Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA NIKT.....

KILKA DNI PO STOSUNKU A ZE MNIE LECI SPORO BIALEJ WYDZIELINY CO TO?

Polecane posty

Gość PANNA NIKT.....

Gość ninja
chyba masz dni płodne.sperma to niemożliwe.

Gość ninja
a może to ciąża?nie wiem lepiej zrób sobie test.

Gość PANNA NIKT.....
ciza to nie bo za wczesnie na takie objawy ,zreszta poza ta wydzielina nic nie mam nawet piersi mnie nie bola ,boje sie ze moze jakies zapalenie mam ,jakas grzybice nawet nie wiem jaka wtedy jest wydzielina ,powinnam miec teraz taki sluz bardzo ubity a jest taki lepki i jest go pelno

Pierwszym objawem grzybicy jest swędzenie i ból pochwy oraz warg sromowych. Występują także gęste kremowe upławy, które pachną drożdżami i wyglądają jak twaróg. Natomiast obfite upławy, którym może towarzyszyć świąd i zaczerwienienie sromu, bywają objawem alergii na środki, w których pierze się bieliznę, na mydła oraz płyny do higieny intymnej, lateks, środek plemnikobójczy, sperme itp. Objawami bakteryjnego zapalenia pochwy - oprócz mlecznych lub żółtych lub zarawych upławów o charakterystycznym \"rybim\" zapachu - są także świąd i pieczenie sromu. Następuje podwyższenie pH. Może pojawić się ból pochwy i warg sromowych. Jeszcze jest rzęststek, który objawia się szarawą, pienistą lub żółto-zielonkawą wydzieliną o mocnym, nieprzyjemnym zapachu oraz pieczeniem i świądem błony śluzowej i skóry warg sromowych, czasem też plamieniem. jeśli objawy się utrzymają lub asilą i zauważysz któresz wymienionych syptomów, to powinaś iść do lekarza, zrobić posiew z pochwy, ekosystem pochwy, cytologie i sie przeleczyć wraz z partnerem. w aptece możesz kupić jedynie jakies lacibiosy dla kobiet, wspomagające leczenie i odbudowujące mikroflorę w pochwie (znaczy się probiotyki z pałeczkami kwasu mlekowego), maść clotrimazolum (to na grzybka), globulki propolisowe (to na bakterie), tantum rosa (na złagodzenie swędzenia - jeśli coś takiego odczuwasz). pozdrawiam 🌼

Gość ninja
cześć panna nikt..zrobiłas juz test? napisz jaki wynik i co u ciebie? może dolegliwośći ustąpiły

Gość sonkaaaaa
bolący jajnik wzkazuje raczej na owulacje niz na okres

Gość sonkaaaaa
*wskazuje

Gość ninja
to dobrze ze idzie u ciebie ku dobremu! będzie dobrze.

Gość Ania Miękina
hej kobitki mam pytanko ;] pod koniec stosunku wylało sie ze mnie duzo wody nie wiem co to było :( na 100 % prezerwatywa nie pękła wiec prosze powiedzcie mi co mogło byc ?? konsystencja tego była taka wodnista :( licze na szybka odpowiedz bo strasznie sie stresuje pozdrawiam Ania :*

Gość gonia12343
Kochana poszukaj sobie na necie lub wpisz w wyszukiwarke o kobiecym wytrysku.istnieje takie cos

Gość zwyczajna_sys
Sorka ale nie mam się kogo poradzić...a mam podobny problem.. Bo zbliżyłam się z chłopakiem ale nie współżyliśmy i doszło do tego, ze on się "spuścił" lecz nic nie doszło do mnie bynajmniej mi się tak wydaje.. lecz po tej całej sytuacji mam dziwny problem.. moje dni płodne się bardzo nasilają.. Leci ze mnie jak nie wiem ... Co to może oznaczać? Naprawdę się tym martwię bo nigdy tak nie miałam... może to moje komórki czy coś tak "szaleją"? Jak myślicie?

Do Panna Nikt: to co z ciebie leci to poprostu upławy moga dopiero teraz u ciebie wystepowac...ja ma zawsze takie cos przed okresm i pare dni po okresie. to napewno nie ciaza...

Zwyczajna..po prostu byłas silnie podniecona i stad ten niby wyciek..mam pytanko czy przy petingu oprocz podniecenia silnego(bo to wynika z Twojego opisu) dostaesz tez orgazmu?..Poszukaj w goglach info o orgazmach..:-)

Gość i k a
ej jak ktos chce mi pomoc bo ja ta wariuje , to piszcie na poczte e-mail lub gg: 13291407 ... dzieki z góry :*:*:* moglaby to byc ciaza po 5 dniach ?? skoro mi tak nie dobrze zle sie czuje i mam skurcze oraz czesto oddaje mocz i jakby mie pochwa piecze , moglaby to byc ciaza czy jakies zakazenie czy cos ??? pomozcie mi prosze.... bardzo sie boje !!

Gość pytambonieweimmmmmmmmmmm
na mdlosci za wczesnie zdecydowanie one wystepuja od 6 tc po 5 dnich to nie mozliwe zabezpieczalas sie ?

Gość nis
moja dziewczyna też tak ma, wycieka jej sperma nawet tydz. po stosunku, ale to nic...

Gość Pomocy.!!!
Kochałam się z facetem bez zabezpieczenia( wiem że to byłą mega głupota) On nie doszedł.. jest jakieś 6 dni po stosunku a ze mnie leci taki śluz zmieszany z krwią. Co to może być.? Okres miałam jakieś 10 dni temu. Proszę o poważne odpowiedzi.

możliwe przyczyny śluzu z krwią: - owulacja - implantacja - infekcja

A jaka jest ta wydzielina, normalna czy taka gęsta, serowata?

Gość Pomocy.!!!
Taka gęsta lepiąca się.

Gość sonia250225
Witam. dwa dni temu kochalam sie z chlopakiem. niestety bez zabezpieczenia i niestety spuscil sie we mnie. zapewnia mnie ze w ciazy na pewno nie bede ale od tamtej pory leci ze mnie biala, rzadka wydzielina.. boje sie strasznie bo na bycie matka to nie jestem gotowa. czy to moze byc ciaza? od razu po stosunku kazal mi sie wysikac czy to cos moglo pomoc? pomozcie :(

Gość gość
Szkoda,że wypiłas szklanki wody.Jest to na pewno ciąża.Po co otwierasz pochwę ,a nie chcesz być w ciąży.

Gość gość
idź do apteki, kup sobie test, lactovaginal albo invag dopochwowy pomogą w leczeniu upławów, ale jeśli nie miną idź do ginekologa.