Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

xyzed- gdzie Ty się podziewasz ??????

cześc Lete wszystkiego dobrego ,wpadne w nocy bo dopiero kończe prace i ide na kolację ..

Witam całuję , życzę i kocham Was wzystkie 👄 🌻 I pochwalę się Wam bo usłyszałem dziś od mojej,że największe nieszczęście jakie ją spotkało to to ,że tak późno mnie spotkała ale nakwiększe szczęście to ja :) Ależ się nadąłem z dymy i mile połechtane zostało moje męskie ego,a przecież dzisiaj to Wasze święto👄

cześc xyzed ....prawie sie udławiłam bo ...tak jakbym czytała o sobie ... tez cie kocham 👄 ale jego jednak bardziej hihi

sc zdziwiłbym się gdyby było inaczej bo ja moją też bardziej:D Wiesz przyszło mi do głowy,że fjnie było by się spotkać razem czyli Ty z twoim i ja z moją. I jestem pewien ,że było by fajnie :)Może kiedyś? :)

KTO WIE KTO WIE wcale nie głupi pomysł....mysle że mogłoby być interesująco,w końcu jestesmy podobni duchowo...imprezka byłaby niezła

hej lete ...jesteś ...co tam słychać u ciebie

troche mnie tu nie było, ale witam wszystkich byłych tu i obecnych :)))))) U mnie pogoda jest wysmienita, słoneczko swieci....

witam wszystkich :) lete Ty o tej porze jeszcze w pracy byłaś? :)

xyzed- tak ;)))))))) jeden dzien w tygodniu pracujemy do 17 stej :)))))))))))))))) tez sie cieszę, ze Cię słyszę :)))))))))))))))

Ale mi miło,że jednak ktoś się cieszy,że tu jestem. :) A przecież taki popapraniec ze mnie :)

xyzed- a któz to tak o Tobie smie mówić :)))) ja ma zupełnie odmienne zdanie :))) U nas pada deszcz, jest smetno i dołujaco... wiesz jak to jest, nie ? a jak Twój nastrój ?

Wiesz wiele osób na forum tak uważa,co jest normalne :) Mój nastrój jest całkiem fajny,pogoda narazie bezdeszczowa i nawet słoneczko wygląda :)

xyzed- nie bardzo mam czas na przegladanie rózniastych wypowiedzi. ale niektóre sa - bez komentarza. Jestem tu rzadko, bo praca nagli, jednak - dla oderwania sie od problemów i \"rzeczywistosci \" zagladam tutaj, by pogadać i wyluzowac sie. A jest to mi potrzebne, zreszta chyba jak kazdemu. :)))) Tutaj mozna spotkać zyczliwe i serdeczne osoby, owszem, tak - znam to z autopsji:)))) jeżeli ktos jest innego zdania- to jego problem :))) ja swoje wiem..

niec Mu nie powiem :)))) przeciez to taki wirtualny całusek a jak się go robi :)))))))))))))) oczywiescie na forum :))))))))))))

Gość piszesz - usta- i dajesz w
kwadratowy nawias 👄

wow, udało sie - jestem bossssssssssssssssssssssss :))))))))))))))) taka mała rzecz a cieszy :)))))))))))) xyzed- tez wysyłam Tobie 👄

kim jesteś- ten poamrańczowy wpis powyżej ?? ale dzieki za przepis na całusy :))))))))))) 👄

xyzed- gdzie jestes ? zatęskniłam za \"rozmową\"...

Jestem,jestem tylko mam sporo roboty więc nie mogę na bieżąco uczestniczyć w dyskusji :) więc pojawiam się i znikam :)

to tak jak ja :))) nale cieszę się ze juz wolne.. tzn. od pracy bo w domku jest co robić. pozdrawiam Cie serdecznie i dziekuję ze Jestes, sc- tez i innych i do nastepnego postu. 👄

cześc lete i xyzed ja tak jak wy wpadam na chwilke a ostatnio praca mnie przerosła... nie moge nadążyć ,a ze spacerków z małym i spotkań z K nie zrezygnuje...za duzo radości oboje mi daja więc pracuje i kocham ich całym serduszkiem ale wieczorem padam i zasypiam w 3 sekundy ale widze że dyskusje na konkurencyjnych topikach ida do przodu i ciagle te same problemy