Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolutka

Które z Was uważają, że są dni płodne podczas przyjmowania tabletek anty????

Polecane posty

Przyznać się bez bicia, bo co wypisujecie na nie których topicach woła o pomstę do niebsa... JAKIE DNI PŁODNE?? JAK BIERZE SIĘ TABLETKI, TO NIE MA PŁODNYCH DNI, NIE CHRZAŃCIE GŁUPOT, NIE WYSTĘPUJE WTEDY OWULACJA, CZY KTÓRAŚ Z WAS CZYTAŁA KIEDYKOLWIEK ULOTKĘ OD TABLETEK JAKICH ZAŻYWACIE??? bo mi się wydaje, że nie i chyba nie tylko mi... pozdrawiam i trochę więcej rozumu życzę!!!

brawo Wesolutka ;) ja też jak czytam co niektóre wypisują, że dni niepłodne sa tylko podczas 7 dniowej przerwy i w czasie okresu to mi się mózg prostuje :O ale teraz pewnie się żadna nie przyzna :P

Ja czytałam, że okres jest, jak jajeczko pęka i można to przyspieszyć masażem i gorącym prysznicem czy tam kąpielą. To był dopiero hicior.

ja czytalam:) i wiem.. ale tez m ie poraza to, co widze tu na forum.. to, jest jeszcze nic... czytalam kiedys \" kochalam sie bez zabezpieczenia w dni plodne czy jest szansa ze jestem w ciazy? dodam, ze mam 15 lat a stosunek byl do konca\" ciarki mi po plecach przechodza

no nie moge.... moj facet mowi, ze w takim wypadku najlepiej isc do lekarza, ale nie do ginekologa tylko do psychiatry!!! Yoasiu of kors tenks :)

dla mnie hitem kafeterii byla metoda zamiat POSTINORU: \"wlej do pochwy octu- to dziala tak samo jak postoinor tylko musisz wlac gleboko\" czyli jak? dziewczyna ma stac na rekach? OCET? Aaaa

Nelke ---> to jeszcze nic bo w takiej sytuacji ciąża nie jest pewna w 100 % może dziewczyna mieć cykle bezowulacyjne i nawet o tym nie wiedzieć więc nawet jeśli ona uważa, że były wtedy dni płodne to wcale niekoniecznie tak było ale wiem o co Ci chodziło cytując to ;) ;) ale laski, które biorą tabletki anty i dodatkowo używają gumek bo MAJĄ DNI PŁODNE to jest po prostu dramat :O :O :O :O

hey Wesolutka!:) no ja tez czesto czytam o tym ze występuje jajeczkowanie podczas brania tabsów...niestety ale nasze polskie dziewczęta są malo wyedukowane w tej kwestii....ale mimo wszystko jedna z druga ostro juz uprawiają seks mimo iz nie znają własnego ciała...albo przeczytanie bądz co bądz dłgiej ulotki sprawia im wielką trudnośc...:D

a ja tu wyczytałam że nie można brac tabletek bo jak się je jakis czas bierze to po odstawieniu się zachodzi w ciąże. ZAWSZE. Nawet jeśli nigdy nie uprawiałaś sexu.... Co te hormony mogą widzicie? :) Ale dużo takich perełek jest :) wesolutka, teoria 🖐️

o jesuuuuuuuuu ocet???? ja czytalam, ze kobiety gdy maja grzybice pochwy wkladaja sobie czosnek ze sznureczkiem, aby go pozniej wyjac latwiej.... czonsku bym nie uzyla, oj nie , ale ocet??? kuzna kwas akumulatorowy niech sobie wleja....

Gosia 🖐️ ja też czytałam, że jak dziewczyna bierze tabletki to potem sikając wydala hormony, one dostają się do wód gruntowych, ktoś tą wodę potem pije i dlatego tyle chorób jest :O :O :O

hyhyhhyhy.... oleju akumulatorowego hhyhy... goracego :P zimny nie działa. To tak jak z rycynowym :P

Natia Słońce 😘 mi coś Ejmi mówiła, że Ty podobno bierzesz znowu nie ?? ;) ;) ja odstawiłam :classic_cool:

ja dodatkowo uzywam czasem gumek... nie mam dni plodnych.. ale powiedzmy, ze kocham sie z moim chlopakiem od niedawna.. juz przerabialam schiz po peknietej gumce podczas antybiotykow. chce spac spokojnie... ale podejrzewam ze juz niedlugo i tak zrezygnujemy. i wiem, ze to niektorych smieszy., trudno. co do panienek 15 lat pisacych te rzeczy, to podejrzewam, ze mialyby problem ze zdefiniowaniem slowa O W U L A C J A juz nie pisac o tym, zeby rozmysac nad cyklami bezowulacyjnymi. dobrze, ze wiez Teorio o co mi chodzilo:) pozdrawiam

witajcie koffane moje :) Natia zagladaj do nas skarbie :) hej Kinia sloneczko, jak tam twoj ezerwista sie cuzje na wolnosci i ty razem z nim???

a w BRAVO GIRL (to apropo wypowiedzi Wesolutkiej) czytałam , że lasce pod kolanem urosła jakas kulka i ona była załamana bo jej kolezanki powiedziały, że to CIĄŻA POZAMACICZNA :O :O dodam, ze dziewczyna miała lat 15 i nigdy nie uprawiała seksu :classic_cool:

Gość kurcze mnie zastanawia
co się teraz dzieje na lekcjach biologii. przecież najpierw w IV klasie były podstawy, a potem w VII dokładniej o płodności, rozmnażaniu i takie tam.

hyhhyy... a z ta kanalizacja to teoria chyba wiesz że tak też można w ciąze zajść???Wytlumaczyc jak?:P Mam nadzieje ze jesteś świadoma konsekwencji długich kąpieli :P

Nelke --> nie no spoko Ty uzywasz gumki bo masz podświadomy lęk przed zajściem (mimo, że zdajesz sobie sprawę z tego że nie masz dni płodnych i nie zajdziesz) a że jestes krótko w związku to masz prawo mieć takie obawy i na poczatku się dodatkowo zabezpieczać choć sama wiesz, ze to nie ma sensu ;) ;) ale Ty przynajmniej wiesz na czym polega działanie tabletek anty a 60 % dziewczyn je zażywających nie ma zielonego o tym pojęcia :O

hehe wszystko ok!:) ale nie bede gadac tu o moim facecie gdzie pełno tematów o okresach i owulacjach...:P:P czasem czytam niektóre topiki to az płacze ze smiechu...boze,jak te dziewczyny mogą byc tak głupie?? pytania jakie zadaja sa ponizej poziomu krytyki....tak to jest jak dziesiejsza młodziez uwaza ze wykształcenie nie jest im potrzebne...:O

czesc! 🌻 :):)a co do tego octu i czosnku to ja jeszcze slyszalam o cytynie ktora sie wyciska do dziurki :) skad wogole takie pomysly ??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

dziewczyny! porzypomnialam sobie cos jeszcze: siedzicie? \" 3miesiace temu kochalam sie z chlopakiem... gumka pekla. wzielam postinor... wczoraj moj chlopak lezal mi glowa na moim brzuchu. cos tam tetni. myslicie ze jestem w ciazy?? prosze o MONDRE odpowiedzi\" ehh...toz to nie trzeba byc profesorem medycyny, zeby miec pojecie o tym ze jest cos takiego jak A O R T A

o kurcze, jak wesolo sie zrobilo, mam nadzieje ze topic sie rozwinie i choc jedna z tych \"madrusnych\" panienek sie przylaczy i doswiadczy bycia czlowiekiem :) oczywiscie takim myslacym czlowiekiem, kobieta :)

Gosia --> tłumacz, tłumacz bo pojęcia nie mam :classic_cool: Natia ---> heh musiałam wiec pominąć lipiec co się wydaje niemożliwe raczej :) no chyba, ze wtedy jak byłam nad jeziorem bez dostępu do internetu :D

na biologii teraz nie wiem co się robi :) Ale wiem że Ministerstwo Edukacji Narodowej bierze pod lupe podręczniki do nauczania własnie tego przedmiotu... Wszystko pewnie giertych powywala, w zamian dadzą o kwiatkach i motylkach, antykoncepcja w Polsce zostanie zakazana i średnia wieku rodzenia dzieci spadnie do 14 lat :)

Gość ryb_ka
może to niezupełnie na temat,ale mi się jednak najbardziej podoba słownictwo, którego używaja forumowiczki i forumowicze. zdaję sobie sprawę, że dla niektórych trudno jest mówić o tak intymnych sprawach,ale teksty typu:kochaliśmy się do końca (co to w ogóle znaczy?,w jaki sposób można się kochać do połowy?), spuścił sie etc., są po prostu...przykre. naprawdę smutne to, że nie umiemy mówić NORMALNIE o seksie, w ogóle o problemach, kt. są tu poruszane

TEORIA: w zwiazku jestem dlugo... tylko kochamy sie od niedawna. dlugo z tym czekalismy.. ja nie zaluje ze tak dlugo... On chybatez nie. docenia, ze jest pierwszy i to sie liczy. szkoda, ze na kafe tyle dzieciarni i ciezko znalesc kogos do rozmowy:( pozdrawiam PS jestem w pelni swiadoma ze NIE MAM dni plodnych po Cilescie.. a ta gumka to moja psychika:)

nelke bardzo MONDRE TO BYLO alez bardzo :) no a teraz prosimy kobietki ktore wlasnie maja takie chore myslenie, niech sie wypowiedza.... a no wlasnie trzeba bylo chodzic na lekcje biologii a nie na wagary, lub obejzec cala serie \"bylo sobie zycie\"