Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobieta

KOBIETY MAFII

Polecane posty

Gość Mirka 78
Litości, co to za dziwactwa pleciecie......

Temat mógłby być bardzo ciekawy, gdyby mozna było liczyć na szczerość dziewcząt, które rzeczywiście w tym siedziały... i na opinię policji/prokuratury oni tez mają dużo do powiedzenia na ten temat. Ogólnie chętnie poczytałabym na ten temat:) Pod warunkim, że byłyby to rzetelne informacje:) Pozdrawiam

Gość ja Ci powiem
różnie bywa: - jak wyżej napisano, kurwą, która leci na łatwą kasę - zakochaną kobietą, która dowiaduje się o poczynaniach swego wybranka po latach - kobietą, która wie, czym zajmuje się jej facet, chce odejść, ale nie może - boją się, że ich zdradzi i dlatego jest bita, gwałcona, zastraszana..... - no i są jeszcze kobiety, które same zajmują się takim "bandyctwem", a nie są po prostu kobietą mafiosa

Gość Mirka 78
Moje informacje są prawdziwe. Ale nie brak tu też złośliwych małolat, które nic o tym nie wiedzą, tylko chcą komuś dokopać.

Gość przeciez byl teraz folm o mafi
ja ci powiem - ale jak facet tej kobiety pozwala na to gwalcenie?? i jak on sie z tym cuzje?? i po co sie ta kobiete gwalci, przeciez to chyba nie nalezy do zastraszania...

Gość dzierlatka Zosia
ale takie "kobiety" to special woman , one to lubia - lubia byc ponizane przez twardzieli. i plakac i tulic sie a wszystko z poczucia bezpieczenstwa glownie finansowego. i dobrze wysoki standart jak qwszystko ma swoja cene.

Gość ja Ci powiem
zależy..... - jeśli facet tej kobiety jest nisko w hierarchii, to nie ma nic do gadania, gwałcą mu kobietę często na jego oczach - zdarza się, że facet danej kobiety gwałci ją razem ze swoimi kolesiami - bo on tez się boi, że gdy ona odejdzie, to sie komuś wygada - co do zastraszania, zależy, jaką kobieta ma psychikę - dla normalnej kobiety zgwalcenie przez kilku kolesi, połączone z odpowiednim pobiciem równa się zastraszeniu na długie lata

??? przerazajace... nie wierze ze to sie dzieje gdzies ..ze to sie wogole dzieje:( gwalcic na jego oczach...boze:(

Gość dzierlatka Zosia
nie normalne ? normalne w tych kręgach to normalka tak jak kogoś odpalić. w koncu to dobrze z wlasnej woli kurewki w tym są no to trzeba sie na pewne zasady godzic.

Gość ja Ci powiem
no niestety .... tak bywa...... a ty dzierlatka wypad stąd, nikt się nie nabierze na twoje marne prowokacje

Gość dzierlatka Zosia
bardzo dobrze - lać te bandyckie nalożnice. drogimi perfumami na krzywdzie innych zakupionymi oblewane. kurwy.

Gość asdfwert
Miałam kolezanke, gowniara byla, raptem 1 kl lo, panoszyla sie strasznie, bo miala faceta z mafii i to mojego sasiada z bloku, fajny chlopak, nawet nie wiedzialam ze to az tak wyglada Pozniej chodzila z siniakami, zabeczana, kretynka w 2000 roku wpadli i dzis odsiaduja wyroki, jeden z nich uciekl i ukrywa sie za granica, scigany przez interpol

Gość asdfwert
A ta idiotka, dzis 25 l, nadal przy nim, odwiedza go w wiezieniu, boi sie odejsc

Gość dziewczyna...
Temat bardzo ciekawy ,ale niektóre osoby piszące tu to jakieś nieporozumienie :O Jak można kobiety nazywać kurewkami ? i to kobieta o kobiecie tak napisze ,dno po prostu. Po tym co niektóre osoby tu piszą widać ,że nie mają bladego pojęcia na ten temat. taka jedna kobieto ...jesteś jeszcze ? :)

Gość taka jedna kobieta
Jestem :-) Tylko dech mi zaparło, właśnie z powodu niektórych gówniar tutaj

a kim są kobiety ze jako kobieta zapytam , ktore swoj wysoki standart zycia buduja na krzywdzie innych np. zastraszaniu przez \" ukochanego\" innych by haracz zdobyc by jego \" ukochana\" miala lekkie i bogate życie? no jak?

Gość asdfwert
Druga z kolei wpadla w srodowisko dilerow narkotykowych Mieli taka swoja knajpe gdzie przesiadywala cala siatka Pamietam jak poszlam z nia na impreze, o 2 w nocy uciekalam stamtad bo to banda przestepcow byla, kto wie jakby to sie skonczylo, jak sie spodobasz takiemu jednemu to dramat sie odpedzic od niego, bylam przerazona, a ta biedulka nawet w wiezieniu siedziala, przez nich

zosia dzierlatka czyjakos tak ty jakas tepa glupia i nienormalna jestes...

Gość do asdfwert
może ona już nie może odejść?

Gość dzierlatka Zosia
Lena >>> kurwami i tylko kurwami. bardziej wymownego slowa w j,. polskim nie ma. absolutnie takimi nie sa prostytutki , ktore sa uczciwymi dziewczynami , grajacymi fair i jasno. i nikomu krzywdy nie wyrzadzajace.

Gość taka jedna kobieta
Lena - oczywiście, że masz częściowo rację..... ale nie generalizujmy! Ile jest kobiet, które zostały w to wplątane??? Dowiedziały się po paru latach, że ci fajni koledzy jej mężczyzny, którzy bywają w domu na piwku, to banda mafiosów? Wtedy taka kobieta nie ma szans odejść, bo zaraz usłyszy "nie damy ci odejść, bo za dużo o nas wiesz..."

Gość dzierlatka ty
zakompleksiona cipo

Gość dziewczyna...
taka jedna kobietko ...szkoda ,że są tu takie osoby ,które tylko szukają okazji ,żeby komuś ubliżyć i zepsuć temat :( Widać ,że są tak zakompleksione i żałosne ,że tylko umieją wyzywać inne kobiety od kurew ,szkoda pisać i psuć sobie humor . Te bzdury które wypisujecie tu świadczą o tym ,że nic na ten temat nie wiecie ,ale przecież musicie wtrącić swoje trzy grosze :O

Gość Zona mafiosa
gwalćta mię chopaki! jestem tego warta!

Gość taka jedna kobieta
dziewczyna..... - jak widać, stado idiotek nam rośnie

Gość dziewczyna...
dzierlatka swoimi wpisami pokazujesz nam jaką jesteś osobą i co sobą prezentujesz ,dno i tylko dno.Zakompleksiona gówniara .

Gość taka jedna kobieta
dziewczyna... - olejmy gówniarę :-)

Gość dziewczyna...
taka jedna kobietko ...szkoda ,że nie możemy normalnie popisać ,ale banda idiotek nam na to nie pozwoli .

Gość jak mnie wkurzają
te świętoszki, co wszystkim prawią morały (jak dzierlatka zosia) nie mając bladego pojęcia o życiu, i o ludzkiej naturze. Poza tym kto powiedział, że każda kobieta musi być swiętą matką polką nie wyściubiającą nosa z domu. Niektóre kobiety lubią i ryzyko, i pieniądze, i twardych facetów i co innym do tego? Nie są z tego powodu kurwami.