebie i zadufany we własnej osobie,przejmuje się....

Na razie sprzątałam :( nie lubie,ale mam z głowy hehe. Teraz robię herbatkę...amaretto może, poźniej pojdę na spacer ,bo piękne słonko świeci.A Ty Mangolciu?Skąd jesteś?

Ja też często czuje,ze chyba jestem z innej planety...bo taka jakas dla mnie obca.Ja z północy :)nad morzem

Oczywiście....chętnie.Góry bardzo lubie ,piękne,ale nie mogłabym tam mieszkac.Brakowałoby mi Morza,wody,mew...

Ja mieszkam 12 km od morza,w miescie,ale wiem ,ze zawsze jak mam ochote to 20 minut i jestem na plazy,w kazdej chwili moge tam pojechac i jakos ta swiadomosc jest we mnie....wychowalam sie i połączyłam z tym miejscem,morze jest we mnie

Czesc Magnolia :) Zgadzam sie z Twoja opinia w pierwszym poscie na tej stronie ;) Tez ludzie zbyt pewni siebie wzbudzaja we mnie lekki strach :( Wydaje mi sie ze oni mysla ze moga wszystko i ze wszyscy beda sie im podporzadkowywac :O

Gość uuuuups
hejka :)

Gość orange coloured sky
hejka.. o czym porozmawiamy???