Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobieta

KOBIETY MAFII

Polecane posty

Gość taka jedna kobieta

Może są tu kobiety, które mają lub miały kontakty z mafią... Zapraszam do wymiany doświadczeń i poglądów.

Gość Mirka 78
Ja z tego wyszłam - nareszcie! :-)

Gość Mirka 78
A po co chcesz pchać się w to gówno?????????

podaj maila, to co cos napisze na ten temat. Na forum nie powinno się wypisywać takich rzeczy, bo jeszcze policja cię ścignie, za współudział....

Gość Mirka 78
Matko Boska, już się wystraszyłam :-) Ja trafiłam w ten sposób - poznałam mężczyznę, byliśmy razem i po jakimś czasie okazało się, że jest szefem pewnej organizacji. Chciałam odejść, ale pojawiły się problemy.......

Gość tym lepiej chyba
nie podawać maili ......

Gość a jaką rolę
mogą pełnić kobiety w mafii??? przepraszam, ale mi się to tylko z jednym kojarzy

to zależy....:-) IP na forum również można sprawdzić.... poza tym ja nie podałam swojego maila, tylko poprosiłam o czyjś... PS. Studiuję prawo więc sporo wiem na temat organizacji przestępczych o charakterze mafijnym...moja praca magisterska

Gość Mirka 78
No jasne, że istnieje, niestety.

Gość zajrzyj na dobre programy
za duzo fiilmow zescie sie naogladaly:P

Gość tym lepiej chyba
wiem :-) chciałam tylko uprzedzić, żeby się lawina maili, numerów gadu i innych nie pojawiła :-) ale faktycznie, po IP też można sprawdzić :P

Gość Mirka 78
Akurat nie widziałam żadnego filmu o tematyce mafijnej :P Wystarczy mi to, co przeżyłam, I cieszę się, że już umiem na ten temat rozmawiać, a nawet żartować!

Gość taka jedna kobieta
O, myślałam, że będzie mniej wpisów :-) Co do mnie, to tkwiłam w tym prawie 8 lat :-( Dopiero teraz zaczynam nowe życie.

to lepiej nie żartuj....i nie mów; piszę z dobrej woli, no chyba że współpracowałaś z organami ścigania i w odpowiednim czasie poinformowałaś władze o tym fakcie.... bo jeżeli wiedziałaś, a siedziałaś cicho...to mogą być problemy.

Gość gsdfsh
packa ale panike siejesz :O

Gość Mirka 78
To było do mnie pytanie? Jasne, że mogą mnie namierzyć! Wiedzą, gdzie mieszkam, gdzie pracuję... W moim przypadku wyjście z tego oznacza, że ja nie chcę już do nich wracać... Bo to wciąga, uzależnia! A oni na pewno jeszcze nie raz się o mnie upomną... :-(

nie sieję paniki, ale prawo jest prawem. nie kończyłam po to takich studiów, żeby robić dobrą minę do złej gry....

Gość gsdfsh
hahaha strasznie podkreslasz te swoje studia :D chyba jestes straasznie dumna z tego ze je konczysz...buahaha :P takich jak Ty jest na peczki:P

Gość Mirka 78
Dziękuję, Paćka! Nie informowałam organów ścigania. Kiepsko bym skończyła, gdybym to zrobiła. Już wolę iść siedzieć i odpokutować za to!

Gość Mirka 78
gsdfsh - zejdź z Paćki, co?

nie podkreślam tego, tyle że jestem specjalistą w sprawie, o której jest mowa...:o boże, ludzie.... jeszcze więcej jest specj.od ekonomii, politologii, marketingu i zarządzaniu, pedagogice et cetera...

Gość gsdfsh
bede wchodzic na kogo chce:P

mirka--> zawsze możesz się powołać na to, że była to dla ciebie osoba bliska, wtedy możesz odmówić składania zeznań

Gość wiem co mówię
Paćka ty mówisz o policji, prokuraturze i sedziach. Oni maja jeszzce mniej moralności niż przestepcy. Z dwojga złego wole dostać dobry wpierdziel od ludzi z miasta niż miec kontakty z tym całym "prawnym" bagnem. " Swiadek się myli", "świadek jest niewiarygodny" " Z doświadczenia życiowego sądu wynika.." Wypierdzielić ich wszystkich w powietrze, banda łapówkarzy. Jedno pocieszające: taki prokurator musi stawiać sobie baaaardzo wysoki płot. Cudowne zycie, cały czas w strachu.

Gość Mirka 78
Paćka - dziękuję za radę. Mój mężczyzna nie żyje, niestety... A całą resztę mogę w zasadzie chętnie wkopać ;-) tyle, że kiepściutko się to dla mnie skończy..... gsdfsh - nie bądź prosię :P

Gość gsdfsh
kwi kwi :P;)

Gość Mirka 78
:-) :-) :-)

Gość przeciez byl teraz folm o mafi
w polsce siwadek koronny ...

Gość cosanostra - koza z nosa
niestety konkurencja duża czyli chetnych kurewek do zycia lekkiego obok bandyty z kasa tylko tych mafiosow coraz mniej.

Gość był no i co z tego