Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maracujaaaa

Jak można sprawdzić czy mam podsłuch w telefonie?

Polecane posty

Gość GERMANO.PL
dementując na wstępie. samodzielnie tego nie zrobisz, żadne dziwne kody wklepywane w klawiaturę itd. firmy które zakładają podsłuchy posiadają specjalne programy do wykrywania tego typu aplikacji i zleć to fachowcom. profesjonalne podsłuchy, kamery szpiegowskie na: http://www.germano.pl ZAPRASZAMY

Gość sposob na podsluch???
podobno nieplacenie rachunkow.Jak tel jest na podsluchu nawet nie przysylaja ponaglen (kumpel tak mial)

Gość gość
ciekawy temat .posty stare lecz może ktoś odpowie. Mój problem polega na tym, ze jak ktoś do mnie dzwoni to jakość naszej rozmowy jest kiepska, słyszę co drugie słowo, trzaski, szelesty lecz jak ja automatycznie oddzwonię do niej to wszystko jest ok.Mam tak od dłuższego czasu a wcześniej tego nie było. Proszę tylko o mądre odpowiedzi i nie pisanie głupot. Jezeli ktos ma podejrzenie to fajnie jak dostanie madra odpowiedz.

Gość gość
Podpinam się pod temat ale dodajcie normalne odpowiedzi jak mozna sprawdzić czy mam podsłuch założony przez policję pluskwa albo na sieci

Gość gość
Proszę o odpowiedz na temat. A te co lubią się bawić i naśmiewać z innych zapraszam do przedszkola. Jeżeli ktoś zadaje pytanie to chciałby uzyskać poważną odpowiedz.

Gość gość
Witam , zainteresowała mnie wypowiedź kogoś kto napisał że Orange nie może być podsłuchiwana, przecież jeśli zleci np Sąd podsłuchiwanie kogoś kto ma nr tel w Orange to i Orange podsłuchają . A drugie pytanie czy gdy podczas rozmowy z kimś słychać głośne szelesty to właśnie to może świadczyć o byciu podsłuchiwanym przez kogokolwiek ? Zdarzyło mi się to tylko raz ale były to bardzo głośne szelesty i w trakcie rozmowy nagle słabiej słychać rozmowę itp.. Zastanawiam się czy to coś z moim telefonem czy jakiś półpsychopata [ znałam jednego ] mnie podsłuchuje....

Gość Podsłuch
Istnieją firmy, które skutecznie sprawdzą i usuną oprogramowanie szpiegowskie, odzyskają dane, sprawdzą lokalizatory GPS... zapraszam detektywkrakow.pl

Gość gość Nostradamus
Można komus zrobic podsluch tylko to nie zgodne z prawem Jesli nic złego nie zrobilas to daj na luz albo zmien nr tel ewentualnie operatora pozdrawiam

Gość gość
oczywiscie ze go mam! swinio! niektore moje rozmowy tel. sa z idealna jakoscia, inne nie. jak przystawiam telefon do wiezy hi-fi to wieza buczy. co lepsze, slucham w nocy na lozku plyty George'a na moim wiekowym discmanie sony i co, jak przykladam telefon do discmana to w słuchawkach jedno buczenie slysze. x myslales ze sie nie skapne?

Sprawdzić można na 3 sposoby: 1. samodzielnie należy sprawdzić zainstalowane aplikacje czy nie ma takich których ty nie instalowałeś mogą być również występować pod nazwą fabrycznej aplikacji więc trudno jest to w ten sposób ustalić. 2. można skorzystać z firm zewnętrznych które wyspecjalizowały się w wykrywaniu podsłuchów przykładem https://spydrone24.pl/content/3-wykrywanie-podsluchow znajdziecie informacje i ceny 3. Można również wykryć podsłuchy typy spyphone za pomocą odpowiednich narzędzi takich jak oprogramowanie anti-spy które za równo umożliwia wykrycie podsłuchu i wskazanie gdzie się on znajduje oraz jego usunięcie jak i również umożliwia na przyszłość zabezpieczenie telefonu przed zagrożeniem podsłuchu.

Gość RobiKing
Dobra firma z Warszawy zajmująca się m.in. wykrywaniem podsłuchów czy zakładaniem systemów zabezpieczeń informacji niejawnych albo pomiary akustyczne to agtesserwis.pl. Nasza cała korporacja korzysta z ich usług. Możemy pracować spokojnie, bez obaw o wyciek danych naszych czy klientów. Zajmują sie także klientami indywidualnymi więc jesli by ktoś szukał to polecam

Gość gość
wydaje mi sie ze mam podsluch bo ktos wchodzi mi w rozmowe.

Gość gość
Czasy fizycznego montowania podsłuchów w telefonach dawno minęly. Teraz wystarczy na chińskich portalach aukcyjnych całkiem legalnie można już za dwa czy trzy tysiące pln kupić urządzenie zwane "imsi catcher", które jest fałszywym nadajnikiem bts (nadajnik sieci gsm). Za jefo pomocą mozna bez problemu podsłuchiwać jak i manipulować dowolnym telefonem znajdującym się w zasięgu :D A co najlepsze atak man jn the middle za pomocą imsi catchera jest całkowicie niewykrywalny dla przeciętnego użytkownika, nawet specjaliści z branży it mają poważne problemy z wykryciem fałszywych BTSów.

Gość gość
Upały już dają o sobie znać... :-D

Gość gość
gość wczoraj :O Zero prywatności, cholera!

Gość gość
Ohui, co to ma być? 1984 Orwell'a?

Gość majkkkk

No hej. Ja założyłam swojej córce program ze strony spyphone-android.pl na komórkę i zdaje mi to egzamin. Wiem gdzie jest, wiem z kim się zadaje, mam święty spokój. I też mam fajną weryfikację, bo jak z nią rozmawiam to wiem kiedy mówi mi prawdę...na szczęście jest ze mną szczera, niczego nie ukrywa.