Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka_29

ideał faceta

Polecane posty

Gość malinka_29

istnieje taki?

Gość dokładnie
jesteście zachłanne i po pewnym czasie starania odbieracie jako normę i trzeba sobie żyły wypruwać dla was. mam nadzieje, ze nie wszystkie takie sa...

Gość oczywista
- szron na głowie - złoto w kieszeni - stal w rozporku

Gość Mark of Chaos
Jest taki kawał o supermarkecie z facetami do kupna...najlepiej ukazuje mentalność kobiet.

Bzdura !!!! Każda kobieta będzie postrzegać swój ideał inaczej. W zależności od wykształcenia, sposobu bycia, wyglądu, statusu społecznego i tak dalej...

Gość cxvvcx
stal w rozporku lol ..Wyobrazam sobie jak dzgasz babke metalowym pretem

Gość ta każda inny
atrakcyjny wysoki dobrze zbudowany uczuciowy twardy robiący karierę inteligentny i można tak dużo więcej i każda się pod tym podpisze ;)

Gość cxvvcx
ale kazda lubi być atakowana metalowym rozrzażonym prętem od tyłu ..

Gość czy to tylko......
ja chce świata jak w seksksnisji bez mężczyzn same kobiety

Gość cxvvcx
kobiety jedno was łączy miłosc do rozrzażonego metalowego pręta ..Prosto z pieca..

Gość FREDDA
moj facet jest idealny bo jest przystojny, sexy, a co najwazniejsze jest jednoczesnie twardy (chodzi mi oczywiscie o charakter) i pewny siebie i wrazliwy i uczuciowy. :D

Ale nagle kobiety tu się rozpisały i zapragnęły ale tak naprawdę to w życiu realnym jest inaczej , prawda ? czy to tylko...... co mówią lekarze na temat Twojej osobowości i stanu emocjonalnego ?

Gość przeceiż napisał
przystojniak to ten na którego lecą dziewczyny. No to mamy w kraju całe worki przystojniaków :P

Gość dlaeli
ideał faceta: 89 100 42 dla nie wtajemniczonych: 89 lat 100 mld euro na koncie 42 stopnie gorączki ;)

Gość przeceiż napisał
no jak? Jak znajdziesz faceta na którego lecą wszystkie wolne i zajęte to to będzie przystojniak. Jak wchodzi na wiejską dyskotekę to wszystkie mają mokro w ...... :P 🖐️

Gość abdu hassan ibn jusuf
NA PEWNO NIE JA 🖐️

Gość Moi Perła
15.02] 20:46 niekoniecznie;) Dziewczyny są wygodne i jak widzą że facet dziany ma mięsnie to lecą Ale same nie wiedzą na co:) Widzą tylko korzysci - byt - inne będą zazdroscic itp to dziecinada

Mam jednak takie wrażenie, że Wy Szanowne Panie nie potraficie jednak rozsądnie się zakochać i z premedytacją same sobie krzywdę robicie , każda z Was marzenia ma aby poznać przystojniaka, którego będziecie pokazywać swoim koleżankom i będziecie się chwalić jak swoim meblem , nie ważne że ten przystojniak pije wódę i łazi do innych kobiet , nie ważne że poniża , nie ważne że czasem uderzy i damskim bokserem się pokaże , najważniejsze dla kobiety aby przystojny był, jednak kobiety też są wzrokowcami , często kobiety nie są wcale zainteresowane facetami, którzy własne firmy prowadzą , kilka aut mają własnych , budują własny dom od podstaw , posadzili wiele drzew i są ambitni .

Gość Moi Perła
często kobiety nie są wcale zainteresowane facetami, którzy własne firmy prowadzą , kilka aut mają własnych , budują własny dom od podstaw , posadzili wiele drzew i są ambitni . tak, bo tacy czesto się nie myją, mają brud za paznokciami lub... skaczą - zdradzają i nie są nimi inne zainteresowane:) piekne słowa ten które się kocha jets tym naj:)

Gość facet_bez_zeba_na_przedzie
Ja jestem ideałem. Która pani chce mnie poznać?

Gość aleeeeee
żeby pokochać musi być naj nikt nie zakocha się w: - głupim - brzydkim - biednym - nieśmiałym :(

Gość Moi Perła
żeby pokochać musi być naj nikt nie zakocha się w: - głupim to widac po tym co mówi) - brzydkim widzę kto mówi, te kłosy itp;0 - biednym tak był tylko gazeciarzem, ale tego dowiedziałam sie potem jak sie juz zaintrygowałam nim:) i bardzo to pasowało do niego:) - nieśmiałym to fajne, zawsze tak cicho mówił, ale madrze:) I fajnie i to wybijało sie na 1 plan:) ALbo mowił tak słodko:P nie przerywaj mi bo zgubie mysl przewodnią:) mrrrrr:)

Gość gienoweffa
skopiujcie linka i wklejcie do przeglądarki