Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

aaaaa, no jak na sobotę to wszystko jasne odszczekuję to \"pozazdrościć\" :o

xyzed -chyba troche sie za toba stęskniłam....

witam miriamka, nie wiem, sc, xyzed oczywiscie :))))))) no tak ale zeby - dlaczego nie, a co Ty zazwyczaj porabiasz ??

no to tyż się melduję i wszystkie Was z uśmiechem pozdrawiam 👄

No hej ! A teraz się odmelduję bo trzeba w końcu jakąś obiadokolację wrzucić do basa:) Miłych i kolorowych,i seksownych snów wszystkim życzę :)

no witam naszego rodzynka ...👄 typowy facet ,był i już go nie ma...

Agness praca praca praca i....spotkanko też ...

no własnie ,miło tak po całym dniu przytulić sie do swojego faceta i poczuc że tęsknił i kocha... masz lepiej bo na dłużej ,ale ja w sumie też nie narzekam i tak sie dziwie jak on ma na wszystko czas...hihi i energie bo taki młody to on juz nie jest,a jednak potrafi

a ostatnio zrobił sie zazdrosny o kafe...

I to jest najwazniejsze ,ze czlowiek rozumie sie i faktycznie jest dobrze sie taaaaak poprzytulac nie liczy sie wiek tylko checi i jesli sie kogos kocha to te \"sprawy\"nie stawiaja problemu ,Zmilosci mozna gory przenosic ,takze trzeba brac co sie da wziasc

bo zycie ma sie jedno ...ja dostałam prezent od losu i nie mam zamiaru zmarnowac ani jednego dnia na zastanawianie sie coby było gdyby ....żyje i ciesze sie ztego jak diabli

O rany to faktycznie musi mu naprawde zalezec, bo wie co w tobie Ma --a co moglby stracic-wie ,ze jestes wyrozumiala ,inna by poszla do zony i naswietlila sprawe ,ale tego nie zrobilas,chyle kapelusza

I wlasnie szczescie ,choc nie jestescie ze soba 24 na dobe to potraficie tak kierowac wlasnym zyciem ,zeby kazde z was bylo zadowolone

wiesz nigdy mi to do głowy nie przyszło ,uważam że to jest jego decyzja i kiedy to rozwiąże też .Rozumiem go ...i nie naciskam .Czasami to on zachowuje się tak żeby się to wydało i ...wcale mu nie zazdroszczę tej sytuacji,bo cokolwiek postanowi to kogos skrzywdzi..niestety.A narazie w tym naszym układzie najwazniejsza jest jego córka,bo diabła za skórą ma i wiek taki że ciężko do niej dotrzeć ...i ponieważ sama taka byłam to też chcę żeby trochę dorosła i może wtedy będzie jej łatwiej to wszystko zrozumieć ,a poza tym mój K TO DOBRY OJCIEC I MIMO WSZYSTKICH ZŁYCH SŁÓW KTÓRE POD JEGO ADRESEM USŁYSZAŁAM TU NA FORUM JEST ODPOWIEDZIALNY ZA ZYCIE I LOS SWOJEJ CÓRKI I DLATEGO POCZEKAM

Widzisz sama niektorzy pisza -i chyba nie wiedza co ,bo skoro jeszcze jest z rodzina wynika to z Jego odpowiedzialnosci On chce poczekac troche ,bo wiadomo jakie nastolatki potrafia byc -upierdliwe--ale kazda z nas nia kiedys byla i podziwiam Cie -naprawde za Twoja GLEBOKA WIARE W WASZ ZWIAZEK -bo ile np.mezatek moglo by sie poszczycic czyms takim -niewiele .Sama czytasz i slyszysz tylko -wyrzuty i skargi i nieufnosc-obojetnie z jakiego powodu .Mezczyni nie lubia jak sie ich do czegos zmusza -Oni musza dojzec do takiej decyzji i naprawde nie ma latwo ,bo musicie wiele wyzeczen zniesci i przykrosci.Naprawde jestes kobieta godna podziwu .Ajesli ktos inaczej mysli-jego sprawa

sc lepiej miec kogos takiego jak Ty masz -niz jakiegos ozieblego i obojetnego na wszystko i wsszystkich meza.

dzieki Agness ,ale nie przesadzajmy, staram sie tylko zrozumiec mojego K ,bo kocham go naprawdę a miłośc polega chyba na zrozumieniu i...nie zabieraniu wolności i prawa wyboru drugiej osobie.Sama chce byc traktowana ze zrozumieniem a jak ktoś próbowuje naruszyc moją wolnośc i mnie ograniczać ,no cóż ,moim przyjacielem nie zostanie i może dlatego jestesmy razem mimo wszystko ,że potrafimy sie kochać ,ale nie niszczymy sie nawzajem...a tak niestety wyglądają małżęnstwa żon ,które tu piszą .ja cieszę się jak on się cieszy ,a jak mamy gorsze dni to jedno drugie wyciąga z dołków i jest obok ,ale jak potrzebujemy być sami,to każde z nas to szanuje ,chociaż akurat takich dni było nie wiele .Na początku tez myslałam ,że to nie będzie nic poważnego ale kilka sytuacji w naszym zyciu pokazało że zyć bez siebie nie umiemy ,jestesmy przyjaciółmi i kochankami i życzę każdej kobiecie tyle szczęsliwych dni ,które przezyłam razem z nim i mam nadzieje że jeszcze wiele takich dni przed nami , o rany piszę i piszę ...a tu trzeba iśc spac ,jutro tez cały dzień w pracy ,leniuchowanie sie skończyło

dobranoc ,oj oj jutro cięzki dzień i pracy mnóstwo ,ale w czwartek mam luzy ,ale w pracy od rana do nocy ,ale wieczorkiem wpadne

I wlasnie szczescie ,choc nie jestescie ze soba 24 na dobe to potraficie tak kierowac wlasnym zyciem ,zeby kazde z was bylo zadowolone tylko nie dają szansy żonie, to nie złośliwość

cześc dee -ona sama ją sobie odebrała około 6 lat temu...to tez nie jest złośliwość

spadam ale jeszcze na erotycznym poczytałam przychody Zochy...poczytaj i usmiałam sie po raz setny -nie kontroluje głupawki przy tamtych tekstach dobranoc

sc, Agnessss poniewaz brak tu panów, to ja składam wam zyczenia z okazji naszego swięta :)))))))))))))) serca w górę, i mam wierszyk przyjmij zyczenia Babo kochana od drugiej Baby z samego prwie rana :)))))))))))))) niech dzien cały bedzie radosny, bądź zdrowa Babo, aby do wiosny..;))))))))