Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmin_lady

Dwie kreseczki?

Polecane posty

Gość jasmin_lady

Spojrzcie na ten test i powiedzcie czy ten test może świadczyć o ciąży? Ja wiem,że jak jest niskie stężenie hcg w moczu to druga kreska moze byc cieńka i blada, ale czy aż tak? To jest ósmy dzień po owulacji.

Gość moje jeszcze
nawet nie umiesz wkleic poprawnie linku naprawde nie masz innych problemów?..idz zapytaj ksiedza ksiadz doradzi pobłogosławi.....śmiech !!!

moje jeszcze - daj jej spokój!! Prosi o radę, a jak nie masz ochoty jej dawać to won!!!!!! Jasmin - znów źle :-(

Gość kaj kaj
macie wy problemy, jakby kazdy takie miał to ludzie by sie pozabijali z bezradnosci. dżisus kraist .....litosci czy jestem w ciazy, czy nie jestem w ciazy, czy moze jesdnak jestem ...ale chyba nie jestem i tak w kółko...

Gość -ala-
ja widze zdj ale 2 kreski nie widze

kaj kaj - a ty pokazujesz że masz się czym zając, postękać przyszła na forum!!!!!!!!!! Nasza sprawa, nas to interesuje!!!!!

Gość jasmin_lady
-ala- a powiększyłaś?

Gość jasmin_lady
Limetko, dziękuję, że stajesz w mojej obronie 🌻

Gość kaj kaj
ale strony sie nie owierają, jakie zdjecie dobra sciema

widze foto przy powiekszeniu widze cos co przypomina 2 kreske tez testowalam tymi testami i mi sie wydaje ze u mnie II kreska byla blizej tej kontrolnej.... sama nie wiem

Mi nie wyświetla!!!!!! Jasmin - bo nie nawidzę takich którzy nie w temacie a głupoty gadają.

Gość jasmin_lady
Limetko spróbuj ten drugi link.

a ja widze matko wystarczy skopiowac i otworzyc w nowym oknie-nic trudnego :-P przy powiekszeniu cos tam widac, ale za szybko tu mowic o ciazy albo jej braku radze poczekac pare dni i zrobic jeszcze raz test-wynik bedzie pewniejszy ps tez testowalam tymi testami ;)

Ja tez tego zdjecia nie widze, ale mysle że jak to 8 dni po owulacji to ma prawo wyjsc słaba kreseczka,mysle że zrób w dniu spodziewanej @ i na pewno bedzie widoczna ;)powodzenia.

Ja bym na Twoim miesjcu zrobila drugi test. Niby jest tam coś w rodzaju kreski, ale jest niedorzecznie cienka. :( Jest wczesnie, HCG na pewno jest jeszcze malo. HCG wydziela się po zagnieżdzeniu zaplodnionej komórki, które następuje najszybciej 6 dni zaplodnieniu, ale najczesciej jest pozniej. Zrob kolejny test jutro, sprawdzaj codziennie.