Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolutka

Które z Was uważają, że są dni płodne podczas przyjmowania tabletek anty????

Polecane posty

gosssienka teoria ile od was sie mozna nauczyc:):):):):):) Ja mam latek 20:)

normalnie czytam was i leze i kwicze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

prawda Weronika??? heheheh niezle niezle :) a mowilam Teorii aby zalozyla ten topic, to nie... tu trzeba plakac, niestety ale plakac nad glupota ludzka...

heheh ;) kurna a zaraz bedę po łokcie w śledziach urypana bo tatuś ma jutro imieniny, nazapraszał se gości a ja musze zasuwac w kuchni 😭 obym tylko od tego w ciążę nie zaszła :O

my sie znamy juz od lipca, reszta dziewczyn ponad rok :) wiec troche jest tego troche :)

Wesolutka ---> ja nie mogę zakładać :P bo mnie nie lubią moderatorzy i mi kasują wszystko co pozakładam, że niby w złym dziale heheheh :P :P Nelke ---> znamu się róznie :D z każdą inny okres czasu ;) ale na tamtym topiku ja jestem najdłużej :classic_cool: już jakies 2 lata będą :D

śledzie.... ?? oszalałaś... przecież właśnie przez śledzie jest najwięcej nieplanowanych ciąż... no pięknie.

hmmm ale wiecie jak tu zajrzy taka 13 to moze sie nie polapac o co chodzi i wezmie sobie do serca te wszystkie rady strszych kolezanek i bedzie zawsze maiala zapas czosnku, osctu , cytryny i postinoru, gumek , tabsów i globulek i nie wiem czego tam jeszcze w domu :P

teoria: tatus? w sensie Twoj maz/chlopak... bo widzalam ze masz dzidzie na tym szipszopie:) nie lapie sie sorry.. dlugo gadacie ze soba.. z tego samego mizta jestescie??

Placze ze smiechu :-D A do tych wszystkich rewelacji moge dorzucic tylko tekst, ktory u nas jest powtarzany na kazdym kursie przedmalzenskim. Kobieta ktora to prowadzi jest pewna ze jesli sie usiadzie na krzesle, na ktorym wczesniej siedzial jakis kolwiek facet to na 100% ciaza gwarantowana :-D

no ja to tu krociotko jestem zdaje sie jakies 1.5 miesiaca

Nelke hahhaha rozwaliłas mnie ;) ;) ;) TATA ma imieniny tzn ten co mnie spłodził 2 lata temu ;) pierwsza linijka to mój facet , tzn że 5 lat razem a druga to mój pies a nie dzidzia :classic_cool: hehe już Cię lubię ;)

a ta zizi z szip-szopa to piesek! hrhhthhhwhhehhhhhhehehehehheheeeheheheheheheheehe

teoria to madre z ciebie dziecko dwuletnie hehehehe ok spadam do poniedzialku babki buziaki :)

no ja też ponykam bo tata wrzeszczy chodż kurwa kroic te ogóry :classic_cool: co to on nie wie, że najlepsze ogóry nie krojone ? :P :D

dzieki:) bo ja w sumie fajna jestem... |i wiecie co? nie znosze tej dzieciarni z kafe!! bo sama mam czasem problem ze soja antykoncepcja, ktory jest przycmiewany dziecieca glupota.. :)

no hhyhyh ogóry najlepsze w całości :) ja też ide... mąż zaczyna się irytować że go zaniedbuję :P

ja tez chyba bede powoli lece.. obzarlam sie jak swinia chalwa i chyba na basen se rusze... chlop moj do sesji zakuwa:(

witajcie witajcie, czy sa jeszcze jakies przyklady naszej polskiej bezmyslnosci mlodziezy aczkolwiek i starszyzna sie rozumem nie popisuje czasem... pozdrawiam a przede wszystkim DZIEN DOBRY :)