Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

po to, zeby nikt za cicie nie mógł pisać, niby w Twoim imieniu , a to wazne :))))))))))))

trudno nazwac to miłością, jezeli odchodzi sie w taki sposób . nie mysl juz o tym- to juz historia zacznij zyc na nowo.

Gość ZAŁAMANA34
weekend się zbliża i co ja będe znowu robić...

Gość do załamanej
Załamana nie nudź. Zajmij się czymś.

Gość dziewczyno
to raczej nie milosc tylko jakas obsesja, dziewczyna widac ma niskie poczucie wartsoci, uczepiła sie jednego faceta i dorobiła sobie teorie o milosci, tak chce kochac i miec kogos ze akurat padło na takiego starszego pana:-)

Gość ZAŁAMANA34
nie wzrusza mnie nawet jak inni się oglądają,albo zaczepiają a kurat ci których nie chce...

cos tu jest nie tak :))))))))))))))) ale co tam, załamana daj juz spokój a wracajac do tematu zasadniczego ?????????????

Gość dziewczyno
a co do tematu to nie kazdy jest tchórzem, jezeli facet jest fajny, wrażliwy, umie kochać i się zakocha w innej niż zona to potafi zakonczyc malzenstwo i ułozyc sobie zycie na nowo, reszta to wlasnie tchorze, nie kochają nikogo, zonkę mają bo mają bo się kiedys ozenili, kochanki nie kochają ale jest przyjemnie, po co mają burzyc malzenstwo jak i tak bedzie zawsze to samo czy z tą czy z inną ważne żeby był przyjemnie i seks był.

Gość ZAŁAMANA34
lete nie wiem jak to się zatwierdza nick...

Gość ZAŁAMANA34
może przez swój wiek tak zrobił

załamana wejdź w preferencje, u góry, nad pseudonimem. Zobaczysz to jak zaczniesz pisac kolejna wiadomość dziewczyno masz racje ja tez tak uważam i zgadzam sie z Toba w 100 %, ze jeżeli sie kogos kocha to naturalna rzecza jest ze chce sie z nia - nim być. I nie ważne jest czy \"facet jest fajny \", ważne, ze ukochany, a nawet jedyny :)))))

Gość ZAŁAMANA34
kiedy się odkocham ? ( mam na myśli jeśli nie spotkam przez ileś lat drugiej połówki) ?

Gość tak .
Za cztery lata!

Gość ZAŁAMANA34
czemu za 4 lata aż?

o rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyno
bo tak to jest ze w wieku 34 lat odkochuje sie 4 lata, jak bedziesz miałal 35 to odkochasz sie w 5 lat

a jak będziesz mieć 50 to życia ci zabraknie żeby sie odkochać ... dobry wieczór wszystkim

Ty się ZAŁAMANA34 kobieto nie odkochoj tylko żyj normalnie z szeroko otwartymi oczami. A tamto zdarzenie trzeba potraktować jako jeszcze jedno życiowe doświadczenie. Facet na 99% nie wróci a co do pożyczki to właściwie zależy w jakiej jesteś sytuacji materialnej, jeżeli nie jest to dla Ciebie duża kwota to sobie odpuść (1000 zł wg mnie nie jest dużą kwotą dla osoby z dochodem miesięcznym ok.3000 zł) jeżeli jest poproś o zwrot.

Gość ZAŁAMANA34
życie po życiu DZIĘKUJĘ ZA RADE muszę coś z sobą zrobic...tylko co...

witam w deszczowy dzien. Pusto sie tutaj zrobiło sc, xyzed, załamana, zycie po zyciu,dziweczyno... hej, hej

cześć ja teraz na chwilke

a czy tu ktoś jest czy pomarańczki osiągnęły swój cel ??i wszyscy sie poddali...i zyja zgodnie z tym co one narzucają ??..

Gość Kszmirrek
Puk puk czy ktoś tam jest 🌻

witam. jasne ze nie, pomarańczki nie beda dyktowały nikomu jak mamy, albo ktokolwiek inny- zyć.

czy wszyscy uciekli ???????????????? zapraszam do dyskusji

Gość my .
Nie chce nam się z wami gadać już :( Wniosek jest zawarty w pytaniu wiec dyskusja zbedna.

cześc lete ,pomarańczki wypluły cały jad,zabrakło argumentów to i dyskutowac nie chcą u mnie za oknem pada ,w pracy narazie spokój ,tylko papierzyska leżą przede mną ....uff