Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz

Jakie dziewczyny teraz maja wziecie ???

Polecane posty

Gość a ja tylko z polkami
ja rozumiem ze można się źle nastawiać nie wiem do polityków ale żeby cały kraj skreślać

Gość Robert Anglia
Nie mowie nawet o zachodzie, wiesz np. ile zarabia kierowca autobusu w rosji ? 1000 USD miesiecznie, czyli ponad 3000 zl. Tak to prawda, ruscy maja obecnie lepiej od polakow! A obiecali nam druga Japonie :O Polska sie stacza do poziomu Albanii!

no tak pensje są żałosne:oszkoda gadać jak widze te kredyty na mieszkanie-ludzi którzy maja spłacać 30lat to źle mi sie robi ale co kurwa łudzę sie że będzie lepiej na razie zapierdalam jak wół

dobra na razie i nadal twierdzę ze polki nie są najgorsze ,my faceci umiemy po prostu swoje frustracje przerzucać na nie-zycie cieżkie i tyle

Gość a jakie sa dziewczyny z ...
... Albanii ? oprucz tego jezyk niezrozumialy

Gość gość
No no a zastanow sie czy Polka by ci chciala piszesz ze estonki leca na kase czyli jestes tak beznadziejny ze musisz doplacac by zad*pcyc

Gość gość
Do Roberta z Anglii .masz cos nie tak pod kopulka .uwazasz ze Polki co do niczego ze omijasz je szerokim łukiem .zarywasz innej narodowosci kobiety zachowujesz sie jak ogier tylko zaliczasz gdzie staly zwiazek?????za kogo ty sie masz za r****cza uwazasz sie ze jestes rozrywany a tak naprawde jestes sam .do wyra to byle kurwe znajdziesz nie musi to byc litwinka estonka czy ukrainka ty jestes do d**ybo ladujes kutasa gdzie sie da i to tyle ryczysz a wielkie zero soba prezentujesz

Haha Jak można powiedzieć,że w Londynie nie ma fajnych Polek ?:) Estonki lecą na kasę ???:):)dobre -to o jakiej próbie mówisz -100,200 kobiet czy 1,2?.Litwinki ciepłe ???ciekawe bo Litwini mają awersję donas nawet w UK . Mnie Polki w UK pasują ;)

Gość bambusXXXL
Ja się ostatnio zastanawiam jakby to było z taką czarną Murzynką. Ale zgrabną. Taką z wielką soczystą picą! Z błyszczącą d**ą.

Gość Rafał1991
Jakie laski mają wzięcie. To chyba oczywiste. Tylko te które nie miały nikogo ( dziewice zawsze mają przewagę ). Jeśli ktoś bierze używaną to albo się nie szanuje albo ma pecha że żadna cenna go nie chce.

Gość gość
ja mam hinduskę jest nieziemska ... i wcale nie jest otyła jak to mówią stereotypy. W UK hindusek jest bardzo dużo ...