Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka89

dzis przespałam się z jego ojcem

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhh
AJOłKA ma racje zabezpiecz sobie plecy Songoq aty przestań chrzanić o tej miłości-jak laska zostanie z tym kolesiem to przepierdzieli sobie młode lata

Gość Songoq
hhhhhhhhhhhhhhhhh czy chciałbyś być na miejscu tego kolesia. czy myślisz że gdy go żuci pod jakimś pretekstem to się wszystko skończy ?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
tak myśle ze mu przejdzie miesiac powzdycha potęskni i mu minie a ty chyba wolisz aby dziewczyna żyła w jakies chorej atmosferze a tym bardziej ten chłopak to młodzi ludzie jewszcze z 10 takich miłostek przed nimi

Gość zboczona starucha
AJOłKA ma rację! Znajdź sobie kogoś bardziej doświadczonego i godnego zaufania kto Ci pomoże lub doradzi, bo ten stary Cię zastraszy i zrobi sobie z Ciebie dziwkę na telefon (za plecami syna). Obawiam się, że jesteś zbyt młoda i niedoświadczona żeby się nie ulegać jego szantażom. Postąpiłaś bardzo źle i głupio - trudno- ale brnij dalej w to bagno. A może, jak nie masz nikogo, to telefon zaufania? Nawet nie wiem czy coś takiego jeszcze jest ale to była dobra rzecz.

Gość zboczona starucha
Przepraszam miało być: nie brnij. Spieszyłam się i coś pokręciłam

Piszesz, ze szkoda Ci twojego chłopaka, a jak dawałaś dupy (bo inaczej tego nie można nazwać) jego ojcu to ci nie było go szkoda? hę?? Pierdolisz jakbyś miała 2 latka i to on Cię wykorzystał, a tobie co myślenie odcieło jak szłaś z nim do wyra...?? Ej sorry...:O Ale takie zachowanie jest kary godne!!! mam nadzieję, ze twój facet się o tym jak najszybciej dowie i zerwie z tobą, a Ty będziesz cierpiała!!!!! Nie ma nic na twoje usprawiedliwienie... Swoją drogą ojciec twojego chłopaka też niezły skurwysyn:O:O:O

nie mogę nawet uleżec w spokoju... poprzedniku ja nie piszę,że nie zasługuję na karę.. jestem przygotowana na to,ze zostanę rzucona. już cierpię przez sama tą sytuację i wiem,ze mi się należy..nie rozumiesz istoty sprawy . wypowiedz Tweoja jest niepotrzebna.. :-(

Gość mann..........
Ciągnęłaś mu ?

z resztą patrząc po stopce twierdzę,ze nie wiesz co to są prawdziwe zmartwienia.. :-(

mann a jak to zmienia postac rzeczy?? mało masz wrażen?? poszukaj sobie stronki z gołymi pannami i tam sie zaspokajaj...nie powiem Ci,zebys nie miał pod co trzepac... :-( gówniarz!

Dobre jaja by były jeszcze jakbyś zaszła z nim w ciąze:classic_cool: Sorry, ale nienawidzę zdrady i ludzi, którzy zdradzają, a mimo to rzekomo \"kochają\" :O żenada

nie! nie ciągnełam mu. ja praktycznie nic nie robiłam, on był Panem sytuacji..

Gość taka sobie jedna Kasia...
Myśle ze to rozdmuchany problem, też byłam w takiej sytuacji i zdradzam mojego teraz już narzeczonego z jego ojcem a raz nawet po zakrapianej alkoholem imprezce zrobiłam laskę jego bratu. Myśle ze trzeba oddzielić te dwie rzeczy, miłośc i seks... Lubie seks a jego ojciec jest w tym niesamowity i nie mam zamiaru z tych kosmicznych orgazmów rezygnować. Kocham mojego faceta i zamierzam za niego wyjść i wcale nie uwazam sie za k..we. Był moim pierwszym ale to dopiero jego ojciec rozbudzil we mnie prawdziwą kobiete. Są gorsze dramaty...

my humps nie zależy mi na tym,zebys mnie kochała, czy lubiała. możesz mnie nienawidzic... ale mam inny problem i nie potrzebuję Twoich uwag na mój temat już wysztarczająco się naczytałam - daruj sobie bo to niczego nie zmieni..

taka sobie Kasiu wyczówam prowokacje - nie wierzę,ze mozesz to wciąz robic i nie żałowac, ja w lustro spojrzec nie moge... daj sobie spokuj z takimi tekstami,albo załuż nowy topik, bo ja mam poważny problem i potrzebuję porad. a przez takei prowokacje tylko siebałagan zrobi tutaj

Gość mann..........
Nie jesteś godna być w związku z wrażliwym człowiekiem. Dla ciebie zdrada to jak splunąć. Masz takie skłonności. Jak ktoś powiedział poprostu żyjesz chwilą.

mann no dobra. i co z tego?? czy ja prosze o analizę mojej psychiki?? nie. proszę o pomoc.

Tak sobie czytam, i czytam, i czytam... Kilka zdań: 1. M. dowie się tak, czy tak. Chyba już do Ciebie dotarło, że ojciec mu POWIE? Zrobi to w najmniej odpowiednim momencie, tak, żeby bolało najbardziej. Więc powiedz M. i to NATYCHMIAST. Bo im dalej, tym gorzej. Ty będziesz się bała coraz bardziej. Zrób to - będziesz miała z głowy. 2. Wina za to, co się stało, rozkłada się 50 do 50. Więc może już nie blablać o tym, kto jest winien? Ty jesteś winna. Winny jest ojciec chłopaka. 3. Nie masz szacunku do siebie, nie szanujesz tego chłopaka. Piszesz, że to porządny chłopak. Więc pozwól mu znaleźć porządną dziewczynę, nie marnuj mu życia. I jeszcze jedno... bardzo przykre, dlaczego masz tupet pisać, że jesteś "jedyną bliską mu osobą"? Czy ktokolwiek, kto czuje się komuś bliski, mógłby drugiemu człowiekowi zrobić coś TAKIEGO?:( 4. Nie potraktuj mojego postu jako ocenę czy osąd. Nie mnie sądzić kogokolwiek. Ale zastanów się nad sobą. Pozdrawiam

No pewnie lepiej by było, gdybym napisała, że przecież nic złego nie zrobiłaś, ba nawet zrobiłas dobrze:O:O:O Wtedy by Ci sie moje wypowiedzi podobały??

Gość mann..........
Też się zgadzam z faktem że to się może powtórzyć. Skoro wyłącza się myślenie w jak ojciec taki sexy.

Gość mówcie co chcecie
kiedyś dziewczyny nie były takie puszczalskie jak teraz.

Gość ale o jaką
Ty pomoc właściwie prosisz?? Bo wszystkim ciągle odpowiadasz, że masz problem i prosisz o pomoc. Wszyscy co sie wypowiadają, ciągle gadają to samo, żebyś go zostawiła, żebyś powiedziała o wszystkim i odeszła. A ty ciągle pytasz i pytasz. Nie dociera do Ciebie, co gadają, czy jak?????!!!!

Gość heeeeeeej
malenka89 napisała, że ten chłopak uważa ją za jedyną bliską osobę i pewnie nawet by mu do głowy nie przyszło, że jego ukochana dziewczyna może mu zrobić coś takiego :o

Gość AJOłKA
MALENKA Nie marnuj życia ,tak to najlepszy wstęp ... a może masz wokół siebie kogoś komu mogłabyś zaufać ? Co się stało to się nie odstanie i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Teraz musisz już niestety zadbać o własną skórę w ostateczności powiedz swojemu chłopakowi o wszystkim...

Gość Songoq
ludzie odwalcie się od tej dziewczyny, ty mann też wez na wstrzymanie- gdyby niebyła wrażliwa nieprosiła by o pomoc i nieprzeżywała by tak bardzo.ja więcej niepotrafię doradzić-staram się nieprzeszkadzać innym.powodzenia malenka

Gość mann..........
Są ludzie którzy lubią jak ich dziewczyna - żona ich zdradza Niech takiego sobie znajdzie

Gość mann..........
Patrzcie co ona pisze "dzis uprawialam seks z ojcem mojego chlopaka.wiedziałam,że kiedys do tego dojdzie."

Gość AJOłKA
ty dostaniesz taką...!!!!!!!!!!!!!!!

ale z ciebie debilka i kurwa bo inaczej tego nie da sie ujac, i jeszcze robisz z siebie ofiare!!!biedacto on cie zmusil uwiodl i wykorzystal a teraz cie straszy,straaaaaszne, naucz sie myslec o konsekwencjach dziewczyno, najbardziej zal mi twojego chlopaka , moze z jego dziadkiem albo kolegami tez sie przespisz?! a wogole to o co chodzi z ta pomoca???mamy cie pocieszyc i powiedziec ze nic zlego nie zrobilas czy co???boze skad sie tacy debile biora bo nie mam pojecia...